• ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ !!!

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #63590  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Νοέμ 09, 2011 10:46 pm
http://www.kke.gr/koin_el_-_epikaire..._?morf=1&tab=1 Διαβαστε και θαυμαστε τον...κυριο υπουργο !!! :angry-cussingblack:Το βρηκα στο disabled.gr forum ! Χτες,ελαβα απαντητικο sms απο το 54160 ! ''ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2011,ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΦΜ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ '' Χτες...εληξε και ο λογαριασμος της ΔΕΗ ! Θα περιμενω,λοιπον,να μου κοψουν το ρευμα ! Δεν θα μαγειρευω..αρα δεν θα τρωμε...! Δεν θα εχουμε ζεστο νερο..αρα..θα πλενομαστε με κρυο...Δεν θα βλεπει η κορη μου να διαβασει...δεν πειραζει...! Αφου εχει αρρωστη μανα,με μονο 67% αναπηρια και ανεργο πατερα..ας μη σπουδασει..ας βγει στη ζητιανια !!!! Δεν θα μπορω να διατηρησω τις ενεσεις μου στο ψυγειο !!! Δεν πειραζει...! Θα κανω αλλοιωμενες...μπας και τα τιναξω !!!!! Ετσι θα ησυχασουν αυτοι απο μενα και εγω απ'αυτους....ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΙΑ !!! ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ :sleeping-drool: :sleeping-drool: :sleeping-drool: :puke-front: :puke-front: :puke-front: :puke-front: :puke-front: :puke-front: υγ.ο αντρας μου ειναι ανεργος,το σπιτι ομως ειναι στη δικη μου κυριοτητα ! Γι αυτο δεν δικαιουμαστε χαρατσοαπαλλαγη....Ποιος ειναι ομως εκεινος που πρεπει να συντηρησει αυτο το σπιτι.....????????????????????????????????????????????????????????????????????
 #63604  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 9:29 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ :romance-kisscheek: Απο το disabled.gr forum ειναι και τα παρακατω......Διαβαστε τα!!! http://www2.rizospastis.gr/page.do?p...15&direction=1 , http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=414700&cid=4 :think: :think: :think: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ??? Θα περιμενουμε να μας πεθανουν σιγα -σιγα ??? Ή θα αυτοκτονησουμε,οσο ειναι νωρις....για να κανουμε και.....ωραιο λειψανο.....????? Ε?????????? :sad-roulette: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #63619  από monogramma
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 11:31 am
αννουλα μου σ ακουω να τα λες ολα αυτα και τι να σου πω....ποναει η ψυχη μου!! κάνε υπομονη και ελπίζω πραγματικά να βρεθεί λύση στο πρόβλημα σου..... είναι άθλιοι..τι περιμένεις......... δεν φτάνει που έχουμε ξεφτιλιστεί παγκοσμίως αντί να καλυτρέψουν χειροτερεύουν...!!! υπομονή......!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
 #63626  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 2:06 pm
monogramma έγραψε:αννουλα μου σ ακουω να τα λες ολα αυτα και τι να σου πω....ποναει η ψυχη μου!! κάνε υπομονη και ελπίζω πραγματικά να βρεθεί λύση στο πρόβλημα σου..... είναι άθλιοι..τι περιμένεις......... δεν φτάνει που έχουμε ξεφτιλιστεί παγκοσμίως αντί να καλυτρέψουν χειροτερεύουν...!!! υπομονή......!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:
Δυστυχως, δεν ειναι μονο δικο μου αυτο το προβλημα ! Το βιωνουν πολλες οικογενειες,συνασθενων και μη !!! Αν ηταν μονο δικο μου,δεν θα το ανεφερα....!!! :violence-hammer:
 #63662  από tom80
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 11:10 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε: Δυστυχως, δεν ειναι μονο δικο μου αυτο το προβλημα ! Το βιωνουν πολλες οικογενειες,συνασθενων και μη !!! Αν ηταν μονο δικο μου,δεν θα το ανεφερα....!!! :violence-hammer:
Ετσι είναι, αυτή η κρίση έχει επηρεάσει τους πάντες, αλλά πιο πολύ εμάς, και δε βλέπω φως στο τουνελ. Ειπαμε η ΣΚΠ θα έπρεπε να ειναι η ασθενεια μόνο των πλουσίων.
Αφού στη ΣΚΠ αρέσουν νεάρα άτομα 20-40 ετών γιατι δεν επιλέγει να είναι και πλούσια?
 #63664  από litsa
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 11:36 pm
καλά το αφμ σου δεν έδωσες?
πως γίνεται να μην το δέχονται????????????? :scared-shocked: :scared-shocked:
 #63683  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Νοέμ 11, 2011 12:06 pm
litsa έγραψε:καλά το αφμ σου δεν έδωσες?
πως γίνεται να μην το δέχονται????????????? :scared-shocked: :scared-shocked:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! Εδωσα ΑΦΜ....ολα τα εδωσα ! Απο Δευτερα ,θα ασχοληθω πολυ σοβαρα.......Παντως....ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ.....!!!!!!!Να τα παρουν απο τον....τραπεζιτη πρωθυπουργο ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:....ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ !!! ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....
 #63708  από kate2002
 Παρ Νοέμ 11, 2011 6:24 pm
ανεργος ο ενας εκ των δυο, επιδοτουμενος τουλαχιστον 6 μηνες πριν την εκδοση του λογ]σμου ή μακροχρονια ανεργος (και τα 2 σε ισχυ την 17-9-2011-προσκομιση προσφατων βεβαιωσεων οαεδ), απαλασσεται του τελους, χωρις εισοδηματικο οριο για το οικ.2011 (χρηση 2010), με οριο ακινητης περιουσιας ομως κατω των 150.000 ευρω και πρωτη κατοικια (αυτη της δεη δηλ) οσα προβλεπει ο νομος για τα ατομα της οικογενειας. πρεπει το σπιτι να ειναι δικο του, ή ενα ποσοστο, οποτε απαλασσεται για το ποσοστο αυτο. πχ 50% εκαστος ιδιοκτησια, ο ενας(ανεργος) απαλασσεται, ο άλλος θα πληρωσει(δουλευει) άρα θα παν στην εφορια τους να κανουν αιτηση απαλλαγης για το εκαστοτε ποσοστο ή όλο, και θα παρουν εγγραφη βεβαιωση απο την δου θετικη (για τη δεη) ή απορριπτικη για αυτους... για τα περισσοτερα ακινητα, οτι και νασαι, πληρωνεις κανονικα. εξαιρουνται αποθηκες-γεωργικα-κλπ...(να ειναι ετσι στο Ε9 χαρακτηρισμενα)
 #63712  από ΑΝΝΑ59
 Παρ Νοέμ 11, 2011 7:30 pm
kate2002 έγραψε:ανεργος ο ενας εκ των δυο, επιδοτουμενος τουλαχιστον 6 μηνες πριν την εκδοση του λογ]σμου ή μακροχρονια ανεργος (και τα 2 σε ισχυ την 17-9-2011-προσκομιση προσφατων βεβαιωσεων οαεδ), απαλασσεται του τελους, χωρις εισοδηματικο οριο για το οικ.2011 (χρηση 2010), με οριο ακινητης περιουσιας ομως κατω των 150.000 ευρω και πρωτη κατοικια (αυτη της δεη δηλ) οσα προβλεπει ο νομος για τα ατομα της οικογενειας. πρεπει το σπιτι να ειναι δικο του, ή ενα ποσοστο, οποτε απαλασσεται για το ποσοστο αυτο. πχ 50% εκαστος ιδιοκτησια, ο ενας(ανεργος) απαλασσεται, ο άλλος θα πληρωσει(δουλευει) άρα θα παν στην εφορια τους να κανουν αιτηση απαλλαγης για το εκαστοτε ποσοστο ή όλο, και θα παρουν εγγραφη βεβαιωση απο την δου θετικη (για τη δεη) ή απορριπτικη για αυτους... για τα περισσοτερα ακινητα, οτι και νασαι, πληρωνεις κανονικα. εξαιρουνται αποθηκες-γεωργικα-κλπ...(να ειναι ετσι στο Ε9 χαρακτηρισμενα)
Το σπιτι μας ειναι ,αποκλειστικα ,στη δικη μου κυριοτητα ! Επισης,ειμαι....λιγο αναπηρη...67%...Αρα..δεν μας απαλλασουν !!! Ειπα...θα το φροντισω...ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ... :violence-pistoldouble: Οσο για τα προνοιακα επιδοματα...διαβαστε κι αυτο ! http://www.disabled.gr/lib/?=41780