• Γνωμες για το χαπι

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #66249  από billios
 Δευ Ιαν 09, 2012 9:29 pm
mpampis έγραψε:ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποια εξέταση που να φαίνεται αν το αδυνάτισμα της κόρης μου (σκπ) , οφείλεται στην φαρμακευτική θεραπεία που ακολουθεί τους τελευταίους 4 μήνες ή όχι ?
Οι αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις της είναι όλες καλές.

Ποσο καιρο ειναι διαγνωσμενη? Τι αγωγη ακολουθει?
Ξερεις....η σταναχωρια και η καταθλιψη σε καποιους ανοιγει το στομα μη σου πω το κανει ορθανοιχτο,σε καποιους το κλεινει μη σου πω σφραγιζει.Εγω ανηκω στη δευτερη φαση,με επιρεασε μια δεκαρα κιλα κατω αν σου λεει κατι,σιγα σιγα ανακαμτω.Μη σε τρομαζει η λεξη καταθλιψη,ειναι κατι καθημερινο πλεον μη σου πω μοδα,βεβαια στην δικη μας κλικα η καταθλιψη ειναι ''φιλη'' μας,θα χρειαστει την στηριξη σας και σιγα σιγα θα βρει τα πατηματα της και τα κιλα της.
 #66275  από βικακι
 Τρί Ιαν 10, 2012 1:19 pm
manos81 έγραψε:SIMERA SIZITAGA TIXEA M TI GINEKA MOU GIA TO POS MEVLEPEI 1,5 MINA TORA METO XAPI...
ENA KRATISA APO AYTA POU MOU EIPE.... KAMIA SXESY ME TIS KOLOENESEIS

Τι εννοεις;Προς το καλυτερο ή προς το χειροτερο;Εγω παντως μετα απο 2 1/2μηνες που παιρνω το χαπι ειμαι χαλια :sad-roulette: εχω συνεχεια δεκατα και κουραζομαι πολυ πιο ευκολα απ' οτι με τις ενεσεις.Δυστυχως νομιζω πως εχω παρει την κατηφορα.Ελπιζω να μην συμβει κατι τετοιο σε σενα :romance-kisscheek:
 #66283  από manos81
 Τρί Ιαν 10, 2012 3:44 pm
kala paw kai anisixw miposkpia stigmi kanw to boom :sad-roulette:
 #66284  από arigo
 Τρί Ιαν 10, 2012 4:20 pm
Παίρνω το χάπι εδώ και 4 μήνες και είμαι καλά. Βέβαια, και πριν καλά ήμουν.
Διαγνώσθηκα το 2010 και μετά από 1 χρόνο έκανα την 1η (ψιλο)ώση.
Απλά (ξανα)επισημαίνω το εξής: Το χάπι είναι πανάκριβο και το κράτος πάμφτωχο.
Μέχρι πότε θα μας το πληρώνει και τι θα γίνει αν μας το κόψει (rebound effect?).
 #66300  από manos81
 Τετ Ιαν 11, 2012 7:36 am
to kratos de masaei!einai geneodoro!kaloi anthropoi!filesplaxnoi! :violence-pistoldouble:
 #66372  από eleni POL
 Παρ Ιαν 13, 2012 1:41 pm
φιλε μου pano dreamer kανω betaferon για πανω απο χρονο .παω σχετικα σταθερα χωρις μεγαλες εκπλήξεις.ο γιατρός μου είπε οχι για το χαπι,ισως είπε του χρόνουθα ειναι καλύτερα γιατι τα ενέσιμα που δίνουν θα αλλάξουν μορφή.
πάντως φίλου μου με 15 χρόνια σκπ που το πήρε του έκανε υψ. πίεση σε ενα μήνα και γύρισε στις ενεσούλες του. κανε αυτο που το γνωρίζει πια το σώμα σου και μη το σκέφτεσαι πολύ.καθε μερα ειναι καινούρια και μοναδική.you may say you are a dreamer...