• Χαιρεται (???)

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #74086  από soo_simple_
 Παρ Ιουν 22, 2012 11:38 pm
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!!

Αυτο κάνω προσπαθώ να ζήσω τη ζωή μου , απλα με παίρνει καποιες στιγμές απο κάτω και νιώθω οτι κάνω σχέδια για το μέλλον, ενώ η υγεία μου μπορει να κλονίζεται και εγω να το αγνοώ..Το ξέρω οτι δεν υπάρχει θεραπεία για τη Σ.Κ.Π., αλλωστε ειμαι του επαγγελματος όπως ειπα πιο νωρίς..Αυτο το ανίατο είναι που με τρομάζει, αλλωστε περισσότερο..
Σκέφτομαι να φύγω και εξωτερικό για δουλειά, άλλα ολη αυτη η καταστάση με τρομάζει..
 #74088  από Μιμικαμ
 Παρ Ιουν 22, 2012 11:53 pm
Γειά σου, τόοοοσο απλέ.....

Δεν έχω να σου πώ κάτι καινούργιο, συμφωνώ με όλα τα παραπάνω....

Θα σ'ενημερώσω μόνο.....τα παιδιά ίσως το θυμούνται, υπήρχε μια παρόμοια περίπτωση με την δική σου πριν ένα χρόνο περίπου.....Κακοφωνίξ ονόματι, που είχε πάθει το ίδιο κόλλημα με το δικό σου γι'αρκετό διάστημα.....και απ'οσο θυμάμαι ήταν περίπου και στην ηλικία σου....τον συμβουλέψαμε όλοι να πάψει να το σκέφτεται....το μυαλό μας κάνει μερικές φορές πολύ τρελά παιχνίδια.....έφυγε για διακοπές και έκτοτε χάθηκε, ελπίζω να είναι ολα καλά...και επίσης και για΄σένα εύχομαι ο θαλασσινός αέρας των διακοπών να σβήσει κάθε δυσάρεστη σκέψη..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #74089  από Κωνσταντίνα
 Παρ Ιουν 22, 2012 11:55 pm
soo_simple_ έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!!

Αυτο κάνω προσπαθώ να ζήσω τη ζωή μου , απλα με παίρνει καποιες στιγμές απο κάτω και νιώθω οτι κάνω σχέδια για το μέλλον, ενώ η υγεία μου μπορει να κλονίζεται και εγω να το αγνοώ..Το ξέρω οτι δεν υπάρχει θεραπεία για τη Σ.Κ.Π., αλλωστε ειμαι του επαγγελματος όπως ειπα πιο νωρίς..Αυτο το ανίατο είναι που με τρομάζει, αλλωστε περισσότερο..
Σκέφτομαι να φύγω και εξωτερικό για δουλειά, άλλα ολη αυτη η καταστάση με τρομάζει..
Λεωνίδα όπως σου είπα πιο πριν το μυαλό μας κάνει ότι του φυτεύουμε με πίστη.Αυτό γίνεται ακόμα και ασυνείδητα .Στην έναρξη της νέας σου ζωής, Σκέφτομαι να φύγω και εξωτερικό για δουλειά, άλλα ολη αυτη η καταστάση με τρομάζει. ,ενδέχεται να δημιουργείς ανασταλτικούς παράγοντες, προκειμένου να αποφύγεις κάτι που σε τρομάζει.Τι πιο ισχυρό από μία αρρώστια και μάλιστα ανίατη.Αυτό γίνεται ασυνείδητα!!!!!!!!!!
Δούλεψέ το, βρες τρόπο, ζήτα βοήθεια και όλα να πάνε καλά :happy-bouncymulticolor: :violin:
 #74090  από soo_simple_
 Σάβ Ιουν 23, 2012 12:08 am
Το θυμάμαι το παιδί , δεδομένου οτι παρακολουθώ πολυ καιρο το site!
Μακαρι να είναι καλα εκει που είναι!

Κωνσταντίνα, μιλάς πολυ σοφά..Το έχω σκεφτεί και εγώ αυτο που λες,μακαρι να ειναι κάτι υποσυνείδητο..Τι να πω???Σε ευχαριστώ πάρα πολυ πάντως..

Απλα πλέον δεν θέλω να κουράζω άλλο την οικογένεια και τους φίλους μου..Γι'αυτο και αποφάσισα να γράψω εδω..Οχι τιποτα αλλο , αλλα πλεον ντρέπομαι να παω και στους καθηγητές που πήγα ήδη..Θα πρέπει να ψάξω για αλλους πανεπιστημιακούς σε αλλη πολη!:P
 #74091  από soulla
 Σάβ Ιουν 23, 2012 12:23 am
ΜΗΝ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕς ΑΛΛΕς ΧΩΡΕς ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ :?
 #74093  από mitsos
 Σάβ Ιουν 23, 2012 5:50 am
φιλε too simple..μην σε τρομαζει..εχω σκπ απο τα 11 και ειμαι 19...σιγουρα μου στοιχησε πολυ...αλλα ειναι η σκπ τελικα τοσο δυνατη για να μου στερησει τα ονειρα που κανω για την ζωη? σιγουρα οχι...ειμαστε νεοι!μπορει να μας ταλαιπωρησει,μπορει να μας στενοχωρει,σιγουρα μας αλλαζει τα σχεδια αλλα ΔΕΝ μπορει να μας σκοτωσει...αντιθετα μας κανει πιο δυνατους...αλλαζει τα δεδομενα,τα κατανοεις,προσαρμοζεσαι και συνεχιζεις με νεα δεδομενα αλλα με τα ιδια ονειρα,με τους ιδιους στοχους...ισως τελικα ειναι πολυ απλο...ειμαστε νεοι.......

Υ.Γ : Λεωνιδα εισαι γκαντεμης σε οτι αφορα την εθνικη :o
 #74095  από Μιμικαμ
 Σάβ Ιουν 23, 2012 7:36 am
mitsos έγραψε:φιλε too simple..μην σε τρομαζει..εχω σκπ απο τα 11 και ειμαι 19...σιγουρα μου στοιχησε πολυ...αλλα ειναι η σκπ τελικα τοσο δυνατη για να μου στερησει τα ονειρα που κανω για την ζωη? σιγουρα οχι...ειμαστε νεοι!μπορει να μας ταλαιπωρησει,μπορει να μας στενοχωρει,σιγουρα μας αλλαζει τα σχεδια αλλα ΔΕΝ μπορει να μας σκοτωσει...αντιθετα μας κανει πιο δυνατους...αλλαζει τα δεδομενα,τα κατανοεις,προσαρμοζεσαι και συνεχιζεις με νεα δεδομενα αλλα με τα ιδια ονειρα,με τους ιδιους στοχους...ισως τελικα ειναι πολυ απλο...ειμαστε νεοι.......

mitsos.... :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #74099  από maestro
 Σάβ Ιουν 23, 2012 10:04 am
soo_simple_ έγραψε:...Den kserw ti allo na kanw!exw apogoiteutei..eimai 24xronwn kai exw xasei tin oreksi mou gia zwi..
soo_simple_ έγραψε:...egw oxi mono den ekopsa kakes sinitheies, alla ksanaksekinisa kai to kapnisma... :(
An einai omws kati tetoio , mipws xanw xrono kai den arxizw therapeia egkaira??
Γεια σου Λεωνίδα, διόρθωσε λίγο τον τρόπο αντιμετώπισης της ζωής.
Τα πράγματα στη ζωή μας, δεν έρχονται πάντοτε έτσι όπως θέλουμε. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να απογοητευόμαστε και να καταλήγουμε να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο κακό στον εαυτό μας.
Μια φιλική συμβουλή: Βλέπε τα πράγματα πιο θετικά.

ΥΓ
Και φυσικά συμφωνώ και επαυξάνω με τους προ-λαλήσαντες.
 #74112  από soo_simple_
 Σάβ Ιουν 23, 2012 12:42 pm
mitsos έγραψε:φιλε too simple..μην σε τρομαζει..εχω σκπ απο τα 11 και ειμαι 19...σιγουρα μου στοιχησε πολυ...αλλα ειναι η σκπ τελικα τοσο δυνατη για να μου στερησει τα ονειρα που κανω για την ζωη? σιγουρα οχι...ειμαστε νεοι!μπορει να μας ταλαιπωρησει,μπορει να μας στενοχωρει,σιγουρα μας αλλαζει τα σχεδια αλλα ΔΕΝ μπορει να μας σκοτωσει...αντιθετα μας κανει πιο δυνατους...αλλαζει τα δεδομενα,τα κατανοεις,προσαρμοζεσαι και συνεχιζεις με νεα δεδομενα αλλα με τα ιδια ονειρα,με τους ιδιους στοχους...ισως τελικα ειναι πολυ απλο...ειμαστε νεοι.......

Απο τα 11???το εχεις ψάξει βιβλιογραφικά?συνήθως μετα τα 15-20 ξεκινάει..

Υ.Γ. : Γκαντέμη με ανεβάζει και κατεβάζει και μια φίλη , μην ξεκινάς και εσυ τώρα! :violence-pistoldouble: :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
 #74114  από soo_simple_
 Σάβ Ιουν 23, 2012 12:46 pm
maestro έγραψε:
soo_simple_ έγραψε:...Den kserw ti allo na kanw!exw apogoiteutei..eimai 24xronwn kai exw xasei tin oreksi mou gia zwi..
soo_simple_ έγραψε:...egw oxi mono den ekopsa kakes sinitheies, alla ksanaksekinisa kai to kapnisma... :(
An einai omws kati tetoio , mipws xanw xrono kai den arxizw therapeia egkaira??
Γεια σου Λεωνίδα, διόρθωσε λίγο τον τρόπο αντιμετώπισης της ζωής.
Τα πράγματα στη ζωή μας, δεν έρχονται πάντοτε έτσι όπως θέλουμε. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρέπει να απογοητευόμαστε και να καταλήγουμε να κάνουμε ακόμα μεγαλύτερο κακό στον εαυτό μας.
Μια φιλική συμβουλή: Βλέπε τα πράγματα πιο θετικά.

ΥΓ
Και φυσικά συμφωνώ και επαυξάνω με τους προ-λαλήσαντες.

Εχεις δικαιο..Ξερω αυτο ειναι το σωστό , αλλα πολλες φορές το συναισθημα κερδίζει τη λογικη..
Ημουν πολυ αισιοδοξο και χαρούμενο ατομο, ειλικρινά..Καπου στην πορεια τον τελευταιο χρόνο το εχασα , εγιναν και αλλα βέβαια εκτος απο αυτό που μοιράζομαι μαζι σας..

Οπως και να έχει σ'ευχαριστώ πολυ!να εισαι καλα! :)