• ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #76272  από θεόδωρος27
 Παρ Αύγ 17, 2012 1:09 pm
Καλημερα σε ολους
θελω να ρωτησω για κατι που μου συμβαινει και δεν ξερω αν αυτο που θα ρωτησω ειναι βλακεια η συμβαινει και σε αλλους
τον τελευταιο καιρο ζεσταινομαι και ιδρωνω μονο απο την αριστερη πλευρα απο την δεξια λες και δεν συμβαινει τιποτα
ειναι λογο της παθησης η να ρωτησω καποιον αλλο γιατρο
γιατι για να πω την αληθεια το σκεφτομαι ωρες ωρες και γελαω με αυτο που γινεται
 #76273  από litsa
 Παρ Αύγ 17, 2012 1:31 pm
ντοκτορά της οξφόρδης δεν έχω....
καλό είναι όμως που το αναφέρεις, μπας και βρούμε καμιά άκρη....

προφανώς θα δουλεύει καλύτερα η μία πλευρά από την άλλη....

ο ντόκτορ τι λέει???
 #76274  από θεόδωρος27
 Παρ Αύγ 17, 2012 1:38 pm
να πω την αλη8εια δεν ρωτησα ακομα τον ντοκτορ αν και σκεφτομαι τις δυο πι8ανες απαντησεις
η θα γελασει και 8α μου πει να το κοιταξω σε αλλο γιατρο η 8α πει οτι ειναι απο την παθηση
εδω γελαω εγω
 #76275  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Αύγ 17, 2012 2:46 pm
θεόδωρος27 έγραψε:να πω την αλη8εια δεν ρωτησα ακομα τον ντοκτορ αν και σκεφτομαι τις δυο πι8ανες απαντησεις
η θα γελασει και 8α μου πει να το κοιταξω σε αλλο γιατρο η 8α πει οτι ειναι απο την παθηση
εδω γελαω εγω
:think: Να το πεις στο γιατρο !!!! Ειναι απο την παθηση !!! Το ξερω σιγουρα ! Μου το ειχε πει, καποτε, ο δικος μου νευρολογος !!!!! :greetings-waveyellow:
 #76334  από Ιωάννα
 Κυρ Αύγ 19, 2012 4:18 pm
θεόδωρος27 έγραψε:δεν θα μου φανει παραξενο αννα αν ειναι απο την παθηση ουτως η αλλως τοσα αλλα δημιουργει!!!
Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος απο σας αν μέσα σ όσα δημιουργεί η εν λόγω πάθηση ή το σύνδρομο ανήσυχων άκρων ή τέλος πάντων κάποιο άλλο νευρολογικό πρόβλημα είναι και η φαγούρα σε συγκεκριμένα σημεία (π.χ κνήμη ,αστραγαλος κτλ); .Ούτε εγώ τόλμησα να ρωτησω γιατρό γιατί σκέφτηκα ότι θα με περάσει για τρελή.Ωστόσο όμως έχω.......ΦΑΓΟΥΡΑ!!!!!
 #76343  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Αύγ 20, 2012 10:41 am
IKTIST22 έγραψε:
θεόδωρος27 έγραψε:δεν θα μου φανει παραξενο αννα αν ειναι απο την παθηση ουτως η αλλως τοσα αλλα δημιουργει!!!
Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος απο σας αν μέσα σ όσα δημιουργεί η εν λόγω πάθηση ή το σύνδρομο ανήσυχων άκρων ή τέλος πάντων κάποιο άλλο νευρολογικό πρόβλημα είναι και η φαγούρα σε συγκεκριμένα σημεία (π.χ κνήμη ,αστραγαλος κτλ); .Ούτε εγώ τόλμησα να ρωτησω γιατρό γιατί σκέφτηκα ότι θα με περάσει για τρελή.Ωστόσο όμως έχω.......ΦΑΓΟΥΡΑ!!!!!
Αν η φαγουρα, δεν συνοδευεται απο αλλα δερματικα φαινομενα....εξανθημα κλπ, τοτε , μαλλον, οφειλεται στην παθηση ! Κι εγω εχω φαγουρα, χρονια τωρα και δεν το ελεγα στους γιατρους ! Διαβαζοντας, ομως, διαφορες δημοσιευσεις , εδω στο φορουμ, ειδα οτι ΚΑΙ συμπτωμα ειναι..... ΚΑΙ ...οτι, σε μερικες περιπτωσεις , ειναι το πρωτο συμπτωμα ,που οδηγει στη διαγνωση της παθησης ! Ετσι, το συζητησα με νευρολογο ! Μου ειπε να παιρνω αταραξ !!!!!! Ηθικον διδαγμα ?????? Τα λεμε ΟΛΑ στον νευρολογο ! Ο Λ Α !!!!! Μπορει κατι, να μας φαινεται ασχετο με τη σκπ, αλλα να μην ειναι ! Τα λεμε ΟΛΑ στο γιατρο...κι αν γελασει...γελασε....!!!! Δεν θα ειναι η πρωτη φορα, που γελαει μαζι μας, καποιος........ :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #76350  από Ιωάννα
 Δευ Αύγ 20, 2012 12:13 pm
ΑΝΝΑ59 Σ ευχαριστώ για την απάντηση.Κ εγώ ψαχνοντας χθες στο internet βρήκα κατι σχετικό αλλά δεν ήταν και τόσο ξεκαθαρο.Δυστυχώς εγώ εχω την κακιά συνήθεια να φτάνω στο ΑΜΗΝ για να πώ κάτι σε οποιονδήποτε.Επίσης δεν αντέχω τη φάτσα του γιατρού μου όταν τον ρωτάω κατι και...του τρώω το χρόνο του.Θέλει λίγα πράγματα ...κατι σαν τηλεγράφημα.Η χαρά του είναι να μου αλλάζει φάρμακα.Αυτός είναι ο λόγος που δεν του αναφέρω διάφορα και πάω κατα δ...λου.Στεναχωριέμαι απ την άλλη γιατί ανακαλύπτω διαφορα που δεν τα χωραγε ο νους μου.Θα προσπαθήσω να βρω λύση σε άλλο γιατρό.Ευχαριστώ όλους εσας στο φορουμ γιατί οι πληροφορίες που δίνετε ,είναι σημαντικές απ όλες τις πλευρές. ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!
 #76353  από ΑΝΝΑ59
 Δευ Αύγ 20, 2012 12:25 pm
IKTIST22 έγραψε:ΑΝΝΑ59 Σ ευχαριστώ για την απάντηση.Κ εγώ ψαχνοντας χθες στο internet βρήκα κατι σχετικό αλλά δεν ήταν και τόσο ξεκαθαρο.Δυστυχώς εγώ εχω την κακιά συνήθεια να φτάνω στο ΑΜΗΝ για να πώ κάτι σε οποιονδήποτε.Επίσης δεν αντέχω τη φάτσα του γιατρού μου όταν τον ρωτάω κατι και...του τρώω το χρόνο του.Θέλει λίγα πράγματα ...κατι σαν τηλεγράφημα.Η χαρά του είναι να μου αλλάζει φάρμακα.Αυτός είναι ο λόγος που δεν του αναφέρω διάφορα και πάω κατα δ...λου.Στεναχωριέμαι απ την άλλη γιατί ανακαλύπτω διαφορα που δεν τα χωραγε ο νους μου.Θα προσπαθήσω να βρω λύση σε άλλο γιατρό.Ευχαριστώ όλους εσας στο φορουμ γιατί οι πληροφορίες που δίνετε ,είναι σημαντικές απ όλες τις πλευρές. ΝΑ ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!!!!!!
:think: :think: :think: ....τελικα....το πιο οδυνηρο συμπτωμα της παθησης, ειναι η .......ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ των γιατρων !!!!!!!!!!!! Αργησα να το καταλαβω, αλλα το καταλαβα :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:
 #76354  από Ιωάννα
 Δευ Αύγ 20, 2012 12:36 pm
:think: :think: :think: ....τελικα....το πιο οδυνηρο συμπτωμα της παθησης, ειναι η .......ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ των γιατρων !!!!!!!!!!!! Αργησα να το καταλαβω, αλλα το καταλαβα :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer:[/quote]
Εγώ τώρα ανακαλύπτω διάφορα και απογοητεύομαι διαρκώς.Δεν ξέρω πως να τους χειριστώ παρά το γεγονός ότι η δουλειά μου έχει καθημερινή επαφή με γιατρούς ιδιώτες ."Καμένη" και γνωστή σ αυτούς αποφάσισα να βρω την "τύχη " μου σε δημόσιο νοσοκομείο.Αποτελεσμα: τρις χειρότερα τα πράγματα.Συμπέρασμα :όποιος έχει τις ψείρες πρέπει να βρεί και το χτένι αλλιώς .......θα ξύνετε :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Και παλι ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!! :romance-kisscheek: