Petro! έγραψε:Κωνσταντίνα έγραψε:Καλημέρα στην παρέα, κάνω εκ νέου την εμφάνισή μου, μετά από την εμπειρία μου με τη λήψη του fampyra, για να σας ζητήσω μια ενθάρρυνση στο νέο δίλημμα που μου προέκυψε.
Ο γιατρός μου μου προτείνει χωρίς καθυστέρηση τη μιτοξανδρόνη
.
Είμαι πλέον μετά από 15 χρόνια διάγνωσης, στη δευτεροπαθώς προϊούσα μορφή της νόσου.
Έχω καταπιεί απ' όλα τα "ξίδια" τους.Το τελευταίο ήταν το tysabri
.
Βοηθείστε με όσοι το έχετε πάρει ή παίρνετε, επειδή κουράστηκα να αποφασίζω αν θα ρισκάρω πια και με τι όφελος

Επειδή όπως λες βαρέθηκες να παίρνεις τα ξίδια τους. Το ενδεχόμενο να εξετάσεις το φλεβικό σου δίκτυο με φλεβογραφία ή υπέρηχο το σκέφτηκες?Το σύνδρομο της χενφα εδώ και 4 χρόνια που το βρίσκουν σε όλους τους ασθενείς με ΣΚΠ και με το που το αποκαταστήσουν βλέπουν ύφεση των συμπτωμάτων τους και πολλοί και βελτίωση στις αναπηρίες, το σκέφτηκες?
δευτεροπαθως προιούσα σου ειπαν "οι ειδικοι" τι ειναι;;; σε ποιο σημειο ακριβως "πηδηξες τη γραμμη διαχωρισμου" μπορουν να σου πουν;;; οχι βεβαια...
θεωρεις οτι οοοολα αυτα τα χημικα που σερβιριστηκες ειναι πιο ακινδυνα απο ενα μπαλονακι;;;
τα δοκιμασες ολα σχεδον. και προφανως η κατηφορα γινεται χωρις τις γνωστες κουκιδες στη μαγνητικη. κοιτα τις φλεβες σου και διορθωσέ τες. ειναι πιο αποτελεσματικο και πιο ακίνδυνο απο τα "περιεργα ανοσοποτα".
αποκατεστησε τη αιματοροή σου... με ή χωρις λευκες κουκιδες στη μαγνητικη, αυτα που χανονται δυσκολα ξανααποκτωνται, ισως και ποτε...
ο χρονος τρεχει εις βαρος μας.
κανοντας και βλεποντας.
μια... που το εκανε πριν 2 χρονια, και δεν το μετανιωσε επ ουδενι.