Ρε παιδια θα τρελλαθω τελειως...Ειμαι ο Αναστασης που εγραψα το θεμα ΑΓΩΝΙΑ λιγο πιο πριν...Θελω λοιπον να σας πω τα εξης...σημερα πηγα σε 2 γιατρους ..Στον κυριο Σφαγγο(πρωην Διευθυντη τμηματος απομυελινωτικων νοσηματων του Αιγηνιτειου) και στον κυριο Γιαννακοδημο στο Κρατικο Αθηνων...Θελετε να ακουσετε τις αποψεις που ακουσα?Σας λεω πρωτα την αρνητικη του Γιαννακοδημου...μου ειπε λοιπον οτι τωρα που βγηκε και η εστια στον αυχενα μπορουμε επισημα να μιλησουμε για την διαγνωση οποτε μου ειπε οτι τελικα εχω αλλα σε πολυ καλη μορφη εξ αιτιας του οτι ειμαι ασυμπτωματικος 8 χρονια τωρα ΟΜΩΣ μου ειπε οτι πλεον δεν το ρισκαρει και εαν βγει αλλη εστια (να θυμισω 3 εγκεφαλο μια αυχενα) η παρουσιασω συμπτωμα θα με βαλει σε προληπτικη θεραπεια που θα την συζητησουμε τοτε.Απο την αλλη ο Σφαγγος αφου με εξετασε κανενα μισαωρο και ειδε και τις εξετασεις μου μου ειπε αυτα που μου ειχε πει και το 2009...Οτι δεν τον νοιαζει που βγηκε αυτη η εστια στον αυχενα...οτι για να βγει επισημα διαγνωση για ΣΚΠ πρεπει να εχω κανει 2 ωσεις και σε 2 σημεια της κλινικης εξετασεις να μην ειμαι οκ...και εγω δεν εχω τιποτα απο ολα αυτα και με διαβεβαιωνε οτι δεν μπορει να βγαλει διαγνωση για σκληρυνση για εμενα και μου τονισε να σταματησω να κανω μαγνητικες γιατι εχω κανει 13 απο το 2004...Επισης μου ειπε οτι δεν τον ενδιαφερουν οι εστιες αλλα η κλινικη μου εικονα.ΕΓΩ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ?και αν βγει και αλλη εστια να μπω σε θεραπεια ωστε να προλαβω καταστασεις η οχι?Γνωριζει καποιος κατι σχετικα με τους 2 γιατρους?Ποιον να εμπιστευτω?Αν δεν με ενοχλησει ειναι καλο να την ενοχλησω εγω με την θεραπεια?
Κάντε υπομονή, μια λεμονιά ανθίζει στη γειτονιά...