• εστίες στον θώρακα

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #77928  από yamd
 Παρ Σεπ 21, 2012 9:43 am
ευχαριστω πολυ κωστα....
 #77935  από Κώστας
 Παρ Σεπ 21, 2012 10:26 am
Εγώ σ΄ ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνεις.
 #77938  από Μιμικαμ
 Παρ Σεπ 21, 2012 10:33 am
Αγνωστε και ΄συμπαθέστατε φίλε Κ'ωστα, ομολογώ οτι η απάντησή σου είναι η πλέον λογική, ψύχραιμη, ισορροπημένη απάντηση που εχω διαβάσει....

Κι εγω αν επαιρνα θέση στις αμφιβολίες της φίλης μας, θα απαντούσα περίπου όπως όλα τα παιδιά και κυρίως με κάλυπτε η απάντηση της λίτσας, όμως διάβάζοντάς σε διαπιστώνω ο,τι ο καλύτερος τρόπος απάντησης και γενικώς προσέγγισης και αντιμετώπισης,είναι πάντα και ο πιο ψύχραιμος......μακάρι να μπορούσαμε να τον εφαρμόζαμε ολοι μας γενικά στην ζωή μας....αλλά......και συμφωνώ με τα γραφόμενά σου, οτι η αγνοια τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται ο καλύτερος σύμβουλος......μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι....βοηθάει....

Και φυσικά στην φίλη μας εύχομαι να το ξανασκεφτεί, να ηρεμήσει, να το ξεχάσει και οτι είναι νάρθει, θε να ρθεί......δεν χρειάζεται να αγχώνεται προκαταβολικά..... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #77940  από litsa
 Παρ Σεπ 21, 2012 10:36 am
Μιμικαμ, και εγώ συμφωνώ για την ψυχραιμία.... είμαι οπαδός της... Αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν λόγοι που αντέδρασα με αυτό τον τρόπου... το ίδιο το άτομο που τον αφορά γνωρίζει... αλλά δυστυχώς συνεχίζει... !!! βέβαια μπορεί να μην το καταλαβαίνει ή οτιδήποτε άλλο ....
καλή συνέχεια σε όλους μας!
 #77954  από Κώστας
 Παρ Σεπ 21, 2012 11:33 am
Μιμικαμ έγραψε: και συμφωνώ με τα γραφόμενά σου, οτι η αγνοια τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται ο καλύτερος σύμβουλος......μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι....βοηθάει....
Δεν εννοούσα αυτό.
Η άγνοια καλό είναι να γίνεται πάντα κίνητρο (σε συνειδητοποιημένα άτομα), για αναζήτηση της γνώσης και της ενημέρωσης.
Η ηθελημένη και με επίγνωση άγνοια, που όσο κι΄ αν σου φανεί «σχήμα οξύμωρο» κρύβει από πίσω της τη γνώση, είναι αυτή που σε περιπτώσεις σαν της φίλης μας βοηθά!

Μιμικαμ έγραψε:Αγνωστε και ΄συμπαθέστατε φίλε Κ'ωστα,
Η Κυριακή είναι μεθαύριο.
Έλα για ν΄ αλλάξεις το "άγνωστε" (δεδομένο) και να διατηρήσεις το "συμπαθέστατε" (ελπίζω)
 #77955  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Σεπ 21, 2012 11:36 am
Κώστας έγραψε:
Μιμικαμ έγραψε: και συμφωνώ με τα γραφόμενά σου, οτι η αγνοια τις περισσότερες φορές αποδεικνύεται ο καλύτερος σύμβουλος......μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι....βοηθάει....
Δεν εννοούσα αυτό.
Η άγνοια καλό είναι να γίνεται πάντα κίνητρο (σε συνειδητοποιημένα άτομα), για αναζήτηση της γνώσης και της ενημέρωσης.
Η ηθελημένη και με επίγνωση άγνοια, που όσο κι΄ αν σου φανεί «σχήμα οξύμωρο» κρύβει από πίσω της τη γνώση, είναι αυτή που σε περιπτώσεις σαν της φίλης μας βοηθά!

Μιμικαμ έγραψε:Αγνωστε και ΄συμπαθέστατε φίλε Κ'ωστα,
Η Κυριακή είναι μεθαύριο.
Έλα για ν΄ αλλάξεις το "άγνωστε" (δεδομένο) και να διατηρήσεις το "συμπαθέστατε" (ελπίζω)
Αυτο ηθελα να της πω κι εγω ! Να ερθει στη συναντηση και να σε γνωρισει !!!! Οσο για το ''συμπαθεστατε'' , ειμαι σιγουρη οτι θα το διατηρησει !!!!!!!! :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #77956  από Γιάννης
 Παρ Σεπ 21, 2012 11:39 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Αυτο ηθελα να της πω κι εγω ! Να ερθει στη συναντηση
Όλο υποσχέσεις δίνει κι όλο την κοπανάει
 #77960  από Μιμικαμ
 Παρ Σεπ 21, 2012 12:49 pm
Πότε την κοπάνησα Γιαννάκη????? αυτό μια φορά έγινε και ήταν καθαρά και μόνο για λόγους ανωτέρας βίας.....θα είμαι εκεί, το εχω δηλώσει αλλωστε.....παρακαλώ θέλω πρώτο τραπέζι πίστα.....εντάξει????/ και ετσι θα γνωρίσω και θα διατηρήσω την γνώμη μου για τον συμπαθέστατο φίλο Κώστα.....

Κώστα μου, ούτε εγώ εννούσα ακριβώς αυτό περί γνώσης, γενικά μιλούσα, πιστεύω οτι η γνώση είναι δύναμη και διαμορφώνει κριτική άποψη.....η υπερπληροφόρηση μερικές φορές είναι που μας κάνει να πελαγώνουμε και να ψαχνόμαστε ισως ακόμα περισσότερο... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #77961  από sofia13
 Παρ Σεπ 21, 2012 1:22 pm
Ο γνωστός σκωπτικός Γ.Σουρής και πολύ ετοιμόλογος, σύχναζε καθε μέρα με την παρέα του σένα καφέ-ουζερι , στα πέριξ της Ακρόπολης. Μια μέρα οι φίλοι του σκεφτήκαν να του κάνουν πλάκα , να δουνε τι θάχει πια να απαντήσει ..... Τούρθε ξαφνικά συστημένο ενα καλάθι γεμάτο κέρατα. Εκείνος έλλειψε μονο λίγο ακι στη συνέχεια έφτασε στο τραπέζι τους ενα καλάθι γεμάτο λουλούδια, με κάρτα που έλεγε '' Ο καθένας απ΄οτι διαθέτει ,,...................Ελπίζω να κατάλαβες ..............[σε γυναίκα απευθύνομαι]........................Αντε το κουράσαμε άδικα πιά.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10