• ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #76365  από sofia13
 Δευ Αύγ 20, 2012 6:12 pm
IKTIST 22. Επειδή όλοι τους βαρεθήκαμε τους γιατρούς ...[eurokillers]... , θα πω τι εκανα εγω με την τρελη φαγγουρα. Πήγα στο Μαρκετ και αγορασα μια πάμφθηνη Βody Lotion ε ν υ δ α τ ι κ ή και την απλώνω στα σημεία κρίσης. Αυτόματα σταματάει η φαγούρα. Μήπως οφείλεται και στο Air- codition ; Δοκιμασε οτι νομίζεις οτι σου κάνει. Αυτή είναι η δική μου εμπειρία με την πανιλήθια φαγούρα ,αλλά τη δάμασα. Καλή τύχη !!!
 #76366  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Αύγ 20, 2012 7:48 pm
sofia13 έγραψε:IKTIST 22. Επειδή όλοι τους βαρεθήκαμε τους γιατρούς ...[eurokillers]... , θα πω τι εκανα εγω με την τρελη φαγγουρα. Πήγα στο Μαρκετ και αγορασα μια πάμφθηνη Βody Lotion ε ν υ δ α τ ι κ ή και την απλώνω στα σημεία κρίσης. Αυτόματα σταματάει η φαγούρα. Μήπως οφείλεται και στο Air- codition ; Δοκιμασε οτι νομίζεις οτι σου κάνει. Αυτή είναι η δική μου εμπειρία με την πανιλήθια φαγούρα ,αλλά τη δάμασα. Καλή τύχη !!!
:think: Σοφια μου, αν η φαγουρα περναει με ενυδατικη λοσιον, τοτε, μαλλον ΔΕΝ οφειλεται στην παθηση ! Ισως οφειλεται σε ξηροτητα του δερματος ! Εγω, παντως, δεν ανακουφιζομαι με τιποτα, παρα μονο με το αταραξ ! :greetings-waveyellow:Ευτυχως, δεν μου συμβαινει πολυ συχνα !
 #76368  από Ιωάννα
 Δευ Αύγ 20, 2012 9:09 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
sofia13 έγραψε:IKTIST 22. Επειδή όλοι τους βαρεθήκαμε τους γιατρούς ...[eurokillers]... , θα πω τι εκανα εγω με την τρελη φαγγουρα. Πήγα στο Μαρκετ και αγορασα μια πάμφθηνη Βody Lotion ε ν υ δ α τ ι κ ή και την απλώνω στα σημεία κρίσης. Αυτόματα σταματάει η φαγούρα. Μήπως οφείλεται και στο Air- codition ; Δοκιμασε οτι νομίζεις οτι σου κάνει. Αυτή είναι η δική μου εμπειρία με την πανιλήθια φαγούρα ,αλλά τη δάμασα. Καλή τύχη !!!
:think: Σοφια μου, αν η φαγουρα περναει με ενυδατικη λοσιον, τοτε, μαλλον ΔΕΝ οφειλεται στην παθηση ! Ισως οφειλεται σε ξηροτητα του δερματος ! Εγω, παντως, δεν ανακουφιζομαι με τιποτα, παρα μονο με το αταραξ ! :greetings-waveyellow:Ευτυχως, δεν μου συμβαινει πολυ συχνα !
Εγώ μέχρι τώρα είχα φαγούρα το χειμώνα και νόμιζα ότι ήταν ξηροδερμία (σε χερια κ πόδια).Έφτασα στο σημείο να βάλω μέχρι κ ελαιόλαδο και δε μου κανε τίποτα.Σκέφτηκα....θα περάσει χειμώνας είναι ίσως οφείλεται σε κάποιο ρούχο.(δεν ξαναφόρεσα καλσόν).Όμως φέτος όλο το καλοκαίρι έχω φαγούρα στον αστράγαλο .Έχω βάλει επάνω από κορτιζόνη έως ενυδατικές ,κρέμες για μύκητες , κτλ Δεν υπάρχει τίποτα παρά μόνο γρατζουνιές απ το ξήσιμο και δεν λέει να φύγει.Δεν έχω διαγνωστεί με ΣΚΠ αλλά με σύνδρομο ανήσυχων άκρων.Γι αυτό και δεν ξέρω που να αποδώσω τη φαγούρα.Που θα πάει ,αν είναι ρόδο θ ανθίσει.Ελπίζω μόνο να μη βγει κανένα γαιδουράγκαθο!!!!
 #76372  από nick1981
 Δευ Αύγ 20, 2012 10:48 pm
k εγω εχω κατα διαστηματα φαγουρα στις γαμπες κ στους αστραγαλους.δεν το εχω πει κ νομιζα οτι ηταν τυχαιο αλλα μαλλον απο την ασθενεια θα ειναι αφου συμβαινει κ σε εσας!
καληνυχτα
 #76373  από Ιωάννα
 Τρί Αύγ 21, 2012 9:23 am
Τελικά ρε παιδιά πολύς κόσμος ....ξύνετε!!!!!!!!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #76374  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Αύγ 21, 2012 9:37 am
IKTIST22 έγραψε:Τελικά ρε παιδιά πολύς κόσμος ....ξύνετε!!!!!!!!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #76387  από βικυ
 Τρί Αύγ 21, 2012 12:18 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
IKTIST22 έγραψε:Τελικά ρε παιδιά πολύς κόσμος ....ξύνετε!!!!!!!!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: