I Love LollipopΓιάννη έχω την αμυδρά εντύπωση ότι ο κίνδυνος είναι αμφίδρομος!
Ή όχι;
Σκλήρυνση κατά πλάκας
I Love Lollipop
Δεν έχει σημασία πόσες ανάσες πήρες στην ζωή σου......αλλά πόσες φορές σου κόπηκε η ανάσα........
δεν αναφέρει φύλλο.Εσύ όμως
Δεν έχει σημασία πόσες ανάσες πήρες στην ζωή σου......αλλά πόσες φορές σου κόπηκε η ανάσα........αθηνα47 έγραψε:σωρη παιδια δεν ειμαι και πολυ θρησκια αλλα πουθενα δεν εχει αναφερει ο χριστος και ολοι οσοι εχουν βαλει την υπογραφη τους στιν βιβλο οτι το σεξ σε οποιαδηποτε μορφη ειναι αμαρτια.Ηευχαρηστηση του καθενος εφοσων ειναι αποδεκτη απο τον αλλον και δεν τον προσβαλει ειναι ομορφη.Και ολοι οσοι λενε το αντηθετη η ανοργασμηκοι ειναι η δεν εχουν δει χαρα στα σκελια τους.........................Και αμαρτια ειναι αυτος ο τυπος και ο καθε τυπος του ιδους του να γυρνανε ντυμενοι με φορεσιες πλουμιστες και κοσμιματα και τις κοιλιες γεματες μεσα στις μερσεντες του ενω ο κοσμος πειναει.Πουθενα δεν λεει ο χριστος να ειναι αυτοι καλοζωησμενοι και με τους τραπεζιτικους λογαριασμους τους ξεχηλους..Ας κοιταξει πρωτα την μαυρη του μοιρα και ας μας αφησει να χαρουμε το μονο που δεν μπορουν να μας παρουν..........ο Χριστος δεν λεει ....ο Χριστος ηταν φτωχος !!!!! Οι εκπροσωποι του Θεου, ομως, στην πλειοψηφια τους, δεν ειναι φτωχοι !!!!! Η εκκλησια , επισης, εχει τεραστια περιουσια !!!!!
κατερινα 55 έγραψε:Ώπα Γιάννη,ο εν λόγω επιστήμωνΕγώ είμαι ηθικό παιδί, όλη μου τη ζωή αλητεία δεν γνώρισα, σπίτι-φυλακή φυλακή-σπίτι ήμουνα, αυτούνα που λες δεν τα ξέρωδεν αναφέρει φύλλο.Εσύ όμως
με την επικεφαλίδα σου(Κορίτσια προσοχή, ΜΗ ΤΖΙΖΖΖΖΖΖ)
ναι!!!![]()