Hans Chr. Andersen έγραψε:billios έγραψε: Οταν ομως ενας 'φρεσκος' ακομα και παλιοτερος διαβασει αυτο το κειμενο που ανετα θα το βρει στο δυκτιο μαζι με καμποσα αλλα ειναι σιγουρο οτι θα μασηση.Αν διαβάσει προσεκτικά, και δεν πηδήξει τα ιατρικά που γράφει ότι συμβαίνουν στην "ΣΚΠ", είτε φρέσκος είτε παλιότερος, δεν θα μασήσει, αλλά θα ρωτήσει:
1) γιατί τα αυτοαντιδρώντα κύτταρα αρχίζουν να ενεργοποιούνται, πολλαπλασιάζονται και ωριμάζουν στους λεμφαδένες κύριως στην ηλικία 29 – 32 χρονών και όχι κυρίως στην ηλικία των 6 – 10 χρονών ή στην ηλικία των 60 – 64 χρονών;
2) Πως διαπερνούν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, αν δεν έχει πρόβλημα ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός; Αφού είναι αδύνατο να διαπεράσουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό χωρίς να έχει πρόβλημα, τι προκαλεί αυτό το πρόβλημα στον αιματοεγκεφαλικό φραγμό;
3) Γιατί οι διεργασίες αποκατάστασης του κεντρικού νευρικού συστήματος αρχίζουν να αποτυγχάνουν; πως εξαντλούνται τα πρόδρομα ολιγοδενδροκύτταρα (πουθενά στο κείμενο δεν λέει ότι πεθαίνουν τα ολιγοδενδροκύτταρα και έτσι πρέπει να αντικατασταθούν από καινούργια και έτσι εξαντλούνται τα πρόδρομα; γιατί η στρατολόγηση των πρόδρομων ολιγοδενδροκυττάρων είναι ανεπαρκής; γιατί αποτυγχάνουν να διαφοροποιηθούν σε ώριμα επαναμυελινωτικά ολιγοδενδροκύτταρα;
Ψάχνοντας απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις θα πέσει πάνω στην θεωρία της αυτοανοσίας, αλλά από εκει δεν θα πάρει καμιά απάντηση, γιατι η θεωρία της αυτοανοσίας δεν έχει καμιά απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις. Αν τον ενδιαφέρει και συνεχίσει το ψάξιμο, θα πέσει πάνω στην θεωρία της ΧΕΝΦΑ και θα πάρει απάντηση σε όλες αυτές τις ερωτήσεις, γιατί η θεωρία της ΧΕΝΦΑ έχει ήδη απαντήσει σε όλες αυτές τις ερωτήσεις.
Ρε man,ειλικρινα με εξιταρουν ολα αυτα,εχω το εξεις θεμα ομως,οσο και να τα διαβασω επειδει μου λυπουν καποια κοματια γνωσεων δυστηχως αδυνατω να πιασω το ζουμι.Δεν φταις εσυ,ο τροπος που γραφεις νομιζω πως ειναι καθαρος σε οτι εχεις να πεις,οπως και καποια αλλα παιδια που γραφουν εξισου καλα,το θεμα το εχω εγω.Οσο και να τα διαβασω,οσο και αν ψαξω την αναλυση των λεξεων και των λειτουργιων στο τελος παλι θα πελαγωσω.Ισως ο προφορικος λογος να με βοηθουσε περισσοτερο απο τον γραπτο!
Και κανεις δεν ειναι τελειος λεμε.