• ΑΝΕΚΔΟΤΑ!!

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #65362  από panos59
 Τετ Δεκ 14, 2011 2:04 pm
:laughing-rolling: :greetings-clappingyellow: :laughing-rolling: :greetings-clappingyellow: :laughing-rolling: :greetings-clappingyellow: :laughing-rolling: :greetings-clappingyellow: :laughing-rolling:

:handgestures-thumbup: ----- :handgestures-thumbup: ----- :text-bravo: :handgestures-thumbup: ----- :handgestures-thumbup:
 #65366  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Δεκ 14, 2011 3:22 pm
ΣΩΣΤΗ Η ΜΙΚΡΗ.... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #65496  από maestro
 Σάβ Δεκ 17, 2011 10:11 pm
Μπαίνει ένας τύπος φουριόζος στο σπίτι του...
- Γυναίκα, κερδίσαμε 10 εκατομμύρια ευρώ στο λαχείο!!!
Το ακούει η γυναίκα του, παθαίνει καρδιακή προσβολή και τέζα...
Τη βλέπει ο τύπος και λέει:
- Aμα σε θέλει η άτιμη η τύχη!!!
 #65497  από βικυ
 Σάβ Δεκ 17, 2011 10:13 pm
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 #65498  από maestro
 Σάβ Δεκ 17, 2011 10:27 pm
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝ….

1967-1974.. Αν μιλήσεις θα σου κάψουμε το σπίτι..
2011..Αν δεν πλήρωσεις θα σου πάρουμε το σπίτι..

1967-1974..Αποφασίζουμε και διατάσσουμε..
2011..Αποφασίσαμε και επιβάλλουμε..

1967-1974..Υπόγραψε μεταμέλεια αλλιώς πας εξορία..
2011..Υπόγραψε μείωση μισθού αλλιώς απολύεσαι..

1967-1974..Δούλεψε από το πρωί ως το βράδυ και μη μιλάς..
2011..Δούλεψε υπερωρίες χωρίς αμοιβή..

1967-1974..Η Ελλάς είναι ο ασθενής και καλούμεθα να τη θεραπεύσουμε..
2011..Η Ελλάδα είναι σε κρίση και πρέπει να τη σώσουμε..
 #65499  από kate2002
 Σάβ Δεκ 17, 2011 10:31 pm
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

ΛΟΙΠΌΟΟΟΟΝΝΝΝ

σε ατελειωτο μποτιλιαρισμα οδικης αρτηριας , αθηνα μερια, ενας οδηγος περιμενε και περιμενε στ΄αμαξι του.... ξαφνικα, καποιος χτυπαει το παραθυρο, αυτος ανοιγοντας το λιγο, τον ρωτάει τι θελει.
-απηγαγαν τον πρωθυπουργο μας Γιωργο Παπανδρεου και ζητουν 10 εκατομ.ευρω λιτρα, αλλιως θα τον λουσουν με βενζινη και θα τον καψουν ζωντανο!!! περναμε απ ολους και δινουμε ολοι το κατιτίς μας...!!!

- και οι άλλοι τι δίνουν; ρωταει ο οδηγός.

-απο κανα λιτρο περιπου...

μαεστρο, αυτο που μολις αναρτησες, δεν ειναι κατηγορια "ανεδοτο"...
να ανοιξουμε μια αλλη : "ντροπεςπραματα" , "αισιχτιρ" , "τοσπαθιμουειρηνη", "οισφαιρεςπεφτουνβροχη", κλπ κλπ.
 #65510  από Γιαννης62
 Κυρ Δεκ 18, 2011 12:58 am
η μικρή νεράιδα εμφανίζεται στον τύπο που κάθεται σκεπτικός.μπορείς να έχεις οτι θέλεις(του λέει) μόνο να ξέρεις, ότι σου δώσω μια φορά,θα το πάρει η γυναίκα σου εκατό φορές.ενταξη? ενταξη λέει αυτος ,κ.ζητά τρία πράγματα :character-oldtimer: . 1.θέλω λέει να γίνω ο πιο ωραίος άνδρας.κ.έγινε. με την γυναικατου να γίνετε 100 φορές πιο ωραία.. 2.θέλω να γίνω πλούσιος.κ.έγινε..κ.η γυναίκα του 100 φορές..κ.το τρίτο?..ναι λέει αυτος. τωρα θελω να μου δοσης ενα πολύ πολύ...μικρο εγκεφαλικό....
 #65511  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Δεκ 18, 2011 1:03 am
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #65514  από kate2002
 Κυρ Δεκ 18, 2011 9:15 am
:scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek: :scared-eek:

:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #65518  από kate2002
 Κυρ Δεκ 18, 2011 11:29 am
κατι για τον τεως, νυν και forever (κατα τον ιδιο) πρωθυπουργό μας:

Ο Γιωργάκης και ο Μπένι περπατούν κάτω από ένα δέντρο. Σε μια στιγμή, πέφτουν πάνω στο κεφάλι του Γιώργου κουτσουλιές από τα πουλιά του δέντρου. Ρωτάει αμέσως το Μπένι:
- Ρε Βαγγέλη, τι έχω στο κεφάλι μου;
- «Σκατά», του απαντά αυτός.
- Όχι ΜΕΣΑ βρε, ΕΠΑΝΩ στο κεφάλι τι έχω;

Από τι πεθαίνουν τα εγκεφαλικά κύτταρα του Γιωργάκη;
- Από μοναξιά!

Ο Ανδρέας Παπανδρέου λίγο πριν πεθάνει καλεί το γιο του Γιώργο στο κρεβάτι του πόνου και του λέει:
«Αγόρι μου, θέλω να μου υποσχεθείς πως μια μέρα θα κυβερνήσεις αυτή τη χώρα.»
«Μα πατέρα, νόμιζα ότι μετά από όλα αυτά που πέρασες, τη μισείς αυτή τη χώρα.»
Και ο Ανδρέας βγάζοντας την τελευταία του ανάσα απαντάει:
«Ναι, τη μισώ!»

Φυσικά, κανείς δεν αμφέβαλε, ότι το ανέκδοτο της δεκαετίας, αν όχι του 21ου αιώνα, θα το ξεστόμιζε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και «κέντησε» στο στημόνι της βλακείας, το ανέκδοτο της δεκαετία, ίσως και του 21ου αιώνα.
Μας είπε λοιπόν ότι τον σταματούν στο δρόμο οι άνθρωποι του μόχθου και του λένε ότι για να σωθεί η πατρίδα θυσιάζουν και το μισθό τους!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:

Ο Παπανδρέου ξεκινά περιοδεία στην Ελληνική επαρχία και σε κάποιο χωριό, το αυτοκίνητό του σκοτώνει μια κότα.
- Μην στεναχωριέσαι, λέει στον οδηγό του. Θα πάω εγώ να καθαρίσω με τον ιδιοκτήτη της και σε λίγο επιστρέφω.
Μετά από 10λεπτά βγαίνει καταματωμένος, με σκισμένα ρούχα από το αγροτόσπιτο, μπαίνει στο αυτοκίνητο και σχολιάζει εκνευρισμένος:
-Μα τι χωριάτες που είναι αυτοί! Τόση φασαρία… για μια κότα και δεν σηκώνανε και κουβέντα! Με σμπαραλιάσανε στο ξύλο οι αγροίκοι. Πάμε να φύγουμε από δω.
Σε κάποια άλλη πόλη, το αυτοκίνητο πατάει ένα γουρούνι και το σκοτώνει.
Ο Παπανδρέου τρομοκρατημένος λέει στον οδηγό του. Να πας εσύ τώρα, να τους πληρώσεις όσα θέλουν και να φύγουμε γρήγορα.
Πράγματι ο οδηγός πηγαίνει, περνά 1 ώρα, περνάνε 2 ώρες και κάποια στιγμή βγαίνει ο οδηγός, αγκαλιά με τους κατοίκους, σιγοτραγουδώντας, γεμάτος δώρα και μέσα στην καλή χαρά.
- Τι έγινε; ρωτάει ο Παπανδρέου. Πως το κατάφερες αυτό και δεν θύμωσαν;
- Δεν ξέρω πρόεδρε. Εγώ μπήκα στο σπίτι και τους είπα με σοβαρό ύφος:
“Καλημέρα σας! Είμαι ο οδηγός του πρωθυπουργού Παπανδρέου. Το ΓΟΥΡΟΥΝΙ είναι νεκρό…
  • 1
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • 87
  • 283