• Κορτιζονη η οχι κορτιζονη???

• Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
 #70441  από NikoleScully
 Πέμ Απρ 19, 2012 1:01 pm
Καλημερα παιδια...........Εναν γιατρο ειχα στο ικα παει και αυτος...μονο ιδιωτικα πλεον αλλα δεν με συμφερει γιατι μενει στην αλλη ακρη της Αθηνας...τωρα πρεπει να βρω καποιον αλλον....και δυστυχως με εχει πιασει η αριστερη πλευρα,στην αρχη μουδιασμα και τωρα σαν αγκιλωμενη ειμαι αλλα Δοξα Το Θεο δεν ειμαι και τοσο χαλια,μπορω και να περπαταω και να κουναω το χερι,με λιγο δυσκολια αλλα οκ....το ερωτημα ειναι να παω να κανω κορτιζονη η να το αφησω να περασει απο μονο του...ειναι εδω και 2 εβδομαδες περιπου αλλα νοιωθω οτι με εχει αφησει λιγο............τι να κανω......????να επιβαρυνω τον οργανισμο μου με κορτιζονη η να το αφησω καμια εβδομαδα ακομα και αν δω τα δυσκολα να παω να κανω το σχημα?
Και κατι ακομα....σε οποοδηποτε νοσοκομειο μπορω να παω να κανω το σχημα κορτιζονης η σε αυτο που εφημερευει?Πληρωνουμε κατι?Και αν γνωριζει καποιος καποιον καλο ανθρωπο γιατρο κοντα στο Κορωπι ας μου τον προτεινει!!!
 #70454  από billios
 Πέμ Απρ 19, 2012 4:05 pm
Θα πας σε οποιο εφημερευει,αν πας σε πρωινη εφημερια να πας γυρω στις 7.30 για να καθαρισεις γρηγορα [Γεννηματας],δεν πληρωνεις τιποτα.Εχει και παρκιν,μολις φτασεις στους τσιλικους [ασφαλεια πυλης] πες οτι πας για κορτιζονη και θα σε αφησουν να περασεις
 #70455  από NikoleScully
 Πέμ Απρ 19, 2012 4:20 pm
Παρκινγ για να παρκαρω το ποδηλατο μου???????
Δεν οδηγω!
Ναι αλλα αν δεν εφημερευει και παω ετσι?
 #70459  από κατερινα 55
 Πέμ Απρ 19, 2012 5:17 pm
Θα πας στο Γεννηματά όπου έφημερεύει πάντα νευρολόγος.Από εκεί θα σε στείλει στην κλινική ημέρας όπου θα ξεκινήσεις θεραπεία. :greetings-waveyellow:
 #70461  από billios
 Πέμ Απρ 19, 2012 5:39 pm
NikoleScully έγραψε:Παρκινγ για να παρκαρω το ποδηλατο μου???????
Δεν οδηγω!
Ναι αλλα αν δεν εφημερευει και παω ετσι?

Μην πας αν δεν εφημερευει,δεν θα κανεις δουλεια.
Εγω εχασα την εφημερια για μιση ωρα και εφαγα παλτο
 #70477  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Απρ 19, 2012 10:10 pm
ΝΑΙ !!! Πρεπει να πας στα επειγοντα, δηλαδη οταν εφημερευει !!! Θα σε εξετασουν κι ολας και μετα θα σου βαλουν την κορτιζονη !!! Στο ιατρειο ημερας πηγαινεις μονο αν εχεις ραντεβου για συγκεκριμενη θεραπεια !!! ΚΑΙ....οπως ειπε και ο Μπιλλιακος, να πας πριν τις 8πμ, πηγαινε καλυτερα κατα τις 7πμ !!!!! Μπορεις να καλεσεις και ασθενοφορο, αν εχεις προβλημα μετακινησης!!!!!!! Περαστικα !!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #70486  από NikoleScully
 Παρ Απρ 20, 2012 9:39 am
Καλημερα παιδες!!!
Λετε να μην το αφησω εε?Να παω να την κανω............και αν δεν το κανω το σχημα κορτιζονης τι γινετε?η αν θα το κανω τι θα γινει?
 #70489  από κατερινα 55
 Παρ Απρ 20, 2012 9:58 am
ΑΝΝΑ59 έγραψε:ΝΑΙ !!! Πρεπει να πας στα επειγοντα, δηλαδη οταν εφημερευει !!! Θα σε εξετασουν κι ολας και μετα θα σου βαλουν την κορτιζονη !!! Στο ιατρειο ημερας πηγαινεις μονο αν εχεις ραντεβου για συγκεκριμενη θεραπεια !!! ΚΑΙ....οπως ειπε και ο Μπιλλιακος, να πας πριν τις 8πμ, πηγαινε καλυτερα κατα τις 7πμ !!!!! Μπορεις να καλεσεις και ασθενοφορο, αν εχεις προβλημα μετακινησης!!!!!!! Περαστικα !!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
ΑΝΝΑ59 καλημέρα!Η νευρολόγος μου είναι στο Γεννημματά και μου είχε πει: όποτε παραστεί ανάγκη να πάω στα επείγοντα που εφημερεύει πάντα νευρολόγος και ότι θα ακολουθήση η διαδικασία της κλινικής ημέρας.Έχω να χρειαστώ την διαδικασία 6 χρόνια.Οπότε έχει αλλάξει το σύστημα;Μην πάρω και την NikoleScully στον λαιμό μου. :romance-hearteyes:
 #70494  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Απρ 20, 2012 11:17 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!! Αυτο λεω κι εγω !!!! Πηγαινεις στα επειγοντα πρωτα και μετα σε στελνουν στο ιατρειο ημερας !!!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #70495  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Απρ 20, 2012 11:22 am
NikoleScully έγραψε:Καλημερα παιδες!!!
Λετε να μην το αφησω εε?Να παω να την κανω............και αν δεν το κανω το σχημα κορτιζονης τι γινετε?η αν θα το κανω τι θα γινει?
ΠΗΓΑΙΝΕ, ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ !!!! Επισης, προσπαθησε να βρεις εναν νευρολογο για να σε παρακολουθει, σε δημοσιο νοσοκομειο !!!! Τα ραντεβου αργουν, αλλα ειναι σιγουρα !!!!Επισης, θα μπορεις να παιρνεις απο εκει οσα χαρτια χρειαζεσαι !!!! :greetings-waveyellow: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!!!!!