• ΧΑΡΜΟΛΥΠΗ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #73916  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιουν 21, 2012 8:17 am
Καλημέρα παιδάκια :romance-kisscheek:

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την χτεσινή μου εμπειρία μετά από μια καθιερωμένη κλασική επίσκεψή μου στ Ικα, για την συνταγογράφηση φαρμάκων για την οστεοπόρωση, η οποία με ταλαιπωρεί αρκετά χρόνια.....

Και θ' αρχίσω απο τα ευχάριστα.....μετα απο προσεκτική διατροφή, βιταμένες φάρμακα και στο μέτρο του δυνατού γυμναστική, τ'αποτελέσματα της μέτρησης οστικής πυκνότητας είναι ενθαρρυντικά,,,,,,μειώθηκε σε οστεοπενία σε πολύ μικρά ορια.....μέχρι σχεδόν των φυσιολογικών και η γιατρός μου είπε, αν δεν χρειαστεί να πάρω ξανά κορτιζόνη, θα επανέλθουν τα οστά μου στα φυσιολογικά τους.....

Τα δυσάρεστα είναι, οτι υπέστην τόση ταλαιπωρία μέχρι να τελειώσω την επίσκεψη,να πάω στο ικα, είχαν κλείσει οι δρόμοι, γιατί υπήρχε ειδοποίηση για βόμβα στο Εφετείο, η γιατρός...κουφάθηκα, ενω μέχρι τώρα για τα φάρμακα μου έβαζε μηδενική συμμετοχή..επέμενε να μου γράψει 10%, γιατί η ηλεκτρονική πλέον συνταγογράφηση δεν το αναγνωρίζει.....ευτυχώς είχα μαζί μου την εγκύκλιο....την κράτησε να την μελετήσει, μ'εκνεύρισε τόσο πολύ....μου έφερε και την δική της να την διαβάσω, της έλεγα να πάμε στην διευθύντρια για διαιτησία.....γιατί η αντιπαράθεση είχε φτάσει στο κόκκινο...τελικα μου είπε ο,τι μου έκανε χάρη και μου τα έγραψε με μηδενική συμμετοχή για να λήξει το θέμα και θα υποχρεωθεί, αν υπάρξει θέμα να τα βάλει από την τσέπη της.....μετά πηγαίνοντας στα φαρμακειά για να εκτελέσω την συνταγή.....μου είπαν περιμένετε μέχρι νεωτέρας....αγανάκτησα και έφυγα τρέμοντας.......και ρωτώ....τί ισχύει τελικά....γιατί θέλουν να μας ταλαιπωρούν?????? :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:
 #73917  από manoula 2
 Πέμ Ιουν 21, 2012 9:17 am
Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΡΟΝΙΟ ΝΟΣΗΜΑ Η 0% ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΛΥΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΣΚΠ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΚΠ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ!!!
 #73920  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιουν 21, 2012 10:08 am
Χαχα....

Ε, λοιπόν θα σου πώ ο,τι κι εμείς μπορούμε.....και για του λόγου το αληθές, θα σου διηγηθώ αυτό που συνέβει .....καθώς εμπαινα στο ιατρείο της....χτύπησε πολύ δυνατά η πόρτα, λόγω αέρα, και έφυγε η πινακίδα που έγραφε με μεγάλα γράμματα..ΦΥΣΙΑΤΡΟς και το όνομά της.....αμέσως σηκώθηκε και προσπαθούσε όπως-όπως να τηντοποθετήσει ξανά στην θέση της.....

Οταν έφευγα και με δεδομένο τον εκνευρισμό μου.....χτύπησα τόσο δυνατά την πόρτα....που ξαναμαναξεκόλλησε το σήμα κατατεθέν της....έφυγα βλέποντάς την να παλεύει να την ξανατοποθετήσει......πλάκα δεν είχε....εγώ πάντως το καταχάρηκα....εκτονώθηκα.... :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor:
 #73922  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 21, 2012 10:16 am
manoula 2 έγραψε:Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΡΟΝΙΟ ΝΟΣΗΜΑ Η 0% ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΛΥΜΕΝΟΙ ΛΟΓΩ ΣΚΠ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΚΠ ΣΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ!!!
Ακριβως !!!! Μιμικουλι, ετσι για την ιστορια, σε ποιο ΙΚΑ, πηγες ???? Γιατι, βρηκα κι εγω...μεταλλαγμενη νευρολογο, πριν λιγες μερες !!!!! Ειναι ΚΤΗΝΗ !!!!! Εχουν ξεπουλησει συνειδηση...ηθικη...δεοντολογια...με ανταλλαγμα μια...θεσουλα στα ταμεια...μια παρουσια στις υγειονομικες επιτροπες !!!! Ειδικα, εκει , στα ΚΕΠΑ, κοβουν κοσμο........επειδη , εχουν τετοιες οδηγιες απο τα ''αφεντικα'' τους !!!!!!!!!!!! Μη μασατε παιδια !!!!! Αντισταθειτε και διεκδικηστε ΟΛΑ , οσα δικαιουστε......Μην επιτρεψουμε να μας εξοντωσουν !!!!!!! Ουτε να μας φερονται σαν να ειμαστε ...σκουπιδια.......!!!!!!!!!!!!! :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: :violence-uzi: Τα νεα, απο τα...κοκαλακια σου, ειναι πολυ αυχαριστα Μιμικουλι μου !!!!! Ευχομαι, να συνεχιστει η βελτιωση !!!!! Εξαλλου, εισαι..... Barbie, οπως λεει και ο Γιαννης μας !!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #73927  από βικυ
 Πέμ Ιουν 21, 2012 11:11 am
Μιμικαμ :romance-kisscheek: γελασα με την εκτονωση σου! :lol: :lol:

Προχθες εγραψα μαγνητικη με σκιαστικο,15% συμμετοχη στην εξεταση και 0% στο φαρμακο.
 #73931  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιουν 21, 2012 12:16 pm
Mannoula, την γνωρίζω αυτήν την εγκύκλιο.....αυτήν αλλωστε της έδωσα, αλλά αυτή....μαλλον είχε υποστεί μετάλλαξη...τί να πώ......

Αννούλα, στο Ικα της Λ.Αλεξάνδρας βρισκόμουν, αλλά νομίζω ο,τι όπου και να πήγαινα, θα συναντούσα αρκετούς του είδους της......

Πολύ αγριεμένος ο κόσμος φιλενάδα.....διάβασα βρίσκεσαι παραλία, αν μπορείς μην το κουνάς απ'εκεί, χαλάρωσε.....και κάνε και καμιά βουτιά για μας τους τάλαίπωρους που λιώσαμε..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Βικούλι, όταν μας ανάβουν τα λαμπάκια....έ κάπως πρέπει να τα σβήνουμε κι εμείς....
Νόμος- Δράση-Αντίδραση..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #73937  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 21, 2012 1:18 pm
βικυ έγραψε:Μιμικαμ :romance-kisscheek: γελασα με την εκτονωση σου! :lol: :lol:

Προχθες εγραψα μαγνητικη με σκιαστικο,15% συμμετοχη στην εξεταση και 0% στο φαρμακο.
:violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: :violence-hammer: Εκανα μαγνητικη στο Αιγηνιτειο ! Συμμετοχη 0% ! Στο σκιαγραφικο, η νευρολογος του ΙΚΑ, μου εγραψε 10% !!!!!!!!! Λες και τα βαζουν απο την τσεπη τους !!!!! Ξυλο θελουν !!!! Ποιος θα τους το δωσει , ομως ???? Αφου, η πλειοψηφια των Ελληνων, συμφωνει μ'αυτη την :obscene-buttmoon: :obscene-buttmoon: :obscene-buttmoon: ...κατασταση !!!!!!!!!! Μιμικαμ, στο ΙΚΑ της Πλατειας Θεατρου, πηγα.........Εκει που παω, 12 χρονια τωρα !!!! Ειχα κοψει τις...επαφες με το ΙΚΑ Πατησιων , γιατι οι νευρολογοι, εκει, ηταν....... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Τωρα, πού θα πηγαινω ?????? Απ'οτι φαινεται, ολοι οι γιατροι, ειναι :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Αρα...... :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette: :sad-roulette:
 #73943  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιουν 21, 2012 1:55 pm
Γιατί δεν έρχεσαι στο Ικα Αλεξάνδρας??????

Ο εκεί νευρολόγος.....θεωρώ ο,τι είναι αρκετά ανθρώπινος.....τουλάχιστον μαζί καλά τα πηγαίνουμε.....μέχρι στιγμής δηλαδή...γιατί αγνωσται αι βουλαι των ανθρώπων.... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #73944  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 21, 2012 2:05 pm
Μιμικαμ έγραψε:Γιατί δεν έρχεσαι στο Ικα Αλεξάνδρας??????

Ο εκεί νευρολόγος.....θεωρώ ο,τι είναι αρκετά ανθρώπινος.....τουλάχιστον μαζί καλά τα πηγαίνουμε.....μέχρι στιγμής δηλαδή...γιατί αγνωσται αι βουλαι των ανθρώπων.... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Σωστο !!! Εκει , ομως, δεν σου εκαναν ''κολπα'' με τη μηδενικη συμμετοχη ??? :think:
 #73955  από Μιμικαμ
 Πέμ Ιουν 21, 2012 4:22 pm
Τα κόλπα με την συμμετοχή μου τα έκανε η Φυσίατρος....
Ο νευρολόγος είναι απολύτως ενήμερος και δεν μου δημιουργεί τέτοιου είδους προβλήματα.... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: