• πως να στηριξω το καλυτερο μου φιλο

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #78642  από Ιωάννα
 Τρί Οκτ 02, 2012 10:53 pm
Γεια σου κ από μένα.Το μόνο που θέλω να σου πω είναι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!Δύσκολα βρίσκεις κάτι τέτοιο στις μέρες μας φίλε μου!Όλοι οι άνθρωποι έχουν προβλήματα,άγχος ,τρέξιμο,βιοπαλη καθημερινή.Ξεχνάμε ,δυστυχώς, να κοιτάζουμε λίγο τον διπλανό μας. 'Ασε το φίλο σου να κάνει τη "διαδρομή" του και περίμενε!Κάποια στιγμή θα σηκώσει το κεφάλι του...είμαι σίγουρη!
Ούτως ή άλλως η ζωή του δωσε "απλόχερα" τα μύρια "καλά"!Άρα έχει μάθει να είναι σε συνεχή αγώνα,καθημερινό.Η Άννούλα μας κάτι σου είπε και ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα.Μείνε εκεί να τον ΑΚΟΥΣ ,μείνε εκεί να τον προστατεύεις,μείνει κοντά του γιατί άσχετα αν δεν το δείχνει...το χει ανάγκη.Άν καποια στιγμή δεις ότι η κατάσταση ξεφεύγει....ίσως πρέπει να τον φέρεις προ τετελεσμένου.Κάνε τον να νιώσει χρήσιμος σε κάτι ,σε σένα ίσως.
Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες ...δεν έχω να προσθέσω κάτι παρα να ευχηθώ τα καλύτερα τόσο στο φίλο σου όσο και σε σένα!!!!
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #78660  από miky maoys
 Τετ Οκτ 03, 2012 11:05 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΛΙΓΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ
ΚΑΙ ΠΟΝΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΧΑ ΧΑΘΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ...ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΧΑΛΙΑ
ΤΟΥ ΛΕΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜESSI NA ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΜΠΑΛΕΣ
ΓΑΜΑΤΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΔΙΠΛΑ ΧΑΧΑ ΠΑΡΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ
ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΑΝΥΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ..ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ
ΠΕΙ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΑ ΓΝΩΡΙΖΩΜΑΙ ΚΑΤΑ 90% ΕΧΩ ΣΚΠ
ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ...ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ
ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΑΛΛΩΣ
ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ... ΤΕΣΠΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΝΩ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
 #78663  από LL--MM
 Τετ Οκτ 03, 2012 12:08 pm
miky maoys έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΠΟΝΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ
Το ότι μοιράζεσαι την υγεία σου μαζί του είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, μην το αμφισβητεις ΠΟΤΕ αυτό, και ο καλύτερος τρόπος ν'αντιμετωπίσει τις πολλές δυσκολίες "ΜΟΝΟ" σαν ένα συνολο συμπτωμάτων...!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΧΑ ΧΑΘΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ
Ασφαλώς, κι εμείς, αλλά σε τι θ'αποδοθεί η υπάρχουσα συμπτωματολογία;;; Μην την ξεχνάμε κι αυτήναν, παραείναι μεγάλο μερος της σκπ...

...ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΧΑΛΙΑ
Επόμενο είναι, δε μπορεί καν να παρακολουθήσει το παιχνίδι, πόσο μάλλον να παίξει κι ο ίδιος... για να μην πουμε τίποτα για όλα τ'άλλα...

ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ..
Kαλά κάνατε, για την ώρα είναι η μόνη δυνατοτητα που αφήνει η κατάσταση... και μπορείς να τον κάνεις να ξεφύγει με την ειρωνεία... Αμα τον ζαλίζει όμως η διπλωπία αυτή, δε θα του είναι πιο επίπονο να βλέπει το ποδόσφαιρο;
Αν ΗΘΕΛΕ βέβαια να παρακολουθήσει το παιχνίδι, δε θα αισθανόταν άσχημα να σε ρωτάει συνέχεια τι έκανε αυτός ο πως-τον-έιπες;;;

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΑΝΥΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ..ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ
Παίρνουν το χρόνο τους αυτά,και πρέπει κι οι γιατροί να φέρονται σαν άνθρωποι...

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΑ ΓΝΩΡΙΖΩΜΑΙ ΚΑΤΑ 90% ΕΧΩ ΣΚΠ
ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ...
Δυστυχώς, η εισαγωγή φαίνεται αναπόφευκτη, αλλά υπάρχουν και τα θετικά: ίσως να δώσουν κάποιες ανακουφιστικες αγωγές, διχως να θέλω να πω ονομα, υπάρχουν χάπια/βοηθήματα στη σπαστικότητα πιο ειδικά για τη σκπ...

ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΑΛΛΩΣ
ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ...
Ο φόβος είναι ύπουλη αρρωστια, και σκπ να μην έχει: Μπορείς όμως να του πεις (σε "απάντηση του αστείου του") ότι έτσι θ'αναγνωρίσει ευκολώτερα τα συμπτώματα, ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ, οπότε και θα μπορέσει να τα πολεμήσει καλύτερα απ'οποιονδήποτε!

ΤΕΣΠΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΝΩ...
Δε βαριέσαι, και γιαυτό είμαστε εδώ... :greetings-waveyellow:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Να είστε και οι δύο καλά, όσο γίνεται δηλαδή...

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #78678  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Οκτ 03, 2012 3:08 pm
miky maoys έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ
ΚΑΙ ΠΟΝΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΕΤΣΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΧΑ ΧΑΘΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΕΙΡΑ SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΤΕΝΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΩ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ...ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΧΑΛΙΑ
ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΩΡΑ ΑΝΥΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ..ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΠΕΙΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ
ΠΕΙ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΑ ΓΝΩΡΙΖΩΜΑΙ ΚΑΤΑ 90% ΕΧΩ ΣΚΠ
ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ...ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ
ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΚΑΡΟΤΣΙ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΑΛΛΩΣ
ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ... ΤΕΣΠΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΛΑΦΡΩΝΩ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
:bow-yellow:ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΣ!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ !!!!!!!
 #78682  από billios
 Τετ Οκτ 03, 2012 4:44 pm
LL-MM εγραψε Ο φόβος είναι ύπουλη αρρωστια, και σκπ να μην έχει:

Κρατησε το αυτο.....

Δειχνεις πως γνωριζεις τι σημαινουν αισθηματα,αυτο ειναι ιδιαιτερο χαρισμα στις μερες μας να ξερεις.
Μεινε διπλα του,σε εχει αναγκη οσο ποτε,και να σε φτυση ακομα πρεπει η φιλια να ειναι υπερανω και να σε κρατηση κοντα του.
Προσεξε ομως,πρεπει να του δωσεις και τον χωρο του,θα εισαι απο κοντα και μακρια ταυτοχρονα.
Θα εχεις δει πως δεν τον χωραει ο τοπος,πως πνιγεται,πραγματικα ετσι ειναι,μην αμφιβαλεις,σε μια ψυχη ειδει ξεσκισμενη ερχεται τωρα κι αυτο...
Μεινε εκει οσο μπορεις,θα βγει πιο γρηγορα στην επιφανεια.
 #78686  από Louiza
 Τετ Οκτ 03, 2012 6:07 pm
Καλησπέρα και από εμένα. Όπως όλοι σου λέω και εγώ συγχαρητήρια για την αγάπη, την φροντίδα και την αφοσίωση στον φίλο σου. Κάτι που στη σημερινή εποχή δεν τα βρίσκεις όχι σε φίλους, αλλά ούτε στους ίδιους σου τους συγγενείς. Τα μπράβο είναι για τον χαρακτήρα, το ήθος και τις αρχές σου. Μπράβο όμως και στο φίλο σου, που παρόλο τα κινητικά του προβλήματα έβλεπε (και βλέπει, είμαι σίγουρη) την κάθε μέρα ξεχωριστή, όμορφη και χαιρόταν (απ’ ότι κατάλαβα) ακόμα και με τα πιο μικρά πράγματα, που εμείς οι υπόλοιποι τα θεωρούμε δεδομένα. Τίποτα δεν είναι δεδομένο όμως. Θα ήθελα πολλή να του μοιάσω σε αυτό, αν και το προσπαθώ μερικές φορές, χωρίς να το καταφέρνω πάντα. Είναι λογικό λοιπόν να νιώθει αγανακτισμένος και να έχει πολλά γιατί. Μην τον αφήσεις να το βάλει κάτω. Δεν του αξίζει. Μας χρειάζονται τέτοιοι θετικοί άνθρωποι για να μας κάνουν και εμάς να σκεφτόμαστε. Είναι δύσκολο το έργο σου, αλλά αξίζει να προσπαθήσεις γιατί θα σου δώσει και εσένα θετική ενέργεια. Σας ζηλεύω για την φιλία σας (καλοπροαίρετα). Μη την χάσετε ποτέ. Εύχομαι τα καλλίτερα.
 #78691  από miky maoys
 Τετ Οκτ 03, 2012 7:37 pm
ευχαριστω πραγματικα... δεν νιωθω τοσο σπουδαιος και ειμαι σιγουρος πως ουτε και φιλος μου
νιωθει εξαλου απο αποκαλει τον εαυτο του (μυρμιγκι του θεου) περασα απο το σπιτι του δειχνει σημερα με κερασε μεσημερινο χταποδι με μακαρονι τα φταχνει ολα μονος του η προσπαθει τουλαχιστον αν και μερικες φορες καταληγουμε να τρωμε απ εξω
αλλα μην του το πειτε :eusa-dance: :romance-kisscheek: και εκει που τρωγαμε
μου λεει αχ μακαρι τι του λεω να κερδιζα το τζοκερ εγω και αλλα 10 εκ.ελληνες το θελουμε
και τι θα εκανες..αφου θα εδεινα τα καλυτερα σχολεια στα ανηψακια μου...θα καναμε το γυρω του κοσμου...εχει ωραιες χωρες...ο κοσμος αμα θες ελα.αλλιως περνω το καροτσι μου και παω νομιζω οτι βλεπω φως...ας ελπισω θα κρατηση

καλο βραδυ και ευχαριστω για την στηριξη
παμε να δουμε το ποδοσφαιρο.χαχα

ΥΓ Γιαγια κασσανδρα
εχεις ωραιο ονομα
πραγματικα
και τον λενε μεσσι αυτον που με ρωτησες
 #78704  από LL--MM
 Πέμ Οκτ 04, 2012 12:33 am
miky maoys έγραψε:καλο βραδυ και ευχαριστω για την στηριξη
παμε να δουμε το ποδοσφαιρο.χαχα
Σας ευχόμαστε όλοι από καρδιάς να μπορέσετε να το διασκεδάστε όπως όλος ο κόσμος!

ΥΓ Γιαγια κασσανδρα
εχεις ωραιο ονομα
πραγματικα :text-thankyouyellow:
και τον λενε μεσσι αυτον που με ρωτησες
;) Ευχαριστώ, το είχα βάλει δίπλα εκεί που έγραψες ότι "τα βλέπει διπλά" οπότε φοβήθηκα μην "αισθανθεί στην άκρη" έτσι... παρόλο τό... όνομα :P :P :P αν και δυστυχώς για τα ποδοσφαιρικά ομολογώ ταπεινά παντελή άγνοια...
Γενικά η Κασσάνδρα προβλεπει και προειδοποιεί για τα δυσάρεστα, άσχετα άν δεν την πολυπιστεύουν... :shifty: κατά την αρχαία...
 #78773  από miky maoys
 Παρ Οκτ 05, 2012 10:48 am
ετσι μπηκα να σας πω μια καλημερα
και να σας αφιερωσω και ενα τρογουδακι που το τραγουδουσε
ο φιλαρακος μου χθες
http://www.youtube.com/watch?v=jbc4VNYDwWE
 #78777  από Μιμικαμ
 Παρ Οκτ 05, 2012 12:52 pm
:romance-kisscheek: :romance-kisscheek: Καλημέα miky,

Καλά να πώ ότι σας ζηλεύω, είστε εξαιρετικοί τύποι και ο δυο σας, μακάρι να μπορούσαμε όλοι μας να είχαμε μια τέτοια σπάνια φιλία.....ευχαριστούμε για την αφιέρωση....με ξαξίδεψε οσο το ακουγα....νάστε καλά και οι δυό σας....δεν μας είπες καλό το χταποδάκι με το κοφτό μακαρονάκι. :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:

Πολλές καλημέρες και στους δυό σας... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: