• Κορτιζονη η οχι κορτιζονη???

• Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
 #70504  από arigo
 Παρ Απρ 20, 2012 2:19 pm
Τον Σεπτέμβρη, στο Γεννηματά, η διαδικασία ήταν: Επείγοντα -> Γραμματεία για εισαγωγή με τη διάγνωση και το παραπεμπτικό του γιατρού (των Επειγόντων) -> Ιατρείο ημέρας και σε αναλαμβάνουν οι συμπαθέστατες νοσηλεύτριες (αν είναι ακόμα οι ίδιες και δεν βγήκαν σε πρόωρη σύνταξη).
Προφανώς, όλη η διαδικασία γίνεται όταν δουλεύει το νοσοκομείο (πρωί καθημερινής ή εφημερία).
Άποψή μου: Αν σε αντίστοιχα συμπτώματα είχες κάνει κορτιζόνη, να πας. Να κουβαλήσεις τα πάντα μαζί σου (μαγνητικές κλπ.) και να συζητήσεις με τον γιατρό των επειγόντων. Υποθέτω (και ελπίζω) ότι αυτός θα ξέρει καλύτερα. Υπόψη: Νευρολόγος μου έχει πει, αν πρόκειται να πάρω κορτιζόνη, ΠΟΤΕ σε χάπι στην αρχή. Πάντα ορό, και μετά σε χάπι (για την σταδιακή....αποτοξίνωση). Επίσης, η ποσότητα της κορτιζόνης που παίρνεις με τον ορό είναι ασύγκριτα περισσότερη από αυτή των χαπιών.
Να είσαι καλά!
 #70505  από NikoleScully
 Παρ Απρ 20, 2012 2:24 pm
Σας ευχαριστω παιδια!!!
Δευτερα παω οποτε να με δουν....αα και κατι ακομα,δεν θα με κρατησουν μεσα ετσι?αν χρειαστει να κανω την κορτιζονη .....για να μην παρω μαζι μου ρουχα κτλ....
 #70507  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Απρ 20, 2012 3:00 pm
ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ !!!!! Ισως θα επρεπε, αλλα δεν το κανουν !!!! ΚΑΙ....ΑΛΗΘΕΙΑ....ΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ !!!! ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΕΣ , ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ !!!! ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΝ...ΒΕΓΓΟ..ΟΛΗ ΜΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΕΣ !!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #70509  από billios
 Παρ Απρ 20, 2012 3:09 pm
Παρε τα χαρτια σου μαζι,θα σε δει ο νευρολογος και θα σου πει τι θα γινει,αν χρειαστεις το εληξηριο θα το κανεις καθε μερα απο της 8.00 και μετα και μετα θα φευγεις,
Ελπιζω να μην χρειαστεις η' εστω να παρεις κανα μεντρολι :greetings-waveyellow:
 #70512  από NikoleScully
 Παρ Απρ 20, 2012 3:19 pm
Ευχαριστω πολλλλυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να εισαστε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #70547  από billios
 Σάβ Απρ 21, 2012 9:53 pm
:romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: vassiliki
Δε γλεπω καλα ''μαρα'' μου δε γλεπω ο ανθρωπας,περιμενω υπομονετικα να τελειωσω τα μεντρολια για να πιουμε εκεινα τα ξυδια που λεγαμε,τουλαχιστον να οφειλεται σε εναν καλλιτερο λογο η δυπλωπια :obscene-drinkingbuddies: :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingdrunk:
 #70548  από κατερινα 55
 Κυρ Απρ 22, 2012 8:30 am
billios έγραψε::romance-kisscheek: :greetings-waveyellow: vassiliki
Δε γλεπω καλα ''μαρα'' μου δε γλεπω ο ανθρωπας,περιμενω υπομονετικα να τελειωσω τα μεντρολια για να πιουμε εκεινα τα ξυδια που λεγαμε,τουλαχιστον να οφειλεται σε εναν καλλιτερο λογο η δυπλωπια :obscene-drinkingbuddies: :obscene-drinkingcheers: :obscene-drinkingdrunk:

ΕικόναΓειά σου ρε billio!Ωραίοοοοοοοος!!!
 #70552  από Μιμικαμ
 Κυρ Απρ 22, 2012 11:20 am
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Γειά σου ρε billio με τα ωραία σου :teasing-neener: :teasing-neener:

Αντε ξεφορτώσου το συντομώτερο δυνατόν τα μεντρόλια,δεν χρειάζεται να τα βλέπεις και όλα, ασε να σου ξεφύγει και τίποτα :teasing-neener: :teasing-neener: και γρήγορα η συνάντηση με τα ξύδια, γιατι σας πεθύμησα όλους...... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #70618  από Vassiliki
 Τρί Απρ 24, 2012 12:52 pm
:-D :-D :-D

Όταν παίρνεις κορτιζόνη προσέχε, όχι μόνο το αλάτι, αλλά και την ζάχαρη.
Ξεχνάνε να το πούνε, αλλά είναι εξίσου σημαντικό.