Εγω, Εφουλι, καταλαβαινω...ρε γαμωτο !!!! ΔΕΝ εχω νεες εστιες σε αυχενα-εγκεφαλο, αλλα ειμαι σκατα !!!!! Ξερω...ξερω....το ακτινολογικο παραδοξο !!!! Ναι !!! Μπορει !!!! Ομως, επιστημονικα-ιατρικα θα ηταν σωστο να κανω ΚΑΙ σε θωρακικη-οσφυϊκη μοιρα !!! Ποτε και πώς??? Κανεις ΔΕΝ ξερει !!! Καιρος να κανω καυγα ?????!!!!!!!!!! Επισης, οι παλιες εστιες ειναι ΕΚΕΙ και επιρρεαζουν ....δεν ξερω ποιες λειτουργιες !!!! Επισης, εδω και 10 χρονια , περιπου, η γνωματευση της μαγνητικης εγκεφαλου ηταν η ιδια....''δεν παρουσιαζει μεταβολη, σε σχεση με την προγενεστερη''....! Μονο αυτο !!! Χωρις να γραφει ...πού εχω εστιες !!!!!Παρολο που το ζητουσα !!!! ''Τι θελετε ??? Να μετρησουμε τις εστιες και να γραψουμε οτι εχετε 10....100....???'' Αυτη ηταν η απαντηση τους !!! Μονο να τσεπωνουν τα λεφτα, ηξεραν !!! Απο το ΙΚΑ, βεβαια , αλλά τα τσεπωναν !!!!!Αμφιβαλω, αν τις κοιτουσαν κι ολας !!!!! ΕΠΙΣΗΣ !!!! Η τωρινη, αναλυτικη , γνωματευση, λεει για υψηλης εντασης συχνοτητες , για χαμηλης εντασης συχνοτητες, για γλοιωση....!!!! Αυτα, προφανως, επρεπε να εχουν , ηδη, αξιολογηθει απο νευρολογο, εδω και πολυ καιρο !!! Κατι τετοιο, ΔΕΝ εγινε !!! Θα γινει , τωρα ??? Εχω ραντεβου στις 16 Ιουλιου !!! Τι θα πρωτοδει , αυτος ο γιατρος ??? Τι θα τον πρωτορωτησω ??? Πως θα μπορεσει να βγαλει συμπερασμα , μεσα στον περιορισμενο χρονο ενος ραντεβου, δημοσιου νοσοκομειου ??? Θα μου προτεινει, ισως, φαρμακευτικη αγωγη !!! Πώς θα ειμαι σιγουρη οτι ειναι η καταλληλη για μενα ??? Πώς να ελπιζω οτι θα με βοηθησει ???? ΕΕΕΕΕΕ???????? ΠΩΣ ???????? Συμπερασμα !!!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ.....ΚΑΝΕΝΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτο ξερω, που να μην ηξερα, ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!