• ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ! Αστυνομικοί χτύπησαν και κλώτσησαν

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #78420  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 28, 2012 11:39 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
κατερινα 55 έγραψε:ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ! Αστυνομικοί χτύπησαν και κλώτσησαν τα άτομα με αναπηρία έξω από τη Βουλή

http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 44&catid=3
Τους ειδατε ????? Τους καμαρωσατε ?????? Καμαρωστε τους !!!! Θαυμαστε τους !!!! Οτι εκαναν οι Γερμανοι κατακτητες το 1941...πηγαν να κανουν οι .......συγκυβερνωντες υπηρετες των Γερμανων !!!!! ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣ........!!!!!!!!!!! Ειμαι καλα !!!! Μην ανησυχειτε !!! Κουραστηκα, ψηθηκα απ'τον ηλιο, αλλα ειμαι καλα !!! Ημουν μεσα στην ...κλωτσοπατιναδα , αλλα με βοηθησαν συνασθενεις !!!! Με στηριζαν !!!!!!! Δεν φοβηθηκα !!!! Θυμωσα , μονο!!!!Θυμωσα ΠΟΛΥ !!!!!!!!! Με τα ..ΚΤΗΝΗ !!!!!!!!Οταν εχεις δικιο, οταν δεν εχεις τιποτα πια να χασεις, οταν θυμωνεις...ΔΕΝ φοβασαι !!!!!! Αυτα , προς το παρον !!! Τα υπολοιπα προσεχως !!!!Εχουμε δρομο ακομα!!!!! Ο αγωνας συνεχιζεται !!!!!!!!!!!!!!!!
......Μπιλλακο !!!!!!! Γλιτωσα ???? Απο τι ??????? Ευτυχως που δεν με σκοτωσαν ??? Ευτυχως που δεν ματωσε το κουτελο μου, οπως εγινε με ενα γονεα παιδιου ΑμεΑ ??? Απο τι γλιτωσα ???? Απο...ακαριαιο θανατο ??? Ε !!!!! Και ???? Αφου , ειμαι καταδικασμενη σε αργο θανατο ! Ειμαι , ηδη, στην τελικη ευθεια κι εγω και πολλοι αλλοι.............
 #78439  από κατερινα 55
 Παρ Σεπ 28, 2012 3:59 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε: Αφου , ειμαι καταδικασμενη σε αργο θανατο ! Ειμαι , ηδη, στην τελικη ευθεια κι εγω και πολλοι αλλοι.............
Εεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!Πάρτο αλλιώς!!Ίσια το κορμί.
Δεν το πιστεύω ότι είσαι η Άννα.ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
Η Άννα που γνώρισα δεν είναι
ΕικόναLoser
 #78460  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 28, 2012 10:55 pm
Ενταξει !!!! Μπορει να το...παλευω !!!!! Μπορει να (ξανα)βγηκα στους δρομους , μετα απο πολυυυυυυυ καιρο , παρολο που ...τραμπαλιζομαι σε καθε βημα......Μπορει !!!! Αυτο, ομως, δεν σημαινει οτι δεν ειμαι καταδικασμενη σε αργο θανατο και οτι δεν βρισκομαι στην τελικη ευθεια .............. :greetings-waveyellow:
 #78556  από Κώστας
 Κυρ Σεπ 30, 2012 11:17 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Ενταξει !!!! Μπορει να το...παλευω !!!!! Μπορει να (ξανα)βγηκα στους δρομους , μετα απο πολυυυυυυυ καιρο , παρολο που ...τραμπαλιζομαι σε καθε βημα......Μπορει !!!! Αυτο, ομως, δεν σημαινει οτι δεν ειμαι καταδικασμενη σε αργο θανατο και οτι δεν βρισκομαι στην τελικη ευθεια .............. :greetings-waveyellow:

Μαθηματική μου φίλη, η περίμετρος του στίβου είναι 400 μέτρα. Αν είσαι στη τελική ευθεία σημαίνει πως έχεις τρέξει τα 300 μέτρα και σου μένει το τελευταίο κατοστάρι.
Εμείς όμως οι φίλοι σου, σε ενημερώνουμε ότι τελικά δεν τρέχεις στα 400, όπως νομίζεις. Χωρίς να το ξέρεις σε δηλώσαμε συμμετοχή στα 800!
Έτσι έχεις άλλα 400 μέτρα να καλύψεις, για να μπεις στην τελική ευθεία!
Γι΄ αυτό κράτα δυνάμεις και συνέχισε να τρέχεις.
Κι΄ εμείς μαζί σου!
 #78562  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Σεπ 30, 2012 11:36 pm
:text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: :text-thankyouyellow: ...αλλά δεν εχει σημασια , πού με δηλωσατε, εσεις οι φιλοι μου !!!! Σημασια εχει οτι ...ειμαι υπο εξοντωση απο τους εχθρους μου-μας !!!!! Σ'αυτη την τελικη ευθεια βρισκομαι !!!! Της εξοντωσης μου !!!!!! Κι αν ετρεξα ...δεν ξερω..αν και ποτε, θα ξανατρεξω.....!!! Δεν νομιζω, να μπορω να το ξανακανω , μονη μου ! Εχω αναγκη συνοδου,για να με στηριζει ! Η ms...τρεχει αργα αλλα σταθερα !!!! Ειναι πολυ κοπιαστικο , να προσπαθω να κινηθω μονη !!!! Ακομα δεν εχω συνελθει απο το ''τρεξιμο'' της Πεμπτης !!!!.......Φαντασου, να ειχα φαει και ξυλο..... :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:
 #78579  από litsa
 Δευ Οκτ 01, 2012 1:48 pm
http://24wro.blogspot.gr/2012/10/600.html

Κατατέθηκαν τα 600 δισεκατομμύρια από τους ομογενείς για το χρέος
 #78586  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Οκτ 01, 2012 2:53 pm
litsa έγραψε:http://24wro.blogspot.gr/2012/10/600.html

Κατατέθηκαν τα 600 δισεκατομμύρια από τους ομογενείς για το χρέος
Δεν τα δινουν σε μας ...μπας και μπορεσουμε να επιβιωσουμε ???????? Ετσι κι αλλιως, τα λεφτα του δανειου...ΔΕΝ ειναι για μας......!!!! Σε αλλους πανε !!!!!!!!!!!!!! :scared-eek:
 #78607  από tzitzifia
 Δευ Οκτ 01, 2012 11:57 pm
Ορμώμενη απ'το θέμα είπα να γράψω.Ελπίζω να σας βρίσκω όλους καλά.Την επόμενη φορά θα είμαι κάτω, αυτή την φοβήθηκα. Έχω ένα βοηθητικό μπαστουνάκι πλέον, το οποίο θα θελα πολύ να το κοπανήσω σε κεφάλι όποιου πάει να επιτεθεί σε συνασθενή και φίλο. Αχ, είπα θα θελα,δεν το έκανα κιόλας, ακούγεται υπερβολή αλλά είναι τέτοια η οργή που νιώθω που δε νομίζω να μην το κάνω αν μου δοθεί η ευκαιρία! Ο άντρας μου είναι άνεργος εδώ και καιρό και απλά ακούμε κάθε πρωί εκπομπές που θα πουν πότε μπαίνει το προνοιακό επίδομα. Και είμαστε μια χαρά γιατί "ΕΥΤΥΧΩΣ" δεν έχουμε παιδί! Κατάντια ρε παιδιά, τον Βασιλάκη Καϊλα μου θυμίζω όταν τα λέω, αλλά ξέρω οτι πολλοί από σας ξέρετε τι εννοώ. Καλό κουράγιο σε όλους μας! Άννα σε διαβάζω και στο fb και σε καμαρώνω.