Καλημερα παιδια...........Εναν γιατρο ειχα στο ικα παει και αυτος...μονο ιδιωτικα πλεον αλλα δεν με συμφερει γιατι μενει στην αλλη ακρη της Αθηνας...τωρα πρεπει να βρω καποιον αλλον....και δυστυχως με εχει πιασει η αριστερη πλευρα,στην αρχη μουδιασμα και τωρα σαν αγκιλωμενη ειμαι αλλα Δοξα Το Θεο δεν ειμαι και τοσο χαλια,μπορω και να περπαταω και να κουναω το χερι,με λιγο δυσκολια αλλα οκ....το ερωτημα ειναι να παω να κανω κορτιζονη η να το αφησω να περασει απο μονο του...ειναι εδω και 2 εβδομαδες περιπου αλλα νοιωθω οτι με εχει αφησει λιγο............τι να κανω......????να επιβαρυνω τον οργανισμο μου με κορτιζονη η να το αφησω καμια εβδομαδα ακομα και αν δω τα δυσκολα να παω να κανω το σχημα?
Και κατι ακομα....σε οποοδηποτε νοσοκομειο μπορω να παω να κανω το σχημα κορτιζονης η σε αυτο που εφημερευει?Πληρωνουμε κατι?Και αν γνωριζει καποιος καποιον καλο ανθρωπο γιατρο κοντα στο Κορωπι ας μου τον προτεινει!!!
Και κατι ακομα....σε οποοδηποτε νοσοκομειο μπορω να παω να κανω το σχημα κορτιζονης η σε αυτο που εφημερευει?Πληρωνουμε κατι?Και αν γνωριζει καποιος καποιον καλο ανθρωπο γιατρο κοντα στο Κορωπι ας μου τον προτεινει!!!
The truth is out there...