• Γεια σε όλους...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #6534  από Nash
 Σάβ Ιουν 27, 2009 11:48 pm
Καλησπέρα... είμαι καινούργιος εδώ..-Βασικά δε ξέρω και τι να γράψω... εδώ και πολύ καιρό απέφευγα τέτοιου είδους εγγραφές , γιατί πίστευα ότι έτσι θα αποδεχόμουν αυτό που έχω, ενώ αντιθέτως αν απλά ζούσα τη ζωή μου, όλα θα ήταν μια χαρά. Είναι όλα μια χαρά, έχω εδώ και..σχεδόν δύο χρόνια την ασθένεια, από τον Οκτώβρη του 07, μετά από μια χρονιά γεμάτη άγχος και στεναχώριες..---ξανάδωσα πανελλήνιες για να περάσω ιατρική... αλλά δεν πέρασα και όλη η πίεση η θλίψη... με επηρέασε κατά πως φαίνεται... τα συμπτώματα ήταν έντονο μούδιασμα που όλο και γινόταν χειρότερο... έμεινα στο νοσοκομείο για 13 μέρες και νύχτες, από τις χειρότερες της ζωής μου... ευτυχώς με στήριξαν οι δικοί μου--αλλά τελικά μου έκανε καλό γιατί άρχισα να εκτιμώ άλλα πράγματα. Μετά από λίγο καιρό επανήλθα πλήρως και έγινα τελείως καλά (εκτός από κάτι μικρομουδιάσματα κατά καιρούς ή αν κουράζομαι πολύ... όπως τελευταία όταν χώρισα από σχέση 7 μηνών..) --Φαρμακευτική σπουδάζω... -- χα--αλλά δεν πρόκειται να ανοίξω φαρμακείο..--θα πάρω την επιστημονική οδό...-- (θα πάρω Νόμπελ!! χαχα...) -- Απλά γεικά δεν έχω συναντήσει πολλά άτομα στην ηλικία μου με την ασθένεια...και θα ήθελα να συζητήσω γενικά...--- Ακόμα έχω ενδοιασμούς για να πατήσω το ''υποβολή''..χαχα--- ναι όπως καταλαβαίνετε είμαι ψιλο-περίεργος...
 #6536  από ΜΙΜΙΚΑ
 Κυρ Ιουν 28, 2009 12:21 am
Α πα πα :shock: ! Τρυπώνουν πια από παντού αυτά τα μικρά :cry: !

Καλώς τον!!! Είναι κι άλλοι μικροί και μικρές εδώ. Μόλις σε πάρουν είδηση, θα σκάσουν μύτη :lol: !
Δεν είσαι περίεργος τύπος. Ολοι -πριν εγγραφούμε- περιδιαβαίναμε στην ιστοσελίδα σφυρίζοντας αδιάφορα :roll: .
Στο κάτω-κάτω, αν γίνεις καλά, διαγράφεσαι. Αφήνει ο αρχηγός μας :lol: !
Να πάνε όλα καλά από δω και πέρα και να κάνεις όλα όσα ονειρεύεσαι! Εδώ είμαστε όλοι για να τα λέμε. Να είσαι καλά και να μην ξεχάσεις να μας συμπεριλάβεις στη φωτογραφία σου με το Νόμπελ!!! (θα σ'έχουμε από κοντά :twisted: )
 #6539  από Maria77
 Κυρ Ιουν 28, 2009 9:47 am
Καλώς ήρθες Nash! :D :D
Μην ανησυχείς κανένας δεν θα σε χαρακτηρίσει περίεργο...όλοι καταλαβαίνουμε αυτά που σε προβληματίζουν γιατί όλοι βιώνουμε παρόμοιες καταστάσεις ;)
Καλή επιτυχία με το Νόμπελ και όχι να μας ξεχάσεις μέχρι τότε ;) :D
Φιλιά και θα τα λέμε!!!
 #6540  από αλεξανδρος1
 Κυρ Ιουν 28, 2009 11:48 am
Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Μα καλά παιδικό σταθμό το κάναμε εδώ; Και όχι δεν είσαι περίεργος, όλοι στις αρχές τα ίδια κάναμε και για ότι θέλήσεις εδώ είμαστε να τα λέμε και να σε βοηθήσουμε όπου μπορούμε.
 #6546  από elena
 Κυρ Ιουν 28, 2009 1:03 pm
Ο ένας μικρός ,ο άλλος πιο μικρός....δε θα μου κάνετε τα νεύρα κουρέλια :evil: έτσι?
:D :D
Καλημέρα και από μένα !!!
 #6555  από Nash
 Κυρ Ιουν 28, 2009 3:37 pm
Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα...χα..// Είναι ωραία να νοιώθεις ότι υπάρχουν κι άλλοι που σε καταλαβαίνουν..χα..// όσο για το νόμπελ δε ξέρω... θα το σκεφτώ...αν θα σας μνημονεύσω χα//... :ugeek: --- έχω απορίες...θα τις θέσω σύντομα χα!
 #6556  από michaelz21789
 Κυρ Ιουν 28, 2009 3:39 pm
Γεια σου φιλε Nash. Καλως ηρθες. Ειμαι και εγω ενας απ τους μικρους της παρεας. Δεν εισαι μονος. ;)
 #6558  από ΡΙΤΣΑ
 Κυρ Ιουν 28, 2009 5:44 pm
Καλωσήρθες μικρέ! Βασικά συγκινήθηκα με την περίπτωσή σου,θυμήθηκα ότι και μένα η MS με βρήκε μικρή, λίγο πριν αρχίσω το λύκειο..και σταδιακά ήθελα να μπω στην ιατρική ή τη φαρμακευτική.. Τελικά ιατρική τελειωσα πέρυσι, τώρα κανω ειδικότητα, το κομμάτι της παθολογίας. Για το Νόμπελ σου εδώ όπως καταλαβαίνεις όλοι είμαστε διατεθειμένοι να συνεισφέρουμε!! Όλα να σου πάνε καλά!! :)
 #6568  από butterfly-
 Κυρ Ιουν 28, 2009 7:52 pm
Καλως ήρθες NASH στην παρέα μας.
Μην ανησυχείς όλοι περίεργοι τύποι είμαστε εδώ! :)
Οσο για την ηλικία... έχουμε πολλά μικρά εδώ ..
(Αχ, νιώθω γιαγιά :roll: )
Να είσαι πάντα καλά
 #6579  από Giota
 Δευ Ιουν 29, 2009 9:23 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ. Κ ΕΓΩ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΤΟΥ 2007 ΜΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Κ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΛΑ. ΚΑΤΙ ΨΙΛΙΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ Κ ΚΑΤΙ ΖΑΛΑΔΕΣ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ. ΤΟ ΛΕΩ Κ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.