• Επιβραδυνει την εξελιξη της νοσου....

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #75371  από Κωνσταντίνα
 Σάβ Ιούλ 21, 2012 9:44 pm
Παιδιά το συγκεκριμένο forum μου έκανε ένα καλό.Λέξεις και σκέψεις που βρίσκονταν στο μη ομιλούν ημισφαίριο του εγκεφάλου μου και υπήρχαν στη ζωή μου ως διαίσθηση, ενόχληση, δυσφορία, θυμός, έγιναν λόγος, συνειδητοποίηση και επίγνωση.
Άντε να κάνω πράξεις τώρα με ...........μισό σώμα :character-oldtimer: :happy-cheerleadersmileygirl: :animals-dogrun:
 #75379  από admin
 Κυρ Ιούλ 22, 2012 12:45 am
sou έγραψε:Σε αυτό θα σε βοηθήσει η Κωνσταντίνα.

Όσο για τα **** στο ποστ μου, κακώς δημιουργούνται εντυπώσεις. Κάποιο πουλάκι έκανε edit...

Έγραψα "άσχετος" και "άκυρος", όχι βρισιές, ενώ παρέθεσα και επιχειρήματα για να υποστηρίξω το χαρακτηρισμό. Αν ήταν αποτελεσματικός δεν θα μιλούσα καθόλου, αλλά το να παριστάνει τον αποτελεσματικό σε άρρωστους ανθρώπους, χωρίς να είναι, πάει πολύ.
Η πρώτη λέξη που αναρτήθηκε από το μέλος sou δεν ήταν η λέξη "άσχετος" αλλά δυστυχώς η λέξη "Καραγκίοζης". Είναι λογικό να πρέπει να προστατέψουμε το φόρουμ από απρεπείς χαρακτηρισμούς προς οποιαδήποτε πρόσωπο, μόνο κακό μπορούν να κάνουν τέτοιες κινήσεις στο Mssociety.gr και στην διαχείρισή του.

Οι χαρακτηρισμοί και το όνομα στο οποίο απευθύνονται θα διαγράφονται από την διαχείριση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
 #75406  από Κωνσταντίνα
 Κυρ Ιούλ 22, 2012 4:16 pm
Καλησπέρα στην παρέα, παιδιά τη συγκεκριμένη ομιλία την άκουσα στο divani caravel, καλεσμένη του συλλόγου ατόμων με σκπ, αλλά μετά διαπίστωσα ότι καλέστηκα από ........τη Novartis :obscene-drinkingchug: .

sou θα διαφωνήσω μαζί σου επειδή ο καραγκιόζης ανήκει στην πολιτιστική μας κληρονομιά και πρέπει να προσέχουμε πού τον αποδίδουμε.Χάθηκαν τόσα άλλα κοσμητικά επίθετα;;;;; :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
Για την ιστορία του.................
Ο Καραγκιόζης: Είναι ο ιδανικός τύπος του φτωχού Έλληνα, του τόσο φτωχού που έχει πια απαρνηθεί κάθε ιδιωτική φροντίδα κι έχει εξυψωθεί σε εύθυμη φιλοσοφική θεώρηση της ζωής. Είναι αγαθός, σκληρός καμμιά φορά στ'αστεία του, αλλά καλόκαρδος στο βάθος. Γεμάτος τεμπελιά και αισιοδοξία, αλλά και γεμάτος διάθεση ν'ανακατεύεται σε όλα. Τον ενδιαφέρει κάθε τι που γίνεται γύρω του, όλους τους πειράζει και τους κοροϊδεύει και προ πάντων τον ίδιο τον εαυτό του. Το χέρι του είναι εξαιρετικά ευκίνητο και υπερβολικά μακρύ, για σκηνικούς λόγους, για να μπορεί να ξύνει την πλάτη του και το κεφάλι του ή για να χειρονομεί. Επίσης έχει συμβολική σημασία γιατί εκπροσωπεί το έξυπνο πνεύμα του. Καρπαζώνει προθυμότατα, δέρνει αλλά και δέρνεται. Είναι ευφυολόγος, ετοιμόλογος και αστείος, ποτέ όμως γελοίος. Δεν είναι ταπεινός, ούτε όταν δέρνεται. Το δέχεται κι αυτό σαν μια κακοτυχία του και σαν συνέπεια της κακοκεφαλιάς του, με την ίδια εύθυμη εγκαρτέρηση και το ίδιο ειρωνικό του κέφι.
 #75540  από petros
 Τρί Ιούλ 24, 2012 1:03 pm
podiki έγραψε: Έχεις καμία σχέση με τον Ρόμπο ? Τον οποίο ουδόλως εκτιμώ και νομίζω πως οι χαρακτηρισμοί που του δώθηκαν του ταιριάζουν ( προσωπικά δεν τον ξέρω αλλά έχω ακούσω συνεντεύξεις του και μου είχε φανεί απαράδεκτος ).
Απο εδώ και πέρα ο κος Ρόμπος να ανεφέρεται ως Robocop για αποφυγή παρεξηγήσεων παρακαλώ.
 #75562  από elpida
 Τρί Ιούλ 24, 2012 5:33 pm
Podiki, επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι και τα καλύτερα, μπορείς να μας πεις τι περίπου γράφει το άρθρο;
Σ' ευχαριστώ
 #75565  από petros
 Τρί Ιούλ 24, 2012 5:50 pm
xaxaxa.Robif... Τιμη και δοξα στον διμιουργο του photoshop.