• Γνωμες για το χαπι

• Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για το πρώτο φάρμακο σε χάπι γνωστό ως Gilenya (φιγκολιμόδη) για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #58881  από panos dreamer
 Τετ Αύγ 31, 2011 5:59 pm
den exo xronisei akoma kano avonex kai mou protinan to xapi.o giatros mou mou eipai nai perimeno ligo akoma afou mexri tora then exo ipotropes me tin agogi. eimai se dilima
 #58884  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Αύγ 31, 2011 6:04 pm
Αν επιτρεπεται.....γιατι σου προτεινε το χαπι ??? Πιστευει οτι θα σε βοηθησει ή για να γλυτωσεις το ''τρυπημα'' ??? :think: :think: :think:
 #58886  από kate2002
 Τετ Αύγ 31, 2011 6:12 pm
για το καλο του ασθενους ανννναααα.... εε, για το τρυπημα φανταζομαι, τουλαχιστον ετσι θα σκεφτονται οι περισσοτεροι, λεω εγω τωρα...
 #58888  από panos dreamer
 Τετ Αύγ 31, 2011 6:27 pm
μαλον για το δευτερο
 #58890  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Αύγ 31, 2011 6:35 pm
panos dreamer έγραψε:μαλον για το δευτερο
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think :think: :think: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: Ρωτησε τον Πανο...πες του να σου εξηγησει γιατι προτεινει αυτο το χαπι....Φαρμακο ειναι,και μαλιστα καινουριο....δεν ειναι καραμελιτσα...
 #58896  από anni
 Τετ Αύγ 31, 2011 6:49 pm
για να γλιτωσεις απο το τρυπημα........
και μενα μου ειπε για το χαπι ο γιατρος μου.....
αλλα ειπαμε να περιμενουμε......

καλως ηρθες pano dreamer....
 #59028  από Κώστας
 Παρ Σεπ 02, 2011 7:03 pm
Απ΄ όσο γνωρίζω το νέο χάπι (μάλλον εννοείς το gylenia), υπόσχεται ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΙΩΣΗΣ των υποτροπών. Αν δεν έχεις υποτροπές γιατί να το πάρεις και μάλιστα τόσο βιαστικά μιας και πρόκειται για νέο φάρμακο και δεν γνωρίζουμε ακόμη τις πιθανές παρενέργειες του.
Παλαιότερα έπαιρνα rebif 22 και δεν είχα ώσεις. Κάποια στιγμή η γιατρός που με παρακολουθεί μου πρότεινε να πάρω rebif 44 γιατί θα με προστατεύσει καλύτερα (από τι άραγε!). Τότε δεν ήξερα και το πήρα! Παρέμεινα χωρίς ώσεις (που ούτως ή άλλως δεν είχα) και αύξησα τις τρανσαμινάσες του συκωτιού μου ενώ από κούραση απέγινα. Μετά από μήνες και αφού διαμαρτυρήθηκα στη γιατρό μου μου είπε να επιστρέψουμε στο rebif 22. Από τότε διέκοψα εντελώς τις ιντερφερόνες και άρχισα να νοιώθω πολύ καλύτερα στο θέμα της κούρασης και των νεύρων (η κούραση και τα αδικαιολόγητα νευρικά μου ξεσπάσματα, εξαλείφθηκαν εντελώς!!!). Αυτό που συνεχίζει να επιδεινώνεται με αργό και σταθερό ρυθμό είναι τα κινητικά μου προβλήματα κάτι που συνέβαινε και όταν έπαιρνα ιντερφερόνη.
Συζήτησε (αν επιδέχεται συζήτηση) με το γιατρό σου το λόγο για τον οποίο πρέπει να πάρεις το νέο φάρμακο, αφού με την ιντερφερόνη που μέχρι τώρα παίρνεις δεν παρουσιάζεις υποτροπές, άρα μάλλον μέχρι στιγμής κάνει καλά τη δουλειά της. Και λέω μάλλον, κρίνοντας από τον εαυτό μου που και χωρίς αυτή η ζωή μου συνεχίστηκε χωρίς υποτροπές.
 #66232  από mpampis
 Δευ Ιαν 09, 2012 6:02 pm
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποια εξέταση που να φαίνεται αν το αδυνάτισμα της κόρης μου (σκπ) , οφείλεται στην φαρμακευτική θεραπεία που ακολουθεί τους τελευταίους 4 μήνες ή όχι ?
Οι αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις της είναι όλες καλές.
 #66233  από georgeand
 Δευ Ιαν 09, 2012 6:29 pm
mpampis έγραψε:ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει αν υπάρχει κάποια εξέταση που να φαίνεται αν το αδυνάτισμα της κόρης μου (σκπ) , οφείλεται στην φαρμακευτική θεραπεία που ακολουθεί τον τελευταίο τους τελευταίους 4 μήνες ή όχι ?
Οι αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις της είναι όλες καλές.
φιλε μου θα ηταν καλλητερα να επισκευθει ενα ενδοκρινολογο γιατι φανταζομε οτι τις εξετασεις που εκανε τις εγραψε ο νευρολογος στα πλαισια ελεγχου ρουτινας αλλα μην αγχωνεσαιεκ των προτερον
εαν δεν εχει συμαντικη απολια κιλων δεν ειναι απαρετητο να πεζει προβλημα :greetings-waveyellow:
 #66243  από manos81
 Δευ Ιαν 09, 2012 8:20 pm
SIMERA SIZITAGA TIXEA M TI GINEKA MOU GIA TO POS MEVLEPEI 1,5 MINA TORA METO XAPI...
ENA KRATISA APO AYTA POU MOU EIPE.... KAMIA SXESY ME TIS KOLOENESEIS