• ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #73959  από Π.Μ79
 Πέμ Ιουν 21, 2012 5:12 pm
Μιμίκα μάλλον μιλάς για τον Στάικο έτσι?

Ο νευρολόγος αυτός έχει επίσης σκπ και είναι ένας ήρεμος και ευγενικός άνθρωπος.
Η συγκεκριμένη φυσίατρος είναι απλά για λύπηση.
 #73961  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιουν 21, 2012 5:36 pm
Πάρη,

Ακριβώς, στον Στάικο αναφέρομαι, όντως έτσι είναι, πολύ ευγενικός ανθρωπος, με κατάνόηση, έβλεπα οτι κάτι συμβαίνει στο περπάτημά του, αλλά από αβρότητα και επειδή και ο ίδιος δεν μου ανέφερε κάτι σχετικό δεν τον ρώτησα ποτε......πραγματικά νάναι καλά ο άνθρωπος.....

Οσο για την φυσίατρο......δύο φορές την έχω δεί.....η γυναίκα φάσκει και αντιφάσκει....τρελαίνει ανθρωπο......
 #73967  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 21, 2012 6:34 pm
Μιμικαμ έγραψε:Πάρη,

Ακριβώς, στον Στάικο αναφέρομαι, όντως έτσι είναι, πολύ ευγενικός ανθρωπος, με κατάνόηση, έβλεπα οτι κάτι συμβαίνει στο περπάτημά του, αλλά από αβρότητα και επειδή και ο ίδιος δεν μου ανέφερε κάτι σχετικό δεν τον ρώτησα ποτε......πραγματικά νάναι καλά ο άνθρωπος.....

Οσο για την φυσίατρο......δύο φορές την έχω δεί.....η γυναίκα φάσκει και αντιφάσκει....τρελαίνει ανθρωπο......
Λες ????? Να ''δοκιμασω την τυχη μου'' στο ΙΚΑ Αλεξανδρας ???? Λες ???? Αν , ομως, αρχισει κι αυτος να με βριζει επειδη δεν παιρνω φαρμακα ????????????? :laughing-rolling: ΑΧΧΧΧΧΧΧ.......Ποιος να μου τα ελεγε αυτα...τοτε ......τοτε που πρωτοδιαγνωστηκα !!! Τετοιες μερες, ημουν στο νοσοκομειο...με κορτιζονη....δεν ηξερα τι ειχα...φοβομουν μηπως πεθανω...ειχα μικρο παιδι...εκλαιγα συνεχως........!!!!! Αυτα, ομως, που αντιμετωπισα και αντιμετωπιζω με τους γιατρους , με το συστημα ''υγειας'' γενικα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ, ΤΟΤΕ.............ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ...ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ....και παλι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ.......... :violence-hammer: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:
 #74000  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιουν 21, 2012 11:30 pm
Αννα,

Απ'το να πηγαίνεις στην πλατεία Θεάτρου, σ'αυτήν την κακόφημη περιοχή και να κινδυνεύει αν μή τί αλλο η σωματική σου ακεραιότητα...είχα πάει κι εγώ δύο τρείς φορές για εξετάσεις και κατατρόμαξα απ'όλους αυτούς τους αλλοδαπούς γύρω τριγύρω.....έκτοτε, όταν με παραπέμπουν εκεί οι γιατροι του ικα Αλεξάνδρας, αρνούμαι πεισματικά.....

Οσο για τον ΄νευρολόγο, μήν ανησυχείς, δεν πρόκειται ν'αντιδράσει στην όποια απόφασή σου...κι εγώ δεν παίρνω φάρμακα.....αρνούμαι και μ'αντιμετωπίζει με χιουμορ.....τουλάχιστον σ'εμένα είναι πολύ ευγενικός και πράος ανθρωπος....για δοκίμασε...... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #74022  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Ιουν 22, 2012 11:09 am
:romance-kisscheek: Μιμικουλι !!!! Μαλλον, αυτο θα κανω !!!! Παντως, ολοκληρη η Αθηνα, εχει γινει...κακοφημη περιοχη ! Αχχχχχχ.....!!!! Βεβαια, η Πλατεια Θεατρου , η Αγ,Κωνσταντινου....Βερανζερου κλπ. ειναι απο τις...χειροτερες !!!!Χρονια, περιφερομουν εκει, για να προμηθευτω τα φαρμακα μου !!!! Οσο ημουν σε ''καλη'' κατασταση, πηγαινα μονη μου !!!!! Τωρα.....με συνοδεια...ΠΑΝΤΑ !!!!!!! Αυτο που με πληγωνει περισσοτερο απ'ολα, ειναι να βλεπω, αυτα τα ανθρωπινα κουρελια να σερνονται στα ποδια μου, ζητιανευοντας για ενα ευρω !!!!!!! Και ...σκεφτομαι.....!!! Τι αλλαξε, μεσα σε 30+ χρονια !!!!!! Τι αλλαξε, απο τοτε που ημουν μαθητρια και κατεβαινα στο κεντρο για να παω στο φροντιστηριο ???? ΤΙΠΟΤΑ !!!!! Απλως, απο το.....''κοπελια εχεις ενα δεκαρικο ???????''.........φτασαμε στο....''κυρια εχεις ενα ευρω ?????'' .............................
 #74030  από Μιμικαμ
 Παρ Ιουν 22, 2012 12:40 pm
Μπράβο Αννα.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Ετσι θα σ'εχουμε και στα μέρη μας.....και ελπίζω να βρεθούμε και για κανένα καφεδάκι :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Οσο για την υποβάθμιση του κέντρου της Αθήνας......δυστυχώς συμφωνώ και επαυξάνω...αλλά, όπως λέει πολύ σοφά και ο μεγας Ηράκλειτος....τα πάντα ρεί.....το θέμα είναι να βαίνουν προς το καλύτερο, μέχρι ν'αγγίξουν το άριστο.....αλλά με τόση δυστυχία,πείνα εξαθλίωση, κυρίως και με την έλευση των αλλοδαπών.....μάλλον έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση του κόσμου..... :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: