ΑΝΝΑ59 έγραψε:......Μπιλλακο !!!!!!! Γλιτωσα ???? Απο τι ??????? Ευτυχως που δεν με σκοτωσαν ??? Ευτυχως που δεν ματωσε το κουτελο μου, οπως εγινε με ενα γονεα παιδιου ΑμεΑ ??? Απο τι γλιτωσα ???? Απο...ακαριαιο θανατο ??? Ε !!!!! Και ???? Αφου , ειμαι καταδικασμενη σε αργο θανατο ! Ειμαι , ηδη, στην τελικη ευθεια κι εγω και πολλοι αλλοι.............κατερινα 55 έγραψε:ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ! Αστυνομικοί χτύπησαν και κλώτσησαν τα άτομα με αναπηρία έξω από τη ΒουλήΤους ειδατε ????? Τους καμαρωσατε ?????? Καμαρωστε τους !!!! Θαυμαστε τους !!!! Οτι εκαναν οι Γερμανοι κατακτητες το 1941...πηγαν να κανουν οι .......συγκυβερνωντες υπηρετες των Γερμανων !!!!! ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣ........!!!!!!!!!!! Ειμαι καλα !!!! Μην ανησυχειτε !!! Κουραστηκα, ψηθηκα απ'τον ηλιο, αλλα ειμαι καλα !!! Ημουν μεσα στην ...κλωτσοπατιναδα , αλλα με βοηθησαν συνασθενεις !!!! Με στηριζαν !!!!!!! Δεν φοβηθηκα !!!! Θυμωσα , μονο!!!!Θυμωσα ΠΟΛΥ !!!!!!!!! Με τα ..ΚΤΗΝΗ !!!!!!!!Οταν εχεις δικιο, οταν δεν εχεις τιποτα πια να χασεις, οταν θυμωνεις...ΔΕΝ φοβασαι !!!!!! Αυτα , προς το παρον !!! Τα υπολοιπα προσεχως !!!!Εχουμε δρομο ακομα!!!!! Ο αγωνας συνεχιζεται !!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 44&catid=3
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!