• ΝΟVANTRONE

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #61440  από Γιάννης
 Σάβ Οκτ 08, 2011 3:14 pm
Όλα να πάνε καλά Νικολέττα. Πως να μην διακωμωδείς πράγματα που δεν έχουν αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα;
 #61656  από Νικολέττα
 Τετ Οκτ 12, 2011 2:06 pm
Λοιπόν παιδιά, η Στρουμφο-Νικολέττα είναι και πάλι εδώ....
Όλα καλα... προς το παρόν τουλάχιστον!!!!
Φιλέ Γιάννη, τα μπλε ούρα... όλα τα λεφτά.. ο άντρας μου ρωτάει αν βγαίνει και σε αρωματικό για να με χρησιμοποιεί ως Harpic!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
 #61658  από Γιάννης
 Τετ Οκτ 12, 2011 2:13 pm
Εύχομαι ότι καλύτερο Νικολέττα μου. Πότε σου είπαν να περιμένεις αποτελέσματα και τι αποτελέσματα;
 #61665  από Νικολέττα
 Τετ Οκτ 12, 2011 3:29 pm
ευελπιστούν να είμαι καλά σε 20 μέρες για να συνεχίσουμε.... η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά ίσως είμαι καλύτερα από κάθε άλλη θεραπεία μέχρι τώρα. :happy-cheerleadersmileygirl:
 #61756  από ΜΙΜΙΚΑ
 Πέμ Οκτ 13, 2011 9:50 pm
Γιατί όμως Νικολέττα μου κάνεις novantrone? Μου φάνηκες πολύ καλά για να τη χρειάζεσαι. Γιατί σου τη συνέστησε ο γιατρός?

(Σε ρωτάω για εμένα μου πρότεινε και έκανα προ 3ετίας περίπου ο γιατρός μου novantrone, εφόσον η ιντερφερόνη δεν με ωφέλησε, αφότου σταμάτησα να ανταποκρίνομαι σε κορτιζόνη, αφότου έκανα πλασμαφαίρεση και δεν βελτιώθηκα και επειδή ανέβαινα γρήγορα στην κλίμακα ανικανότητας και είχα και την προϊούσα -και πιθανόν πρωτοπαθώς- μορφή).
 #62182  από Νικολέττα
 Τετ Οκτ 19, 2011 6:37 pm
Γεια σου Μιμίκα... δυστυχώς για μένα είμαι από τις περιπτώσεις που τα φαινόμενα απατούν... σχεδόν κάθε 2μηνο είμαι με υποτροπή και μπαίνω σε σχήμα κορτιζόνης, άρα δεν μπορώ να μείνω χωρίς θεραπεία. Από την άλλη σε όλες τις προηγούμενες θεραπίες (ιντερφερόνες, μονοκλωνικό) έχω κάνει αλλεργεία με αποτέλεσμα η μιτοξανδρόνη να είναι ουσιαστικά η μόνη μου επιλογή καθώς έχω και ομοζυγωτία σε 2 παράγοντες θρομβοφιλίας και η πλασμαφαίρεση είναι κομματάκι δύσκολη στην περιπτωση μου.... όπως κατάλαβες πιασ' το αυγό και κούρευτο!!! :bow-yellow: :greetings-clappingyellow:
 #70614  από Κωνσταντίνα
 Τρί Απρ 24, 2012 11:23 am
Καλημέρα στην παρέα, κάνω εκ νέου την εμφάνισή μου, μετά από την εμπειρία μου με τη λήψη του fampyra, για να σας ζητήσω μια ενθάρρυνση στο νέο δίλημμα που μου προέκυψε.
Ο γιατρός μου μου προτείνει χωρίς καθυστέρηση τη μιτοξανδρόνη :scared-eek: .
Είμαι πλέον μετά από 15 χρόνια διάγνωσης, στη δευτεροπαθώς προϊούσα μορφή της νόσου.
Έχω καταπιεί απ' όλα τα "ξίδια" τους.Το τελευταίο ήταν το tysabri :scared-shocked: .
Βοηθείστε με όσοι το έχετε πάρει ή παίρνετε, επειδή κουράστηκα να αποφασίζω αν θα ρισκάρω πια και με τι όφελος :sad-pacing: :text-thankyouyellow:
 #70629  από Κωνσταντίνα
 Τρί Απρ 24, 2012 5:58 pm
Δεν ξέρω ρε παιδιά γιατί δεν την έχω πιστέψει δυνατά τη ΧΕΝΦΑ.Κάτι μαθαίνω πάντα τελευταία στιγμή και το αναβάλλω. :techie-studyingbrown:
 #70634  από kate2002
 Τρί Απρ 24, 2012 7:52 pm
Petro! έγραψε:
Κωνσταντίνα έγραψε:Καλημέρα στην παρέα, κάνω εκ νέου την εμφάνισή μου, μετά από την εμπειρία μου με τη λήψη του fampyra, για να σας ζητήσω μια ενθάρρυνση στο νέο δίλημμα που μου προέκυψε.
Ο γιατρός μου μου προτείνει χωρίς καθυστέρηση τη μιτοξανδρόνη :scared-eek: .
Είμαι πλέον μετά από 15 χρόνια διάγνωσης, στη δευτεροπαθώς προϊούσα μορφή της νόσου.
Έχω καταπιεί απ' όλα τα "ξίδια" τους.Το τελευταίο ήταν το tysabri :scared-shocked: .
Βοηθείστε με όσοι το έχετε πάρει ή παίρνετε, επειδή κουράστηκα να αποφασίζω αν θα ρισκάρω πια και με τι όφελος :sad-pacing: :text-thankyouyellow:
Επειδή όπως λες βαρέθηκες να παίρνεις τα ξίδια τους. Το ενδεχόμενο να εξετάσεις το φλεβικό σου δίκτυο με φλεβογραφία ή υπέρηχο το σκέφτηκες?Το σύνδρομο της χενφα εδώ και 4 χρόνια που το βρίσκουν σε όλους τους ασθενείς με ΣΚΠ και με το που το αποκαταστήσουν βλέπουν ύφεση των συμπτωμάτων τους και πολλοί και βελτίωση στις αναπηρίες, το σκέφτηκες?
δευτεροπαθως προιούσα σου ειπαν "οι ειδικοι" τι ειναι;;; σε ποιο σημειο ακριβως "πηδηξες τη γραμμη διαχωρισμου" μπορουν να σου πουν;;; οχι βεβαια...
θεωρεις οτι οοοολα αυτα τα χημικα που σερβιριστηκες ειναι πιο ακινδυνα απο ενα μπαλονακι;;;

τα δοκιμασες ολα σχεδον. και προφανως η κατηφορα γινεται χωρις τις γνωστες κουκιδες στη μαγνητικη. κοιτα τις φλεβες σου και διορθωσέ τες. ειναι πιο αποτελεσματικο και πιο ακίνδυνο απο τα "περιεργα ανοσοποτα".
αποκατεστησε τη αιματοροή σου... με ή χωρις λευκες κουκιδες στη μαγνητικη, αυτα που χανονται δυσκολα ξανααποκτωνται, ισως και ποτε...
ο χρονος τρεχει εις βαρος μας.
κανοντας και βλεποντας.

μια... που το εκανε πριν 2 χρονια, και δεν το μετανιωσε επ ουδενι.
 #70643  από Κωνσταντίνα
 Τρί Απρ 24, 2012 10:07 pm
Petro σ' ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, το εκτιμώ πραγματικά.
:romance-caress:
Έχω αναθεωρήσει πολύ για την "προσφορά" του ιατρικού-φαρμακευτικού λόμπι.Τα φραγκάκια είναι πολλά και δελεαστικά.
Σε παρακαλώ βοήθησέ με, κατατοπισέ με.......... :text-thankyouyellow: