ΕΧΩ σκληρυνση κατα πλακας, το εμαθα ενω υπηρετουσα στο στρατο 6 μηνες. μου δωσαν διετη αναβολη για λογους υγειας.(TO νοεμβριο του 2008) γιατι δεν δινουν αμεσως απαλλαγη
Στο δημοσιο στους καθηγητες , με προτασσουν στους πινακες λογω ασθενειας. Μου ζητανε όμως να εχω απαλλαγει απο στρατο ή να εχω εκπληρωσει τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις.
Τι σκατα μας προτασσουν και καλα, τι σχεση εχει το χαρτι, αφου εχω παρει αναβολη για λογους υγειας(για το λογω που με προτασσουν)
Ωστοσο οσοι δεν εχουν παει στρατο εχουν δικαιωμα να καταθεσουν αιτηση, μονο που τους κατατασουν στο τελος. Και βαζουν και εμενα πρωτο απο το τελος.
Ειμαι η μοναδικη περιπτωση σε ολο το διαγωνισμό!!!
μπορω να κανω κατι;; νομικα;;
μου φαινεται παραλογο, αυτα τα δυο χρονια δεν μπορω να κανω τιποτα;
Στο δημοσιο στους καθηγητες , με προτασσουν στους πινακες λογω ασθενειας. Μου ζητανε όμως να εχω απαλλαγει απο στρατο ή να εχω εκπληρωσει τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις.
Τι σκατα μας προτασσουν και καλα, τι σχεση εχει το χαρτι, αφου εχω παρει αναβολη για λογους υγειας(για το λογω που με προτασσουν)
Ωστοσο οσοι δεν εχουν παει στρατο εχουν δικαιωμα να καταθεσουν αιτηση, μονο που τους κατατασουν στο τελος. Και βαζουν και εμενα πρωτο απο το τελος.
Ειμαι η μοναδικη περιπτωση σε ολο το διαγωνισμό!!!
μπορω να κανω κατι;; νομικα;;
μου φαινεται παραλογο, αυτα τα δυο χρονια δεν μπορω να κανω τιποτα;