• ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #74173  από EFFIE
 Κυρ Ιουν 24, 2012 2:19 pm
Εκανα μαγνητικες οπως καθε 6μηνο
ενιωθα σιγουρη οτι θα ηταν καλες γιατι νιωθω καλα
και ομως ηταν χαλια σε σημειο που πρεπει ν αλλαξω και θεραπεια και να παρω καποια ανοσοκατασταλτικα φαρμακα. ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
 #74174  από Π.Μ79
 Κυρ Ιουν 24, 2012 2:22 pm
Γεια σου Έφη.

Μετά από όλα όσα γράψαμε εδώ μέσα, μετά από όλα όσα έχουμε πει, δε βλέπεις ότι συνάδουν απόλυτα με τις Πύθειες θεωρίες που λεν οι νευρολόγοι?
 #74175  από Γιάννης
 Κυρ Ιουν 24, 2012 2:42 pm
Ήξεις αφήξεις, ουκ εν τω πολέμω θνήξεις
Μετ. θα φύγεις θα γυρίσεις, δεν θα πεθάνεις στον πόλεμο

Ήξεις, αφήξεις ουκ, εν τω πολέμω θνήξεις
Μετ. θα φύγεις, δεν θα γυρίσεις, θα πεθάνεις στον πόλεμο

Όλα εξαρτώνται από τη θέση των κομμάτων (της στίξης) και, ως γνωστόν, ένα είναι το κόμμα (το πολιτικό).

Στα σοβαρά τώρα, όλοι τέτοια βλέπουμε, θέλεις να τα πάρεις πάρτα, δεν τα θέλεις πέτα τα. Έτσι απλά. Οι εξηγήσεις που θα σου δώσει ίσως σου φανούν απολύτως λογικές. Στέκουν όμως; Προς το παρόν κανείς δεν είναι σίγουρος.
 #74177  από EFFIE
 Κυρ Ιουν 24, 2012 3:42 pm
αυτα σκεφτομαι κ εγω και μπλεκομαι πιο πολυ........δε ξερω ρε γαμωτο νιωθω χειροτερα ακομα κ απ τη μερα που διαγνωστηκα...........τωρα αρχισα να φοβαμαι πραγματικα....
 #74178  από chryssa
 Κυρ Ιουν 24, 2012 3:46 pm
:greetings-waveyellow: EFFIE

να σου πω τι κανω εγω ....;;;;
stop οι μαγνητικες ....
μια φορα το χρονο ελεγχο της γενικης καταστασης του οργανισμου
οπως πρεπει να κανει ο καθε υγιης προληπτικα
ενισχυση του οργανισμου με βοτανα , βιταμινες, καλη διατροφη
(σου θυμιζω .... δεν ακολουθω καμμια θεραπει και χρησιμοποιω βακτηρια )
εχω βρει την ηρεμια μου!! :)
 #74179  από EFFIE
 Κυρ Ιουν 24, 2012 4:05 pm
chryssa έγραψε::greetings-waveyellow: EFFIE

να σου πω τι κανω εγω ....;;;;
stop οι μαγνητικες ....
μια φορα το χρονο ελεγχο της γενικης καταστασης του οργανισμου
οπως πρεπει να κανει ο καθε υγιης προληπτικα
ενισχυση του οργανισμου με βοτανα , βιταμινες, καλη διατροφη
(σου θυμιζω .... δεν ακολουθω καμμια θεραπει και χρησιμοποιω βακτηρια )
εχω βρει την ηρεμια μου!! :)
:greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
κ εγω με βοτανα ειμαι και με βιταμινες και με κολυμβητηρια με κοψιμο τσιγαρου ε τι αλλο πια δηλαδη :( :( :( και τι καταλαβα οτι οντος μπορει να μουνα χειροτερα και κλινικα βαση των μαγνητικων.........?? τι??
δε ξερω χρυσα δε ξερω......αρχισα να φοβαμαι τα χειροτερα χωρις να τα νιωθω.........κ αμα τα παρατησω ολα και τα νιωσω μετα?? τι???
 #74180  από litsa
 Κυρ Ιουν 24, 2012 5:17 pm
τι βιταμίνες παίρνετε και πόσες??
 #74181  από EFFIE
 Κυρ Ιουν 24, 2012 5:27 pm
litsa έγραψε:τι βιταμίνες παίρνετε και πόσες??
Ε,μια την ημερα, Β COMPLEX μια την ημερα και επισης λιναρελαιο και FISH OIL
4 καψουλες την ημερα(οχι ολα μαζι ετσι!!) και ομοιοπαθητικα μεσα σ ολα αυτα
 #74191  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιουν 24, 2012 7:45 pm
Εγω, Εφουλι, καταλαβαινω...ρε γαμωτο !!!! ΔΕΝ εχω νεες εστιες σε αυχενα-εγκεφαλο, αλλα ειμαι σκατα !!!!! Ξερω...ξερω....το ακτινολογικο παραδοξο !!!! Ναι !!! Μπορει !!!! Ομως, επιστημονικα-ιατρικα θα ηταν σωστο να κανω ΚΑΙ σε θωρακικη-οσφυϊκη μοιρα !!! Ποτε και πώς??? Κανεις ΔΕΝ ξερει !!! Καιρος να κανω καυγα ?????!!!!!!!!!! Επισης, οι παλιες εστιες ειναι ΕΚΕΙ και επιρρεαζουν ....δεν ξερω ποιες λειτουργιες !!!! Επισης, εδω και 10 χρονια , περιπου, η γνωματευση της μαγνητικης εγκεφαλου ηταν η ιδια....''δεν παρουσιαζει μεταβολη, σε σχεση με την προγενεστερη''....! Μονο αυτο !!! Χωρις να γραφει ...πού εχω εστιες !!!!!Παρολο που το ζητουσα !!!! ''Τι θελετε ??? Να μετρησουμε τις εστιες και να γραψουμε οτι εχετε 10....100....???'' Αυτη ηταν η απαντηση τους !!! Μονο να τσεπωνουν τα λεφτα, ηξεραν !!! Απο το ΙΚΑ, βεβαια , αλλά τα τσεπωναν !!!!!Αμφιβαλω, αν τις κοιτουσαν κι ολας !!!!! ΕΠΙΣΗΣ !!!! Η τωρινη, αναλυτικη , γνωματευση, λεει για υψηλης εντασης συχνοτητες , για χαμηλης εντασης συχνοτητες, για γλοιωση....!!!! Αυτα, προφανως, επρεπε να εχουν , ηδη, αξιολογηθει απο νευρολογο, εδω και πολυ καιρο !!! Κατι τετοιο, ΔΕΝ εγινε !!! Θα γινει , τωρα ??? Εχω ραντεβου στις 16 Ιουλιου !!! Τι θα πρωτοδει , αυτος ο γιατρος ??? Τι θα τον πρωτορωτησω ??? Πως θα μπορεσει να βγαλει συμπερασμα , μεσα στον περιορισμενο χρονο ενος ραντεβου, δημοσιου νοσοκομειου ??? Θα μου προτεινει, ισως, φαρμακευτικη αγωγη !!! Πώς θα ειμαι σιγουρη οτι ειναι η καταλληλη για μενα ??? Πώς να ελπιζω οτι θα με βοηθησει ???? ΕΕΕΕΕΕ???????? ΠΩΣ ???????? Συμπερασμα !!!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ.....ΚΑΝΕΝΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτο ξερω, που να μην ηξερα, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #74199  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Ιουν 24, 2012 8:10 pm
sou έγραψε:Είπαμε, η μαγνητική δείχνει ένα μικρό μέρος του προβλήματος. Φαντάσου το σαν το φως: Υπάρχουν οι ορατές συχνότητες (από κόκκινο μέχρι μωβ) και οι αόρατες (υπέρυθρες και υπεριώδεις). Τα μάτια βλέπουν μόνο την ορατή ακτινοβολία, αλλά σπάνια εως ποτέ υπάρχει μόνο αυτή σε ένα χώρο.

Τα φάρμακα είναι "εστιοκεντρικά". Αλλά ποτέ δεν έχει μελετηθεί αν κάνουν κάτι για το "μη ορατό φάσμα" της ΣΚΠ. Το ακτινολογικό "παράδοξο" δείχνει ότι μάλλον όχι.

Ο γιατρός πηγαίνει by-the-book. Αδιάφορο του είναι το πώς νοιώθεις ή πώς είσαι. Δουλειά να γίνεται, τα λεφτά να βγαίνουν. Τώρα γλοιώσεις κλπ κλπ, έστω ότι τα αξιολόγησε. Μπορεί να κάνει κάτι για αυτά; Όχι. Όπως οι σεισμολόγοι. Το μόνο που κάνουν είναι μια διαπίστωση: "Παιδιά, έγινε σεισμός!". Λες και δεν τον ακούσαμε...
Ε !!!!!!!!!!Αν δεν μπορει ή δεν θελει να μου εξηγησει, ποια ζημια μου εχει κανει η καθε εστια ,τουλαχιστον, ας μου γραψει μια ....ολοκληρωμενη γνωματευση για το :evil: ΚΕ.Π.Α. :twisted: Αφου, τα εχουμε ξαναπει , εκμεταλλευομαι τη σκπ, για να παιρνω χρημαααααααααα.....πολυ χρημααααααααα..............ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.........ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Δευ Ιουν 25, 2012 10:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.