• Tattoo

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #73583  από Athina711
 Παρ Ιουν 15, 2012 9:48 pm
Καλησπερα σε ολους....

Εδω και λιγο καιρο σκεφτομαι να κανω τατουαζ και μαλιστα κατι που να εχει να κανει με την σκληρυνση.

Ξερετε αν επιτρεπεται η αν υπαρχει καποιο προβλημα??

Εκτος αυτου θελω και τη βοηθεια σας. Πειτε μου καμια ιδεα τι να κανω. Θελω να το κανω στο εσωτερικο του καρπου. Σκεφτομαι να κανω ενα keep s'myelin με την ημερομηνια που διαγνωστηκα. Αλλα θελω κι αλλες προτασεις παρακαλω!!! :text-thankyouyellow: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #73585  από toula
 Παρ Ιουν 15, 2012 10:09 pm
γεια σου και σενα κοπελια!! και εγω σκεφτομαι να κανω ενα τατοο στο ιδιο σημειο μου εχει κολησει τωρα τελεταια να κανω ενα ερωτιματικο ( ? )
 #73588  από Κωνσταντίνα
 Παρ Ιουν 15, 2012 10:46 pm
Athina711 έγραψε:Καλησπερα σε ολους....

Εδω και λιγο καιρο σκεφτομαι να κανω τατουαζ και μαλιστα κατι που να εχει να κανει με την σκληρυνση.

Ξερετε αν επιτρεπεται η αν υπαρχει καποιο προβλημα??

Εκτος αυτου θελω και τη βοηθεια σας. Πειτε μου καμια ιδεα τι να κανω. Θελω να το κανω στο εσωτερικο του καρπου. Σκεφτομαι να κανω ενα keep s'myelin με την ημερομηνια που διαγνωστηκα. Αλλα θελω κι αλλες προτασεις παρακαλω!!! :text-thankyouyellow: :happy-cheerleadersmileygirl:
Athina711 ωραίο το τατουάζ αλλά γιατί σχετικό με τη σκλήρυνση;;;
Σε περίπτωση που τα συνήθη συμπτώματα (κόπωση κτλ) δε σου τη θυμίζουν, να την έχεις σε ταυτότητα στο χέρι για να μην ξεχαστείς ποτέ;;;;
Ψάξε κάτι πιο πνευματώδες, έξυπνο, σοφό, μνμ, ερωτικό, αστείο ίσως.......
Καλό ψάξιμο, αλλά αφού τη σκπ την έχεις "προίκα", διάλεξε κάτι που δεν έχεις και θα το ήθελες :techie-studyingbrown: :romance-kisscheek:
 #73589  από maria E
 Παρ Ιουν 15, 2012 10:49 pm
OXIIIIIIIIIIIIIII!!!! :o
Συγγνωμη αν σε τρομαξα... ;)
Βρε Athina μου...ειδα οτι εισαι φρεσκοδιαγνωσμενη και μικρουλα,αλλα γιατι να εχεις στο χερακι σου ενα τατου που συμβολιζει την σκληρυνση και με τοσο συγκεκριμενο τροπο?Για να μην το ξεχνας?Η για να σου δινει δυναμη?Την δυναμη θα την αποκτησεις θες δε θες! :) Η μηπως γιατι η σκληρυνση σε χαρακτηριζει ως ατομο?Ειμαι σιγουρη οτι χιλιαδες αλλα πραγματα θα μπορουσαν να σε εκφρασουν,γιατι να επικεντρωθεις σε αυτο?Ασε και το αλλο...σε οσους σε ρωτανε τι σημαινει,που θα ειναι πολλοι,τι θα λες?Θα τους δινεις αναφορα για το ιατρικο ιστορικο σου και τι ακριβως σημαινει η λεξη μυελινη?Οχι Athina μου,κανε καποιο αλλο τατου,πληζ!!!

Οσο για το αν επιτρεπεται να κανεις,νομιζω υπαρχουν καποια παιδια απο το φορουμ που εχουν κανει,αυτοι μπορουν να σου πουν πιο συγκεκριμενα :greetings-waveyellow:
 #73591  από Π.Μ79
 Παρ Ιουν 15, 2012 11:38 pm
Έχει συζητηθεί και πιο παλιά το θέμα.

Θα βρεις απαντήσεις στο ακόλουθο λινκ.

viewtopic.php?f=10&t=1653
 #73594  από ΓιάννηS
 Σάβ Ιουν 16, 2012 2:16 am
καλησπέρα αθηνά! το παιδευα και γω στο μυαλό μου πολυ καιρό....ήθελα να κάνω κάτι να την "ξεμπροστιάσω"!! να την βγάλω από μέσα μου.. και εγώ έτσι αισθάνθηκα και έτσι λειτούργησα.. ένα απλό "Σ" το οποίο μπορεις να δεις στην εικόνα προφίλ μου. απλό και περιεκτικό για μένα και που παραπέμπει αλλού για οσους δεν γνωρίζουν(στο ονομα της κοπέλας μου). δεν ήθελα να δινω εξηγήσεις.για μένα ξέρουν όσοι θέλω να ξέρουν.
για να πώ την αλήθεια δεν είχα σκεφτεί ότι μπορεί να επηρεάσει την πάθηση μας. :eusa-dance:
δεν ρώτησα. εγώ που το έκανα στη γάμπα δεν με επηρέασε καθόλου. δε νομίζω όμως να έχει και καμιά σχέση. δερμα είναι.... :whistle:
 #73602  από Athina711
 Σάβ Ιουν 16, 2012 11:57 am
Εγω πιο πολυ θελω να το κανω σαν υπενθυμιση. Οταν αγχωνομαι και στεναχωριεμαι να το βλεπω και να θυμαμαι οτι στη ζωη υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα. Οτι δεν πρεπει να "χαραμιζω" τον εαυτο μου σε βλακειες....
 #73603  από maestro
 Σάβ Ιουν 16, 2012 12:13 pm
Athina711 έγραψε:Καλησπερα σε ολους....

....
...
Ψάξε στο http://www.google.gr, επέλεξε στο πάνω μέρος Εικόνες, και γράψε στο πλαίσιο αναζήτησης: multiple sclerosis
όλο και κάτι θα βρεις.

Εικόνα

και όσο για αυτά που λες:
Athina711 έγραψε:Εγω πιο πολυ θελω να το κανω σαν υπενθυμιση. Οταν αγχωνομαι και στεναχωριεμαι να το βλεπω και να θυμαμαι οτι στη ζωη υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα. Οτι δεν πρεπει να "χαραμιζω" τον εαυτο μου σε βλακειες....
Προσωπικά πιστεύω πως όλοι έχουμε τεράστια δύναμη και μάλιστα πολλές φορές περισσότερη από αρκετούς χωρίς ms. Δε νομίζω πως χρειάζονται υπενθυμίσεις για κάτι τέτοιο!!
Αρκεί η καλή ψυχολογία που οφείλεται στις εμπειρίες και τους αγώνες μας από την αρχή της ασθένειας.
 #73609  από maria E
 Σάβ Ιουν 16, 2012 1:45 pm
Athina711 έγραψε:Εγω πιο πολυ θελω να το κανω σαν υπενθυμιση. Οταν αγχωνομαι και στεναχωριεμαι να το βλεπω και να θυμαμαι οτι στη ζωη υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα. Οτι δεν πρεπει να "χαραμιζω" τον εαυτο μου σε βλακειες....
Αυτη η υπενθυμιση με τον καιρο θα σου γινει τροπος σκεψης!
Αν θελεις να την βλεπεις κιολας,γραψτην με σπρεη σε εναν τοιχο του δωματιου σου!
Οχι πανω σου!!! :pray:
 #73613  από κατερινα 55
 Σάβ Ιουν 16, 2012 3:35 pm
sou έγραψε:Multiple Sclerosis Awareness???????? Μα τι έχουν φτιάξει πια! Χαχαχα εντάξει ρε παιδιά, χαλαρώστε. Θα τα πάρουμε τα φαρμακάκια, δε χρειάζεται διαφημιστική καμπάνια!

Θα είχε πλάκα να έφτιαχναν tatoo Rebif, Avonex κλπ.

Αθηνά, μην κάνεις tatoo για υπενθύμιση. Αν την ξεχνάς, σημαίνει ότι είσαι καλά, μην τη θυμάσαι. Αν δεν είσαι καλά, δεν θα σε αφήνει να την ξεχάσεις, άρα δε χρειάζεσαι tatoo. Είναι νόσος, όχι μέσο κοινωνικοποίησης και έκφρασης. Πώς θα σου φαινόταν αν έβλεπες κάποιον με tatoo "ουρολοίμωξη" ή "δυσκοιλιότητα";

Κάνε κάτι άλλο.

ΕικόναΕικόναΕικόναΣωστοοοοός!!!!!!!!!!!!