• ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #74206  από EFFIE
 Κυρ Ιουν 24, 2012 11:50 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:
sou έγραψε:Είπαμε, η μαγνητική δείχνει ένα μικρό μέρος του προβλήματος. Φαντάσου το σαν το φως: Υπάρχουν οι ορατές συχνότητες (από κόκκινο μέχρι μωβ) και οι αόρατες (υπέρυθρες και υπεριώδεις). Τα μάτια βλέπουν μόνο την ορατή ακτινοβολία, αλλά σπάνια εως ποτέ υπάρχει μόνο αυτή σε ένα χώρο.

Τα φάρμακα είναι "εστιοκεντρικά". Αλλά ποτέ δεν έχει μελετηθεί αν κάνουν κάτι για το "μη ορατό φάσμα" της ΣΚΠ. Το ακτινολογικό "παράδοξο" δείχνει ότι μάλλον όχι.

Ο γιατρός πηγαίνει by-the-book. Αδιάφορο του είναι το πώς νοιώθεις ή πώς είσαι. Δουλειά να γίνεται, τα λεφτά να βγαίνουν. Τώρα γλοιώσεις κλπ κλπ, έστω ότι τα αξιολόγησε. Μπορεί να κάνει κάτι για αυτά; Όχι. Όπως οι σεισμολόγοι. Το μόνο που κάνουν είναι μια διαπίστωση: "Παιδιά, έγινε σεισμός!". Λες και δεν τον ακούσαμε...
Ε !!!!!!!!!!Αν δεν μπορει ή δεν θελει να μου εξηγησει, ποιοα ζημια μου εχει κανει η καθε εστια ,τουλαχιστον, ας μου γραψει μια ....ολοκληρωμενη γνωματευση για το :evil: ΚΕ.Π.Α. :twisted: Αφου, τα εχουμε ξαναπει , εκμεταλλευομαι τη σκπ, για να παιρνω χρημαααααααααα.....πολυ χρημααααααααα..............ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:
α ρε αννουλα :handgestures-salute: :handgestures-salute:
 #74207  από EFFIE
 Κυρ Ιουν 24, 2012 11:53 pm
sou έγραψε:Είπαμε, η μαγνητική δείχνει ένα μικρό μέρος του προβλήματος. Φαντάσου το σαν το φως: Υπάρχουν οι ορατές συχνότητες (από κόκκινο μέχρι μωβ) και οι αόρατες (υπέρυθρες και υπεριώδεις). Τα μάτια βλέπουν μόνο την ορατή ακτινοβολία, αλλά σπάνια εως ποτέ υπάρχει μόνο αυτή σε ένα χώρο.

Τα φάρμακα είναι "εστιοκεντρικά". Αλλά ποτέ δεν έχει μελετηθεί αν κάνουν κάτι για το "μη ορατό φάσμα" της ΣΚΠ. Το ακτινολογικό "παράδοξο" δείχνει ότι μάλλον όχι.

Ο γιατρός πηγαίνει by-the-book. Αδιάφορο του είναι το πώς νοιώθεις ή πώς είσαι. Δουλειά να γίνεται, τα λεφτά να βγαίνουν. Τώρα γλοιώσεις κλπ κλπ, έστω ότι τα αξιολόγησε. Μπορεί να κάνει κάτι για αυτά; Όχι. Όπως οι σεισμολόγοι. Το μόνο που κάνουν είναι μια διαπίστωση: "Παιδιά, έγινε σεισμός!". Λες και δεν τον ακούσαμε...
αρα ειμαι παλι στο μηδεν........η στην αρχη του..........