• Tattoo

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #73748  από GeorgiaB
 Τρί Ιουν 19, 2012 1:36 pm
Ωραία ιδέα είναι το τατουάζ. Αλλά φοβάμαι ότι θ' αντιμετωπίσεις πρόβλημα με τα τσιμπήματα της βελόνας. Εγώ που έχω σπαστικότητα, πετάγομαι με οτιδήποτε με πονάει. Ειδικά στη βελόνα. Ελπίζω να μην σ' απογοητεύω, αλλά καλού κακού δοκίμασε πριν κάτι. Εύχομαι να μην έχεις παρόμοιο πρόβλημα και να το κάνεις το τατουάζ. Μια ιδέα που μου ήρθε είναι να γράψεις MSS κι από κάτω να βγάζεις τη γλώσσα κοροϊδευτικά όπως αυτό :teasing-neener: . Πολλά φιλιά :romance-kisscheek:
 #73772  από gioulaki
 Τρί Ιουν 19, 2012 5:22 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ.....ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ...ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ...Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΤΑΤΤΟΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΕΓΩ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΕΠΙΕ .NEVER GIVE UP.ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΚΥΨΩ ΤΟ ΚΑΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ ΞΑΝΑ....ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙς ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΤ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ!
 #73790  από rodoulaki
 Τρί Ιουν 19, 2012 8:16 pm
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ! ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΟΣΟ ΖΩ ΕΛΠΙΖΩ !! dum spiro spero !!
 #73796  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Ιουν 19, 2012 10:34 pm
sou έγραψε:1700 euro/μήνα χωρίς τα τυχερά.
:happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncymulticolor: Πού τα δινουν αυτα ???? Θελω κι εγω !!!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: Τελος παντων, διαβαζω ολα αυτα που γραφετε , για τα tatoo !!! Προσωπικα, δεν μου αρεσουν, σας λεω , ομως, κατι !!! Χτες, που ειχα παει για μαγνητικη, συμπληρωσα ενα ερωτηματολογιο ! Μεταξυ των ερωτησεων, ηταν ...αν εχω κανει επεμβασεις...αν εχω βηματοδοτη...αν εχω διαφορα εμφυτευματα..αν εχω καμια σφαιρα σφηνομενη καπου !!!! (αληθεια λεω)....κλπ..κλπ....και..... αν εχω κανει τατουαζ !!!!!!!!! Σκεφτομαι , λοιπον, μηπως επιρρεαζει τη μαγνητικη ???????????? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
 #73813  από gioulaki
 Τετ Ιουν 20, 2012 8:36 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΣΑΝ ΣΧΕΔΙΟ....ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
 #73867  από Thor
 Τετ Ιουν 20, 2012 5:37 pm
Σκεφτηκα κατι ακομα
http://www.google.gr/search?hl=en&cp=8& ... 67&bih=710
Τατουαζ σταυρο θα τον τραβας που θα τον τραβας μονο να εχει καθαρες βελονες μην κολλησεις καμια αρρωστεια. Μια κοπελα 21 ετων που ξερω εκανε μεγα;λο τατουαζ με 150€.
Να σε καλα
 #73886  από Γιάννης
 Τετ Ιουν 20, 2012 7:33 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε: Μεταξυ των ερωτησεων, ηταν ...αν εχω κανει επεμβασεις...αν εχω βηματοδοτη...αν εχω διαφορα εμφυτευματα..αν εχω καμια σφαιρα σφηνομενη καπου !!!! (αληθεια λεω)....κλπ..κλπ....και..... αν εχω κανει τατουαζ !!!!!
Εικόνα
 #74306  από diabolikoyla
 Τρί Ιουν 26, 2012 11:54 pm
εχω 2 στα χερια μου στο σημειο που θες να κανεις..δεν υπαρχει θεμα με την ms..και απο σχεδιο κανε οτι σε χαρακτηριζει και σε βοηθαει...εξυπνο αυτο που σκεφτηκες και πιασαρικο αλλα αν θες να αποφυγεις ερωτισεις ειναι σαν να γρφεις ειμαι πολυγαμικη ...ολοι θα ρωτανε..
 #74517  από Athina711
 Σάβ Ιουν 30, 2012 1:43 am
Παιδιά, τώρα κατάφερα να μπω και να δω τις απαντήσεις σας!! Με βοηθήσατε ολοι πολύ πολύ!!! Σας ευχαριστω πολυ! Καλό κουράγιο σε όλους...

Σας φιλώ! :romance-kisscheek:
 #74546  από maraki12
 Σάβ Ιουν 30, 2012 10:53 pm
Η ερώτηση προ της μαγνητικής για το τατουάζ μου είχαν πει κάποτε ότι αφορούσε κάποια πολύ συγκεκριμένα χρώματα που χρησιμοποιούνταν σε παλιότερες δεκαετίες κυρίως στην Αμερική. Αυτά είχαν κάποια ουσία μέσα που επηρέαζε τη μαγνητική και πιθανώς να σου δημιουργούσε και πρόβλημα πόνου στο σημείο. Τα χρώματα αυτά έχουν καταργηθεί και ΔΕΝ χρησιμοποιούνται πια πουθενα. Οπότε για καινούργιο τατουάζ δεν τίθεται κανένα θέμα. Για παλιότερο, αν δεν το χεις κάνει το 1970 στην Αμερική, πάλι δεν έχεις πρόβλημα.