• ΜΙΑ ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #74523  από LL--MM
 Σάβ Ιουν 30, 2012 9:48 am
"Aμα θες την ειρήνη, ετοιμασε πόλεμο" Ιούλιος Καίσαρας, "Περί Γαλλατικού πολέμου", αν δεν απατώμαι... :greetings-waveyellow:
 #74525  από ΑΝΝΑ59
 Σάβ Ιουν 30, 2012 10:11 am
panos59 έγραψε::violence-axechase:
Δεν ξέρω γιατί ειπώθηκαν(=γράφτηκαν) και παλί τόοσα πολλά ..........

Πρόθεσή μου ήταν (αρχικά) να ΜΕΤΑΦΕΡΩ μια πρόσκληση ....

και (στη συνέχεια) να εκφράσω και έναν ("συνδικαλιστικό" του χώρου μας) προβληματισμό
και να δώσω ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ και ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ "ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ" ....

όμως ... σαν κάτι να ψιλοστράβωσε ή μου φάνηκε?????

θα ήμουν έτοιμος να επανορθώσω αν έφταιξα (κι) εγώ γι' αυτήν την κατάληξη

δεν προκάλεσα όμως ....
ούτε επιτέθηκα ....
ούτε πρόσβαλα ....
ουτε "άδειασα" κάποιον ....
ούτε προπηλάκησα (φραστικά, ηθικά, ψυχικά, ....)

σκέψου να τολμούσα να πω και ότι ...ανήκω ή δεν ανήκω στο Δ.Σ. κάποιου Συλλόγου της ΣΚΠ ...
(μη φοβάστε ... δεν έχω τέτοιες βλέψεις ....)

τελικά,
ΝΑΙ,
αυτός ο χώρος της ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ,
εύκολα μετατρέπεται σε ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ !

στο μέλλον θα πρέπει όπως-και-δήποτε να είμαι αρτιότερα εξοπλισμένος!
γιατί, καταπώς λέγαν και οι Λατίνοι :
Σι Βις Πάτσεμ, Πάρα Μπέλουμ!
:violence-minigun:

υ/γ
ας το μεταφράσει σας παρακαλώ κάποιος ....
εγώ, πολλά είπα πάλι .... πάαααρα πολλά!

:oops:

ας ξαναμπώ στο καβούκι μου ....
πάω στο κΑΦΕΝΕΔΑΚΙ μας !
Εικόνα
Πανο !!!! Αν εγινα η αιτια, να στενοχωρηθεις και να κλειστεις σε καβουκι, τοτε....ζητω...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ !!!!!!!! Δεν ειχα προθεση , να στενοχωρησω ουτε να προσβαλω κανεναν !!!! Απλως, εχω...ή μαλλον ειχα, συγκεκριμενες προσδοκιες απο τον Συλλογο.....ειχα, ισως, στηριξει μερικες ελπιδες σ'αυτον ....αλλά....απογοητευτηκα !!!!!!!! Δυστυχως !!!!!! Ειναι προσφατο το...σοκ....γι'αυτο εκφραζομαι , ετσι, επιθετικα !!!! Πού θα παει ? Θα το...χωνεψω !!!!! Οσο ζω...μαθαινω !!!!! Επαναλαμβανω !!!!!!!! ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ !!!!! ΜΟΝΟ !!!!Και για το φορουμ....βρηκα αφορμη, να εκφρασω μονο παραπονο, επειδη δεν ηρθε κανεις , τοτε, στο Ελληνικο!!!!!Καταλαβαινω τα εμποδια !!!Αφου, κι εγω, με πολλη πιεση, καταφερα να παω....!!!!!!!! Αν παρανοηθηκαν, αυτα που ειπα, ζητω , και παλι, συγγνωμη !!!!! Επισης, θελω να δηλωσω, εδω, την απεραντη εκτιμηση και αγαπη, που τρεφω για σενα ΚΑΙ τη Χρυσα ΚΑΙ ολους τους αλλους ....φορουμ-φιλους...αγαπημενους φιλους !!!!!!! :text-imsorry: ...............υγ.μακαρι, να υπηρχαν , ανθρωποι σαν εσενα στα ΔΣ , αυτων των....συλλογων !!!!! Τα πραγματα , θα ηταν, απειρως καλυτερα, τοτε !!!!!!!!!!!!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: