• ΜΙΑ ΠΡΟ(Σ)ΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #73837  από panos59
 Τετ Ιουν 20, 2012 2:23 pm
Με πήραν σήμερα τηλέφωνο από τα Γραφεία του Συλλόγου της M/S (Γραφείο Αττικής- Ηλιούπολη)
(στον οποίο προσωπικά είμαι γραμμένος ως μέλος, εδώ και 4-5 χρόνια).

Μου ζητήθηκε να σας μεταφέρω Πρόσκληση για Απογευματινή Συνάντηση Γνωριμίας
στο Δημοτικό Αναψυκτήριο της Ηλιούπολης (Αθήνα)
την ΤΕΤΑΡΤΗ, 27/6/2012 ώρα 7.00 μμ

διαβάστε παρακάτω τη σχετική πρόσκληση:

http://www.gmss.gr/2012/06/07/%CF%80%CF ... F%85-2012/

για περισσότερες πληροφορίες όσοι ενδιαφέρεστε καλέστε τη Γραμματεία των Αθηνών
στο 210 - 99 46 733
κα Τζένη, πρωινές ώρες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Παρ Ιούλ 13, 2012 7:37 pm, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
 #73846  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιουν 20, 2012 3:03 pm
Αν η γνωριμια αυτη, ειναι σαν εκεινη που καναμε στις 9 Ιουνιου, με το Συλλογο Ατομων με σκπ........τοτε .......σωθηκαμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :doh: :doh: :doh: υγ.....ο προεδρος, ειναι...ασθενης ?????????????????????????
 #73850  από Γιάννης
 Τετ Ιουν 20, 2012 3:52 pm
Mitsos83 έγραψε:Sou zitithike na metafereis prosklhsh sta melh tou foroum h stous gnwstous sou genika?
Giati den bainei kapoios apo tous diorganwtes na anarthsei auth thn anakoinwsh edw..?
Γιατί; Εεεεεεε; Μήπως επειδή ξέρουν ότι θα φάνε χέσιμο; :obscene-buttmoon:
 #73860  από κατερινα 55
 Τετ Ιουν 20, 2012 4:26 pm
Παιδιά εμένα μου αρέσει ο τίτλος του Πάνου:

ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ οχι ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #73885  από panos59
 Τετ Ιουν 20, 2012 7:32 pm
Mitsos83 έγραψε:mhn protrexeis Giannh, katse na mas apanthsei o panos kai meta sxoliazoume...

:violence-pistoldouble:
εεε λοιπόν .... μιας και επιβάλλεται να δευτερολογήσω ....
και μιας και δεν θα ήθελα -επ' ουδενί λόγω- να θεωρηθώ ότι :
"προωθώ ημέτερους" (Θεός φυλάξοι :o )
θα σας πω ότι και σήμερα στο (μεγάλης διάρκειας) τηλεφώνημα, όπως άλλωστε και στο παρελθόν
ζήτησα από την Γραμματέα-τους να μπαίνουν και να κάνουν εκείνοι το όποιο άνοιγμα πρόσκλησης ...

ανέφερα και τον προβληματισμό μου, εκείνον του ανώνυμου Έλληνα πάσχοντα,
μπροστά σ'αυτήν την συνεχή διελκυστίνδα, ανάμεσα σε δύο (ή μήπως είναι τρεις... ή και τέσσερεις)
"Συλλόγων για τη Σκλήρυνση", που όλοι δείχνει να διεκδικούν
το να είναι εκείνοι οι "ορίτζιναλ", οι "γνήσιοι", οι "κανονικοί" ....

και βέβαια απάντηση ΔΕΝ πήρα .....
ΟΥΤΕ όταν ρώτησα "ποιόν άραγε Σύλλογο" (ανα)γνωρίζει το Υπουργείο Υγείας/Κοινωνικών Υπηρεσιών ...

ΟΥΤΕ πήρα απάντηση όταν ρώτησα "ποιά τα κίνητρα ενός Συλλόγου μιας πάθησης"
:o
επιχορηγήσεις άραγες από την Ε.Ε. ????
δωρεές ίσως από "σπόνσορες" (βλέπε Εταιρείες Φαρμάκων) σε εκδόσεις, εκδηλώσεις, κλπ ????

αν είσαι Ιατρός Νευρολόγος, "τι σημαίνει" (στο βιογραφικό σου)
το να δηλώνεις και "Πρόεδρος" ή "Γενικός Γραμματέας" ή .. ή ....ενός τέτοιου Συλλόγου ... ????

Όχι..... Απάντηση επί όλων αυτών ΔΕΝ υπήρξε .... (με μία απλή, καλωσυνάτη και ευγενέστατη γραμματέα μιλούσα άλλωστε ...) "Να τα μεταφέρει όμως όλα στους παραπάνω της", της ζήτησα ... :|

Ποτέ δεν πήγα άλλωστε [σε "κόψιμο πίτας στο ΚΑΡΑΒΕΛ" ή στο (τάδε) Ξενοδοχείο της πόλης μας για μια "παρουσίαση"...κλπ]
Αν πήγαινα, αυτά θα ρώταγα διακριτικά .... Αλλά ΔΕΝ πήγα ... ΠΟΤΕ !!!!!

Εσείς που (=όσοι) έχετε πάει τι αποκομίσατε????

Τα ίδια ερωτήματα έχω εξάλλου θέσει και στον admin μας, σχετικά με τον κατ'αποκλειστικότητα αντιπροσωπευτικό (ή μη) ρόλο και παρουσία του forum μας στον ... "Σκληρυντικό" Ελληνικό χώρο ...

ΟΥΤΕ τότε οι απαντήσεις (θεωρώ) ότι ήταν απόλυτα ξεκάθαρες .... (ίσως φταίω κι εγώ γι' αυτό)

αλλά, δεν με "χάλασε" ή απομάκρυνε κάτι τέτοιο.... Δεν σταμάτησα σ' αυτό ... ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ!

Είμαι (και θα παραμείνω) μέλος σε ένα forum, όπως είμαι (και θα παραμείνω) και μέλος σε έναν Σύλλογο για την ΣΚΠ,
όπως είμαι ....οπαδός σε μία ποδοσφαιρική ομάδα (Π.Γ.Σ.Σ. ΟΛΕ!!!) :eusa-dance:
Θα με πείραζε αν κάποιος άλλος σύλλογος -εκ του πονηρού- διεκδικούσε να καπελώσει και να μονοπωλήσει τον χώρο (χωρίς άλλες διαφοροποιούς διαδικασίες και/ή κατατάξεις) για να καρπωθεί (π.χ.) επιχορηγήσεις της ΕΠΟ, του ΟΠΑΠ, της ΦΙΦΑ, της ΟΥΕΦΑ, να επανδρώσει κατ' αποκλειστικότητα την Εθνική μας Ομάδα κλπ κλπ

πολλά είπα .... με προκαλέσατε .... :confusion-seeingstars:

όχι .... δεν έπαιξα τυχαία στον τίτλο μου με τις λέξεις ΠΡΟΚΛΗΣΗ vs ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ !

μόνο η "ΚΑΤΕΡΙΝΑ η 55" το "έκοψε" ..... :-D
:bow-yellow: ΓΑΤΑ Η ΚΥΡΙΑ !!!!!! ;) !!!!!!

Πάρτε θέση και οι υπόλοποι ...

υ/γ
το άνοιγμα αυτής της θεματικής το έχω από το πρωί κοινοποιήσει και στον παραπάνω Σύλλογο (στον οποίο ΝΑΙ, είμαι εγγεγραμμένο μέλος).
ας πάρουν κι εκείνοι θέση αν θέλουν ...

(είπαμε...)
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και ΠΡΟΚΛΗΣΗ
:|
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Παρ Ιουν 22, 2012 8:18 am, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
 #74001  από LL--MM
 Πέμ Ιουν 21, 2012 11:55 pm
Γεγονός είναι ότι οι σπόνσορες είναι οι ίδιοι σε όλους αυτούς τους συλλόγους...
 #74020  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιουν 22, 2012 10:52 am
viewtopic.php?f=24&t=3123 Για ......(ξανα)διαβαστε τα σχετικα με τη συναντηση, που εγινε στις 9 Ιουνιου , με το ΔΣ του Συλλογου Ατομων με σκπ !!! Αρχικα, μας ειχαν πει οτι, θα συναντιομασταν με το ΔΣ της Ομοσπονδιας.......Διαβαστε και θα δειτε την αποψη μου, για το ρολο ,που πρεπει να παιζει ενας τετοιος φορεας !!!!!
 #74389  από chryssa
 Πέμ Ιουν 28, 2012 12:07 pm
:greetings-waveyellow: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος Εμμ. Τσαλαμανιός και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Γραφείου Αττικής της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας,σας προσκαλούν για γλυκό και αναψυκτικό,

την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012, ώρα 7 μ.μ

στο Δημοτικό Αναψυκτήριο Ηλιούπολης

με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και την ενίσχυση του Σωματείου μας.

Είσοδος: 5 ευρώ
Τα έσοδα της Εκδήλωσης είναι για την ενίσχυση της Ελληνικής Εταιρίας για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα,

Ο Πρόεδρος

Αυτα εγραφε η προσκληση .... κενο στην ατζεντα μου το προγραμμα της Τεταρτης ... πηρα την αποφαση και πηγα (δεν ειμαι μελος)
με υποδεχτηκε η κ.Τζενη, στις ομιλιες του δημαρχου και του προεδρου
λιγα λογια και σταρατα,
η αιθουσα γεματη κοσμο , ζεστη ατμοσφαιρα , κερασμα , χορος, τραγουδι ... :!: :!: