καλησπερα.Δεν εχω διαγνωστει με σκληρυνση αλλα πολυ φοβαμαι οτι εχω.πριν 3 μηνες εκανα θυροειδεκτομη.εχω θυροειδιτιδα hashimoto.2 βδομαδες μετα ξεκινησαν τα μουδιασματα στα χερια και στα ποδια.σαν τσουξιμο αλλες φορες σαν καψιμο και αλλες σαν τσιμπηματα.ακομα βεβαια δεν ειχαμε ρυθμισει το χαπι για το θυροειδη .τωρα ομως ειναι ρυθμισμενο και τα συμπτωματα δεν εχουν φυγει.επισης επαθα αποκολληση υαλοειδουσ στα ματια.βλεπω δηλαδη μυγακια.πηγα στον οφθαλμιατρο και δε βρηκε κατι αλλο.καποια βραδυα δε μπορω να κοιμηθω απο τα τσιμπηματα τα οποια τωρα τα νιωθω σε ολο μου το σωμα.πηγα σε νευρολογο.με εξετασε και δε βρηκε κατι.ξερω οτι το hashimoto συνδεεται με την σκληρυνση οπως επισης και η λοιμωδης μονοπυρηνωση την οποια περασα πριν 10 περιποθ χρονια.ειμαι 28 χρονων τωρα.μπορει ο νευρολογος να το αποκλεισει μονο με μια εξεταση?ειμαι ανεργη και χωρις ασφαλεια.τι να κανω?να παω να κανω μαγνητικη ??επισης ενα βραδυ με επιασε καψιμο στο αριστερο χερι και μετα απο κεινο το βραδυ το νιωθω πιο βαρυ και σαν να ειναι πιο λειο το δερμα στην παλαμη.δεν ξερω τι να κανω.κοντευω να τρελαθω.σας ευχαριστω πολυ που με ακουσατε.
MARIANNA έγραψε:καλησπερα.Δεν εχω διαγνωστει με σκληρυνση αλλα πολυ φοβαμαι οτι εχω.πριν 3 μηνες εκανα θυροειδεκτομη.εχω θυροειδιτιδα hashimoto.2 βδομαδες μετα ξεκινησαν τα μουδιασματα στα χερια και στα ποδια.σαν τσουξιμο αλλες φορες σαν καψιμο και αλλες σαν τσιμπηματα.ακομα βεβαια δεν ειχαμε ρυθμισει το χαπι για το θυροειδη .τωρα ομως ειναι ρυθμισμενο και τα συμπτωματα δεν εχουν φυγει.επισης επαθα αποκολληση υαλοειδουσ στα ματια.βλεπω δηλαδη μυγακια.πηγα στον οφθαλμιατρο και δε βρηκε κατι αλλο.καποια βραδυα δε μπορω να κοιμηθω απο τα τσιμπηματα τα οποια τωρα τα νιωθω σε ολο μου το σωμα.πηγα σε νευρολογο.με εξετασε και δε βρηκε κατι.ξερω οτι το hashimoto συνδεεται με την σκληρυνση οπως επισης και η λοιμωδης μονοπυρηνωση την οποια περασα πριν 10 περιποθ χρονια.ειμαι 28 χρονων τωρα.μπορει ο νευρολογος να το αποκλεισει μονο με μια εξεταση?ειμαι ανεργη και χωρις ασφαλεια.τι να κανω?να παω να κανω μαγνητικη ??επισης ενα βραδυ με επιασε καψιμο στο αριστερο χερι και μετα απο κεινο το βραδυ το νιωθω πιο βαρυ και σαν να ειναι πιο λειο το δερμα στην παλαμη.δεν ξερω τι να κανω.κοντευω να τρελαθω.σας ευχαριστω πολυ που με ακουσατε.Καλησπερα Μαριαννα !!!!! Πρωτα-πρωτα , εμεις εδω δεν μπορουμε να κανουμε διαγνωση , ουτε να σου πουμε τι θα κανεις !!!!!!!!! Μακαρι να μπορουσαμε !!!!! Αυτο που εχω να σου πω εγω ειναι !!!! Κανε ο,τι σου πει ο γιατρος σου ! Επισης, ποιος σου ειπε οτι η hashimoto , συνδεεται, ντε και καλα με τη σκπ ??? Το ιδιο και η μονοπυρηνωση !!!!! Δεν ειναι απολυτα , ολα αυτα !!!!!!! Λοιπον, ηρεμησε, περιμενε να συνελθεις απο την επεμβαση, παρε τα φαρμακα του θυρεοειδους και, αν τα συμτωματα σου, συνεχιστουν.....συμβουλεψου ενα παθολογο της εμπιστοσυνης σου.........!!!!!! Σου ευχομαι ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ.....!!!!!!!!!!