• ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.....

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #69165  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 23, 2012 11:23 am
manoula 2 έγραψε:ΣΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΕΦΟΣΟΝ ΤΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΑΣ !!!! Ολα τα χρονια ,εκανα μαγνητικες σε ιδιωτικα εργαστηρια, ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΙΚΑ και ΔΕΝ πληρωνα !!!!!!!
 #69189  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Μαρ 23, 2012 3:31 pm
manoula 2 έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΝΗΤΕΙΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΗ ΤΟΥ 401 ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ Κ ΠΛΗΡΩΝΑ-ΝΩ!!!!!!
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ΤΙ ΝΑ ΠΩ...!!!! ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΑΝ Ή ΕΚΑΝΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!!!!!Με το ΙΚΑ, ΔΕΝ πληρωναμε ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΥΤΕ στην εξεταση ΟΥΤΕ στο σκιαγραφικο !!!!! Αυτο αλλαξε, απο 1/1/2012 , με τον ΕΟΠΥΥ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
 #69216  από Κώστας
 Σάβ Μαρ 24, 2012 12:31 am
Το ίδιο με την Άννα.
Ήμουν ασφαλισμένος στο ΤΕΒΕ. Έχω κάνει τρεις μαγνητικές στο Υγεία (η τελευταία το 2010) με παραπεμπτικό από το ταμείο μου και δεν έχω πληρώσει ποτέ τίποτα (ούτε σκιαγραφικό).
Αυτά βέβαια ίσχυαν κάποτε...
 #69453  από lybtas
 Τετ Μαρ 28, 2012 8:23 am
εξαρτάτε το κέντρο / διαγνωστικό που πας .. αλλου πληρώνεις συμμετοχή αλλου οχι .. μάλλον αλλού πλήρωνες και αλλου οχι .. τωρα πια πληρώνεις παντού.

Το σκιαγραφικό άλλοτε μου το συμπλήρωνε με 0% συμμετοχή και αλλωτε 25% ..ανάλογα τα κεφια του νευρολόγου .. (η αληθεια ειναι οτι δεν το πάλευα και εγω για 0% συμμετοχη στο σκιαγραφικο)..
 #69456  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τετ Μαρ 28, 2012 11:58 am
Έχεις δίκιο . Εγώ έγραφα στο ταμείο μου την μαγνητική και την έκανα σε ιδιωτικό κέντρο πάντα με συμμετοχή 0%. Επειδή έχω να κάνω από πέρσι μαγνητική , έχει αλλάξει τίποτα ?
 #69516  από billios
 Πέμ Μαρ 29, 2012 4:14 pm
Ναι,δωσε μανα μου 15% συμμετοχη για την εκαστοτε μαγνητικη,το σκιαγραφικο δωρο!
 #69517  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Μαρ 29, 2012 5:13 pm
billios έγραψε:Ναι,δωσε μανα μου 15% συμμετοχη για την εκαστοτε μαγνητικη,το σκιαγραφικο δωρο!
Αν κανεις τη μαγνητικη , σε ΔΗΜΟΣΙΟ νοσοκομειο, ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ !!!!!! Για το σκιαγραφικο, σ'αυτη την περιπτωση, δεν ξερω !!!!! ΘΑ ΒΡΕΙ, ΟΜΩΣ, ΚΑΝΕΙΣ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ( εντος της...δεκαετιας...) ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ......Ή......ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ....????ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΡΙΑ !!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
 #69540  από billios
 Πέμ Μαρ 29, 2012 9:20 pm
Το σκιαγραφικο παει δωρο,στο λεω καραντι γιατι ρωτησα εγω για την τριπλετα τη δικη μου που θα κανω αυριο