Καλησπέρα... είμαι καινούργιος εδώ..-Βασικά δε ξέρω και τι να γράψω... εδώ και πολύ καιρό απέφευγα τέτοιου είδους εγγραφές , γιατί πίστευα ότι έτσι θα αποδεχόμουν αυτό που έχω, ενώ αντιθέτως αν απλά ζούσα τη ζωή μου, όλα θα ήταν μια χαρά. Είναι όλα μια χαρά, έχω εδώ και..σχεδόν δύο χρόνια την ασθένεια, από τον Οκτώβρη του 07, μετά από μια χρονιά γεμάτη άγχος και στεναχώριες..---ξανάδωσα πανελλήνιες για να περάσω ιατρική... αλλά δεν πέρασα και όλη η πίεση η θλίψη... με επηρέασε κατά πως φαίνεται... τα συμπτώματα ήταν έντονο μούδιασμα που όλο και γινόταν χειρότερο... έμεινα στο νοσοκομείο για 13 μέρες και νύχτες, από τις χειρότερες της ζωής μου... ευτυχώς με στήριξαν οι δικοί μου--αλλά τελικά μου έκανε καλό γιατί άρχισα να εκτιμώ άλλα πράγματα. Μετά από λίγο καιρό επανήλθα πλήρως και έγινα τελείως καλά (εκτός από κάτι μικρομουδιάσματα κατά καιρούς ή αν κουράζομαι πολύ... όπως τελευταία όταν χώρισα από σχέση 7 μηνών..) --Φαρμακευτική σπουδάζω... -- χα--αλλά δεν πρόκειται να ανοίξω φαρμακείο..--θα πάρω την επιστημονική οδό...-- (θα πάρω Νόμπελ!! χαχα...) -- Απλά γεικά δεν έχω συναντήσει πολλά άτομα στην ηλικία μου με την ασθένεια...και θα ήθελα να συζητήσω γενικά...--- Ακόμα έχω ενδοιασμούς για να πατήσω το ''υποβολή''..χαχα--- ναι όπως καταλαβαίνετε είμαι ψιλο-περίεργος...

Καλώς τον!!! Είναι κι άλλοι μικροί και μικρές εδώ. Μόλις σε πάρουν είδηση, θα σκάσουν μύτη

Δεν είσαι περίεργος τύπος. Ολοι -πριν εγγραφούμε- περιδιαβαίναμε στην ιστοσελίδα σφυρίζοντας αδιάφορα

Στο κάτω-κάτω, αν γίνεις καλά, διαγράφεσαι. Αφήνει ο αρχηγός μας

Να πάνε όλα καλά από δω και πέρα και να κάνεις όλα όσα ονειρεύεσαι! Εδώ είμαστε όλοι για να τα λέμε. Να είσαι καλά και να μην ξεχάσεις να μας συμπεριλάβεις στη φωτογραφία σου με το Νόμπελ!!! (θα σ'έχουμε από κοντά