• Κορίτσια προσοχή, ΜΗ ΤΖΙΖΖΖΖΖΖ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #78490  από κατερινα 55
 Σάβ Σεπ 29, 2012 12:50 pm
ΕικόναI Love Lollipop
Γιάννη έχω την αμυδρά εντύπωση ότι ο κίνδυνος είναι αμφίδρομος!
Ή όχι;
:teasing-neener: :teasing-neener:
 #78494  από κατερινα 55
 Σάβ Σεπ 29, 2012 2:50 pm
Ώπα Γιάννη,ο εν λόγω επιστήμωνΕικόνα δεν αναφέρει φύλλο.Εσύ όμως
με την επικεφαλίδα σου(Κορίτσια προσοχή, ΜΗ ΤΖΙΖΖΖΖΖΖ)
ναι!!! :teasing-neener: :teasing-neener:
 #78495  από αθηνα47
 Σάβ Σεπ 29, 2012 3:06 pm
σωρη παιδια δεν ειμαι και πολυ θρησκια αλλα πουθενα δεν εχει αναφερει ο χριστος και ολοι οσοι εχουν βαλει την υπογραφη τους στιν βιβλο οτι το σεξ σε οποιαδηποτε μορφη ειναι αμαρτια.Ηευχαρηστηση του καθενος εφοσων ειναι αποδεκτη απο τον αλλον και δεν τον προσβαλει ειναι ομορφη.Και ολοι οσοι λενε το αντηθετη η ανοργασμηκοι ειναι η δεν εχουν δει χαρα στα σκελια τους.........................Και αμαρτια ειναι αυτος ο τυπος και ο καθε τυπος του ιδους του να γυρνανε ντυμενοι με φορεσιες πλουμιστες και κοσμιματα και τις κοιλιες γεματες μεσα στις μερσεντες του ενω ο κοσμος πειναει.Πουθενα δεν λεει ο χριστος να ειναι αυτοι καλοζωησμενοι και με τους τραπεζιτικους λογαριασμους τους ξεχηλους..Ας κοιταξει πρωτα την μαυρη του μοιρα και ας μας αφησει να χαρουμε το μονο που δεν μπορουν να μας παρουν
 #78498  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Σεπ 29, 2012 4:46 pm
αθηνα47 έγραψε:σωρη παιδια δεν ειμαι και πολυ θρησκια αλλα πουθενα δεν εχει αναφερει ο χριστος και ολοι οσοι εχουν βαλει την υπογραφη τους στιν βιβλο οτι το σεξ σε οποιαδηποτε μορφη ειναι αμαρτια.Ηευχαρηστηση του καθενος εφοσων ειναι αποδεκτη απο τον αλλον και δεν τον προσβαλει ειναι ομορφη.Και ολοι οσοι λενε το αντηθετη η ανοργασμηκοι ειναι η δεν εχουν δει χαρα στα σκελια τους.........................Και αμαρτια ειναι αυτος ο τυπος και ο καθε τυπος του ιδους του να γυρνανε ντυμενοι με φορεσιες πλουμιστες και κοσμιματα και τις κοιλιες γεματες μεσα στις μερσεντες του ενω ο κοσμος πειναει.Πουθενα δεν λεει ο χριστος να ειναι αυτοι καλοζωησμενοι και με τους τραπεζιτικους λογαριασμους τους ξεχηλους..Ας κοιταξει πρωτα την μαυρη του μοιρα και ας μας αφησει να χαρουμε το μονο που δεν μπορουν να μας παρουν
..........ο Χριστος δεν λεει ....ο Χριστος ηταν φτωχος !!!!! Οι εκπροσωποι του Θεου, ομως, στην πλειοψηφια τους, δεν ειναι φτωχοι !!!!! Η εκκλησια , επισης, εχει τεραστια περιουσια !!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: Μαλλον, καποιοι επενδυσαν τα....τριακοντα αργυρια και αυτα αυγατησαν........Οσο για τις συμβουλες του Σεραφειμ........ :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: .....η μονη μας εννοια, αυτη ηταν !!!!!!!!!!!!! :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease: :teasing-tease:
 #78523  από sofia13
 Κυρ Σεπ 30, 2012 12:39 pm
Ειναι θέμα marketing! Αναλόγως το πελατειακό υλικό , χρησιμοποιείς και τα αντίστοιχα μέσα.Πρώτη φορά είναι; Και η συγκεκριμένη αγορά είνα
ι σε φθίνουσα πορεία απο καιρό.
 #78526  από Γιάννης
 Κυρ Σεπ 30, 2012 1:48 pm
κατερινα 55 έγραψε:Ώπα Γιάννη,ο εν λόγω επιστήμωνΕικόνα δεν αναφέρει φύλλο.Εσύ όμως
με την επικεφαλίδα σου(Κορίτσια προσοχή, ΜΗ ΤΖΙΖΖΖΖΖΖ)
ναι!!! :teasing-neener: :teasing-neener:
Εγώ είμαι ηθικό παιδί, όλη μου τη ζωή αλητεία δεν γνώρισα, σπίτι-φυλακή φυλακή-σπίτι ήμουνα, αυτούνα που λες δεν τα ξέρω
 #78527  από panos59
 Κυρ Σεπ 30, 2012 1:53 pm
Father Bean's pieces of advice on Fellatio!