ευχαριστω πολυ κωστα....
You Are My Destiny....MS...
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Μιμικαμ έγραψε: και συμφωνώ με τα γραφόμενά σου, οτι η αγνοια τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται ο καλύτερος σύμβουλος......μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι....βοηθάει....Δεν εννοούσα αυτό.
Μιμικαμ έγραψε:Αγνωστε και ΄συμπαθέστατε φίλε Κ'ωστα,Η Κυριακή είναι μεθαύριο.
Κώστας έγραψε:Αυτο ηθελα να της πω κι εγω ! Να ερθει στη συναντηση και να σε γνωρισει !!!! Οσο για το ''συμπαθεστατε'' , ειμαι σιγουρη οτι θα το διατηρησει !!!!!!!!Μιμικαμ έγραψε: και συμφωνώ με τα γραφόμενά σου, οτι η αγνοια τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται ο καλύτερος σύμβουλος......μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι....βοηθάει....Δεν εννοούσα αυτό.
Η άγνοια καλό είναι να γίνεται πάντα κίνητρο (σε συνειδητοποιημένα άτομα), για αναζήτηση της γνώσης και της ενημέρωσης.
Η ηθελημένη και με επίγνωση άγνοια, που όσο κι΄ αν σου φανεί «σχήμα οξύμωρο» κρύβει από πίσω της τη γνώση, είναι αυτή που σε περιπτώσεις σαν της φίλης μας βοηθά!
Μιμικαμ έγραψε:Αγνωστε και ΄συμπαθέστατε φίλε Κ'ωστα,Η Κυριακή είναι μεθαύριο.
Έλα για ν΄ αλλάξεις το "άγνωστε" (δεδομένο) και να διατηρήσεις το "συμπαθέστατε" (ελπίζω)
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Αυτο ηθελα να της πω κι εγω ! Να ερθει στη συναντησηΌλο υποσχέσεις δίνει κι όλο την κοπανάει