Καλη δυναμη Γιωργο ! ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ !!!!!!!!!!!!!

ΤΡΕΙΣ ΛΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΟΡΕΥΟΥΝ!!!-Ο ΧΟΡΤΑΤΟΣ , ΤΟΝ ΝΗΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ !!!
Σκλήρυνση κατά πλάκας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Τον Ιούλιο του 2011 έληξε η τριετής χορήγηση του επιδόματος για δεύτερη φορά .
Γιάννης έγραψε:Πήγα σήμερα να καταθέσω τα χαρτιά για επιτροπή (νόμιζα). Τι μου είπαν; Μου έκλεισαν ραντεβού για να τα καταθέσω. Πότε; 23/12καλά κάθε ικα έχει τον δικό του ρυθμό παραλαβής αιτήσεων ???
Το κουλό ποιο είναι; Επειδή δεν πρόκειται για σύνταξη ή επίδομα πρέπει λέει να πληρώσω το παράβολο κοντά 50 ευρώ
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟ
litsa έγραψε:ποσο δικιο εχεις!!!!!!!!!!!!!!Γιάννης έγραψε:Πήγα σήμερα να καταθέσω τα χαρτιά για επιτροπή (νόμιζα). Τι μου είπαν; Μου έκλεισαν ραντεβού για να τα καταθέσω. Πότε; 23/12καλά κάθε ικα έχει τον δικό του ρυθμό παραλαβής αιτήσεων ???
Το κουλό ποιο είναι; Επειδή δεν πρόκειται για σύνταξη ή επίδομα πρέπει λέει να πληρώσω το παράβολο κοντά 50 ευρώ
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟ
- συνήθως ποια ειναι τα χρονικά όρια??
- πόσο χρόνο κάνει για την αιτηση?
- πόσο χρόνο κάνει για την καταθεση δικαιολογητικών και μετά για την επιτροπή??
- ε και κανένα χρόνο μεχρι την εκκαθάριση..
ε μέχρι τότε θα εχουμε γίνει ΟΛΟΙ καλά και θα τους χαιρετάμε!!
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Καλη δυναμη Γιωργο ! ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ !!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Δυστυχώς, φίλοι μου, ο Γιώργος πέρασε στα ΚΕΠΑ μεν, αλλά όχι με το νέο εγκληματικό ΕΠΠΠΑ* δε...
Τον πήγαν βάσει του παλιού κανονισμού**... Εξ ού και το "γενναιόδωρο" ποσοστό, το οποίο, μην ξεχνάμε, είναι τριετούς διάρκειας,Π.Μ79 έγραψε:*Ενιαίος Πίνακας Προσδιορισμού Ποσοστών Αναπηρίας: Τζάμπα πάει ο τσαμπουκάς στο νέο ΕΠΠΠΑ...ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Τον Ιούλιο του 2011 έληξε η τριετής χορήγηση του επιδόματος για δεύτερη φορά .Α οκ τότε, πας για την 3η και φαρμακερή. All the best
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΙΜΟ, ενώ θα έπρεπε, βάσει του παλαιότερου κανονισμού... Φαρμακερή μεν, όχι τελευταία δε...![]()
ΟΧΙ ΟΚ, ΛΟΙΠΟΝ, δυστυχώς, φίλε μου... Το τί γίνεται από δώ και πέρα, άγνωστο...![]()
Ε, πα πα παααα
![]()
**Κανονισμός Εκτίμησης Βαθμού Αναπηρίας
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
ΜΙΜΙΚΑ έγραψε:Βρε παιδιά, η 3η φορά που περνάμε επιτροπή δεν είναι και η τελευταία ???Μέσα στο μυαλό μου είσαι Μιμίκα μου; Εντελώς τυχαία σήμερα που μιλούσα στο τηλέφωνο με ένα μέλος του φόρουμ μου είπε ότι παίρνει το επίδομα από το 1997 και περνάει επιτροπή κάθε 3-4 χρόνια άρα...