http://www.kke.gr/koin_el_-_epikaire..._?morf=1&tab=1 Διαβαστε και θαυμαστε τον...κυριο υπουργο !!!
Το βρηκα στο disabled.gr forum ! Χτες,ελαβα απαντητικο sms απο το 54160 ! ''ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011,ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΦΜ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ '' Χτες...εληξε και ο λογαριασμος της ΔΕΗ ! Θα περιμενω,λοιπον,να μου κοψουν το ρευμα ! Δεν θα μαγειρευω..αρα δεν θα τρωμε...! Δεν θα εχουμε ζεστο νερο..αρα..θα πλενομαστε με κρυο...Δεν θα βλεπει η κορη μου να διαβασει...δεν πειραζει...! Αφου εχει αρρωστη μανα,με μονο 67% αναπηρια και ανεργο πατερα..ας μη σπουδασει..ας βγει στη ζητιανια !!!! Δεν θα μπορω να διατηρησω τις ενεσεις μου στο ψυγειο !!! Δεν πειραζει...! Θα κανω αλλοιωμενες...μπας και τα τιναξω !!!!! Ετσι θα ησυχασουν αυτοι απο μενα και εγω απ'αυτους....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΙΑ !!! ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ
υγ.ο αντρας μου ειναι ανεργος,το σπιτι ομως ειναι στη δικη μου κυριοτητα ! Γι αυτο δεν δικαιουμαστε χαρατσοαπαλλαγη....Ποιος ειναι ομως εκεινος που πρεπει να συντηρησει αυτο το σπιτι.....????????????????????????????????????????????????????????????????????

ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!