• ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #73125  από κατερινα 55
 Πέμ Ιουν 07, 2012 11:42 am
panos59

μπλέξαμε πολύ χοντρά .............
:o

πάαααααααααααααρα πολύ χοντρά!
:oops:

http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=229207
 #73127  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 07, 2012 12:05 pm
κατερινα 55 έγραψε:panos59

μπλέξαμε πολύ χοντρά .............
:o

πάαααααααααααααρα πολύ χοντρά!
:oops:

http://www.skai.gr/player/tv/?mmid=229207
ΑΙΣΧΟΣ !!!!!!!!!!! Δυστυχως, για μενα , ΔΕΝ ειναι εκπληξη!!!!!!! Τοσα χρονια, το πολιτικο-κοινωνικο συστημα, θρεφει αυτα τα φιδια στον κορφο του !!!!! Στρεφει κοσμο...στην αγκαλια τους !!!!!!!!!!!!! Ας τους καμαρωσουν, αυτοι που τους ψηφισαν !!!!! Αυτοι, που ψηφισαν αυτους τους αλητες, εγκληματιες, φασισταραδες !!!!!!!Κι ας καταλαβουν...καποτε θαρθει και η δικη τους σειρα , να φανε ξυλο απο τον Κασιδιαρη και τον καθε...Κασιδιαρη .......σιγουρα !!!!!!!!!!........ Κατα τα αλλα, ΚΑΛΗΜΕΡΑ και να....σκεφτεστε , οπως ελεγε καποιος...καποτε......!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: υγ . Η Λιανα Κανελλη, ειπε οτι δεν ειναι θυμα...θυματα ειναι, εκεινοι , που τους ψηφισαν !!!!!!! ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ !!!!!!! Αυτοι που τους ψηφισαν...ΔΕΝ ειναι θυματα.....ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΝΝΑ59 την Πέμ Ιουν 07, 2012 5:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #73130  από Γιάννης
 Πέμ Ιουν 07, 2012 1:25 pm
Πόσο με μπερδεύει το συγκεκριμένο περιστατικό… επικαλούνται τη δημοκρατία… ποια δημοκρατία; Τη δημοκρατία των κομμάτων και των φρουρούμενων παρατρεχάμενών τους. Την κατ’ επίφαση δημοκρατία, την οποία ο μόνος που δεν απολαμβάνει, είναι ο πολίτης.
Ο χρυσαυγίτης έκανε αυτό που πολλοί από εμάς θα θέλαμε να κάνουμε, ίσως όχι απέναντι στα συγκεκριμένα πρόσωπα, ίσως και ναι.
Η δημοκρατία έχει καταλυθεί στην Ελλάδα εδώ και πολύ καιρό, με ευθύνη ΚΑΙ αυτών που δέχθηκαν σήμερα την επίθεση, αυτών που εφαρμόζοντας μια στείρα και αδιέξοδη αντιπολίτευση δεν έχουν καταφέρει να εμπνεύσουν τον πολίτη και τον έχουν σπρώξει σε σκοταδιστικές και απάνθρωπες θεωρίες που είναι πλέον ζήτημα χρόνου να μετουσιωθούν σε απάνθρωπες πράξεις. Τα χαστούκια στην Καννέλη, δεν με ενοχλούν, ούτως ή άλλως η ίδια διατείνεται ότι είναι σε πόλεμο με το σύστημα (στον πόλεμο υπάρχουν θύματα), αυτό που με φρικάρει, είναι ότι πολύ σύντομα θα έχουμε νεκρό κάποιον αθώο μετανάστη. Έναν άνθρωπο φτωχό που έκανε το λάθος να αναζητήσει μια καλύτερη ζωή σε ένα βάρβαρο καπιταλιστικό κόσμο.
Ο πόλεμος είναι εδώ, σύντομα θα υπάρχουν θύματα αυτού του πολέμου και ανάμεσά μας. Θέλω να πέσω ηρωικά. Θα μου το επιτρέψει η αναπηρία μου; Ή θα ψοφήσω παρέα με ένα σωρό άλλους, όλοι "αθώα" θύματα μιας (αναπηρο)κτονίας ή όπως αλλιώς θα θελήσουν να την ονομάσουν ώστε να στήσουν τις επετείους μνήμης του μέλλοντος;
 #73132  από litsa
 Πέμ Ιουν 07, 2012 2:43 pm
αρχικά συμφωνώ με την Αννα59, αλλά σε δεύτερη σκέψη και με τον Γιάννη, γιατί πολύ απλά,
μου φάνηκαν γελοίοι και η κανέλλη με τον παπαδάκη, όταν φώναζαν ότι εδειρε και άλλους...

μου θυμιζε όταν μαλώνουν τα παιδιά το κυρία - κυρία με εσπρωξε με χτύπησε κτλ κλτ ...

φιλιά πολλά και εύχομαι να βρεθεί λύση ... γιατί τόση αγανάκτηση, κάπου θα ξεσπάσει..

:greetings-waveyellow:

http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/ ... -facebook

και άλλα πολλά κυκλοφορούν ...
 #73139  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 07, 2012 5:33 pm
Καλααααααα............!!!!!!!! Το δαχτυλο...δειχνει το φεγγαρι..κι εμεις....ΔΕΝ κοιταζουμε ΟΥΤΕ ....το...δαχτυλο.......!!!!! Αν αντιμετωπιζετε ετσι αυτο το γεγονος...τοτε τι να πω ?????????? Παντως, εγω, θα αντιδρουσα με τον ιδιο τροπο, που αντεδρασα σημερα..ακομα κι αν , ο αλητης αυτος ειχε χτυπησει την ....Ντορα......Ποιος εθρεψε στον κορφο του , αυτα τα φιδια , τοσα χρονια ?????? Ε?????? Ποιος??????????????.........Ερχεται και η δικη μας σειρα ...κι ας μην ειμαστε μεταναστες ....ουτε κομμουνιστες...ουτε ΣΥΡΙΖΑ.....Ας φρεσκαρουμε , λιγουλακι, τις ..ιστορικες μας γνωσεις......!!!! Εστω, αυτες που πηραμε στο...σχολειο !!!!!! Κι ας βγαλουμε τα...αδιαφανη γυαλακια μας !!!!!!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
 #73140  από maria E
 Πέμ Ιουν 07, 2012 6:02 pm
Kαι μονο το γεγονος οτι ενας αντρας,που ειναι μαλιστα γνωστης πολεμικων τεχνων,χαστουκιζει μια γυναικα,με τοσο μενος και οργη,αρκει για να μου γυρισουν τ'αντερα.
Δε με ενδιαφερει ποια ειναι αυτη η γυναικα,η πραξη ειναι τοσο ανανδρη για μενα οσο το να χαστουκιζεις ενα παιδι.
Και δεν περιμενα να δω το σημερινο για να καταλαβω τι εστι χρυσαυγιτης.Ο ανθρωπος που ειναι τραμπουκος,φασιστας,νταης,ανιστορητος,κομπλεξικος,μισανθρωπος και ανισορροπος φαινεται και απο τα λογια του...Απλα,σημερα ειχαμε και πρακτικη εφαρμογη τους....ουφ...παω να πιω αλλη μια σοδα....
 #73144  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Ιουν 07, 2012 7:42 pm
maria E έγραψε:Kαι μονο το γεγονος οτι ενας αντρας,που ειναι μαλιστα γνωστης πολεμικων τεχνων,χαστουκιζει μια γυναικα,με τοσο μενος και οργη,αρκει για να μου γυρισουν τ'αντερα.
Δε με ενδιαφερει ποια ειναι αυτη η γυναικα,η πραξη ειναι τοσο ανανδρη για μενα οσο το να χαστουκιζεις ενα παιδι.
Και δεν περιμενα να δω το σημερινο για να καταλαβω τι εστι χρυσαυγιτης.Ο ανθρωπος που ειναι τραμπουκος,φασιστας,νταης,ανιστορητος,κομπλεξικος,μισανθρωπος και ανισορροπος φαινεται και απο τα λογια του...Απλα,σημερα ειχαμε και πρακτικη εφαρμογη τους....ουφ...παω να πιω αλλη μια σοδα....
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: Προσεξες, το υφος του, οταν πεταξε το νερο στη Δουρου ???? Ακριβως, αυτα που λες , εδειχνε !!!! Την ειπε και ...''νουμερο''.....ο αληταρας !!!!!!!!!!!!!!!!! Ουτε εγω, περιμενα , αυτο το γεγονος, για να καταλαβω το ποιον, το δικο του και των ομοιων του !!!!! Δεν ξαφνιαστηκα , καθολου !!!! Καποιοι αλλοι...πρεπει να καταλαβουν !!!! Θα καταλαβουν, ομως ??????????? :think: :think: :think:
 #73146  από κατερινα 55
 Πέμ Ιουν 07, 2012 8:14 pm
ΑΝΝΑ μου πολύ φοβάμαι ότι δεν θα καταλάβουν.Ήδη υπάρχουν θετικές απόψεις για την πράξη
του.Και δυστυχώς :( :( :( οι περισσότεροι είναι νέοι άνθρωποι.
 #73151  από billios
 Πέμ Ιουν 07, 2012 10:59 pm
Θα συμφωνησω με τον γιαννη απολυτα.Για πια δημοκρατια μιλαμε? Αυτη που εχει δωρεαν παιδεια και φαρμακα η' για αυτη που παιδια λυποθιμουν στο σχολειο απο την πεινα! Ποια ειναι η δημοκρατια που με τα'ι'ζουν? Αυτη που στο σχολειο τα παιδια μαθαινουν ψεματα σε φωτοτυπιες γιατι πολλες αληθειες εχουν 'βγει' απ'τα βιβλια! Μηπως αυτη που μου περνουν το ψωμι μεσα απ'τα χερια μου και δεν μπορω να τα'ι'σω τα παιδια μου η' αυτη που ψηφιζουν οποιον νομο γουσταρουν οποτε γουσταρουν για να με ριξουν στο καναβατσο.Εχουν αργισει να ψηφισουν μια βουλευτικη αυξηση γιατι τα παληκαρια ιδρωνουν στη βουλη για να εχουμε ευημερια τρομαρα μου.
Α! και κατι ακομα,ο Κ κουγιας δεν ηταν αυτος που πηδαγε κατι μαντρες και επαιζε κατι μπουφλες καποια στιγμη? αλλα ξεχασα αυτος ειναι ΚΥΡΙΟΣ.
Που ειναι ολοι αυτοι που πληρωνω τοσα χρονια για να εχω δημοκρατια,τωρα ξαφνικα εμφανιστηκαν ολα τα σκανδαλα και οι μασες που εχουν γινει με τον ιδρωτα μου! Τωρα? Οταν τα κανονιζαν μεταξυ τους εκει μεσα και χωριζαν τη πιτα ηταν καλα? Δεν εβλεπαν ολοι οι δημοκρατες και οι αδιαβλητοι τι γινεται? γιατι κανανε τουμπεκι? τωρα που η πιτα τελεψε σφιξαν οι κωλοι ναουμε?
Ειναι πολλα...παρα πολλα.Το αυγο του φιδιου και πρασινα αλογα,το φιδι μας τρωει τοσα χρονια αλλα μας δαγκωνει σιγα σιγα και μας κοιμιζει.
Ολα αυτα δεν σημαινουν οτι επικροτω αυτο που εγινε ουτε ειμαι χρυσαυγιτης αν και καποιος ειχε πει πως σε ακραιες καταστασεις χρειαζονται ακραια μετρα,απλα αναρωτιεμαι αν ζω σε δημοκρατικο πολιτευμα γιατι εχω την αισθηση οτι ζω τη χειροτερη δημοκρατικη χουντα.
 #73154  από κατερινα 55
 Πέμ Ιουν 07, 2012 11:15 pm
Η Δημοκρατία καταστρέφεται διότι καταχράστηκε το δικαίωμα της Ελευθερίας και της Ισότητας.

Έμαθε στους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα, την αναρχία ως ευδαιμονία.

Σωκράτης