• ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟΣ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6807  από Giota
 Σάβ Ιούλ 04, 2009 10:48 am
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΠΟΥ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΣΚΠ. ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. Η ΣΕΙΡΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΗ
 #6809  από Παναγιώτα
 Σάβ Ιούλ 04, 2009 1:24 pm
kalhspera giota exw ola ta epeisodia ths seiras an 8es steile mou s'ena proswpiko mnm mia dieu8unsh h ena e-mail gia na sou to steilw...opws se boleuei!!
yperoxh seira!!!
 #6817  από Lena
 Σάβ Ιούλ 04, 2009 6:24 pm
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ MOY EINAI ΕΥΚΟΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ?
ΑΝ ΝΑΙ Θ Α ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΙ ΓΩ E-MAIL.
ΓΙΩΤΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΥΛΛΗΣ ΑΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ?
ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ
 #6818  από Giota
 Σάβ Ιούλ 04, 2009 6:26 pm
στο εργο επαιζε το ρολο καποιου που ειχε σκπ. δεν εχει ο ιδιοσ. σηριαλ ειναι κ πολυ ωραιο. θα το δεισ οταν θα μας το στειλει η παναγιωτα
 #6823  από Maria77
 Σάβ Ιούλ 04, 2009 7:03 pm
Tην θυμάμαι και εγώ την σειρά! Θυμάμαι πως την έδειχνε ο Alpha την ίδια χρονιά που είχα μάθει πως έχω ΣΚΠ!!! Τί είχε γίνει όμως στο τέλος Γιώτα, δεν θυμάμαι! Αν την βάλουμε στο Youtoube δεν την εμφανίζει?
 #6829  από Παναγιώτα
 Κυρ Ιούλ 05, 2009 12:56 am
καλησπέρα παιδιά όλα τα επεισόδια της σειράς υπάρχουν σ'αυτήν την σελίδα....
http://www.greek-movies.tv/seires/seire ... -2005.html

Δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω όλη την σειρά από e-mail αλλά θα τα βρείτε όλα εδώ αν υπάρξει κάποιο πρόβλημμα τότε βλέπουμε μήπως γίνεται να σας την στείλω με κάποιον άλλον τρόπο!!!
 #6834  από mary_d_ath
 Κυρ Ιούλ 05, 2009 12:25 pm
Την έβλεπα κι εγώ τη σειρά αυτή, ωραία ήταν, αλλά σταμάτησα να τη βλέπω γιατί μου την "έσπαγε" ο ρόλος της Τρικαλιώτη! :lol:
Ήθελα να μπω μέσα στην οθόνη και να την πλακώσω στο ξύλο τόσο πολύ που ανακατευόταν! :lol: :lol:
Πάντως δεν θυμάμαι τίποτα για ΣΚΠ μέσα στο σίριαλ, μπορεί να είχα πάψει να βλέπω τη σειρά πριν δείξει οτιδήποτε. Θα την ξαναδώ κι εγώ για να δω τι δείχνει....
Πάντως όταν έγινε η δική μου η διάγνωση είδα τυχαία το "η θάλασσα μέσα μου" που έχει μέσα για ΣΚΠ (δεν το ήξερα βέβαια τότε, ειδάλλως σιγά μην την έβλεπα :P ). Εκεί ήταν που ψυχοπλακώθηκα στο έπακρο...
 #6837  από Fotis
 Κυρ Ιούλ 05, 2009 1:16 pm
Υπάρχει περίπτωση να την "ανεβάσεις" στο Rapidshare ;
 #6840  από Giota
 Κυρ Ιούλ 05, 2009 4:16 pm
MARIA 77 ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.
 #6842  από Παναγιώτα
 Κυρ Ιούλ 05, 2009 6:42 pm
sto teleutaio epeisodio dinei o gewrgoulhs mia sunenteuksh kai kanei mia anadromh sto parel8on kai pernaei kapoia ma8hmata ZWHS pragmatika!!!
Einai me thn kopela ekeinh pou h8ele na einai mazi tou alla ekeinos thn ediwxne giati nomize oti ton lupotan,kanane ena paidaki kai htan ola kala me thn oikogeneia tou k genika olo to periballon k tous filous tou!!!