Mary-d-ath, ποιό είναι το "η θάλασσα μέσα μου''? Δεν το άκουσα ξανά! Εγώ αυτό που λες για το ψυχοπλάκωμα το έπαθα με την "κινούμενη άμμο". Ήταν τότε που είχα μάθει και εγώ πως έχω ΣΚΠ και θυμάμαι που έβλεπα τότε τη σειρά και είχανε μαζευτεί οι φίλοι του Γεωργούλλη στο νοσοκομείο και κλαίγανε για τον φίλο τους που του έγινε η διάγνωση! Απο τότε δεν την ξαναπαρακολούθησα...δεν ήμουνα και στα καλύτερά μου τότε... 
Μέχρι εκεί καλά, αλλά άκρως καταθλιπτική ταινία... Αυτός ο τύπος ζητάει απεγνωσμένα από το κράτος του να του επιτρέψουν να προβεί σε ευθανασία για να φύγει με αξιοπρέπεια. Στον αγώνα του αυτό μπλέκονται 2 γυναίκες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στη ζωή του πριν την αυτοκτονία.
Μία δικηγόρος που τον βοηθά με τα νομικά της διεκδίκησής του και στην πορεία φαίνεται ότι τον βοηθά επειδή έχει σκλήρυνση (αυτό φαίνεται πιο πέρα στην ταινία), του το παίζει ερωτευμένη και παρόλο που χάνουν τη δίκη και ενώ του είχε πει ότι θα τον βοηθήσει να αυτοκτονήσουν παρέα, στο τέλος τον προδίδει και μένει με τον άντρα της (το πως καταντά στο τέλος αυτό είναι το ψυχοπλακωτικό, ανάπηρη και με "αμνησία".)
Αλλά ο "ερωτιάρης" (
Είναι λίγο βαρετή ταινία σε κάποια σημεία, αλλά αν τη δεις πέφτεις για λίγο σε κατάθλιψη.