• ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΚΕ.Π.Α.

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #63646  από ΑΝΝΑ59
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 6:20 pm
Καλη δυναμη Γιωργο ! ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ !!!!!!!!!!!!! :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
 #63656  από Π.Μ79
 Πέμ Νοέμ 10, 2011 7:23 pm
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Τον Ιούλιο του 2011 έληξε η τριετής χορήγηση του επιδόματος για δεύτερη φορά .

Α οκ τότε, πας για την 3η και φαρμακερή. All the best ;)
 #65095  από litsa
 Πέμ Δεκ 08, 2011 10:56 pm
Γιάννης έγραψε:Πήγα σήμερα να καταθέσω τα χαρτιά για επιτροπή (νόμιζα). Τι μου είπαν; Μου έκλεισαν ραντεβού για να τα καταθέσω. Πότε; 23/12
Το κουλό ποιο είναι; Επειδή δεν πρόκειται για σύνταξη ή επίδομα πρέπει λέει να πληρώσω το παράβολο κοντά 50 ευρώ
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟ
καλά κάθε ικα έχει τον δικό του ρυθμό παραλαβής αιτήσεων ???
- συνήθως ποια ειναι τα χρονικά όρια??

- πόσο χρόνο κάνει για την αιτηση?
- πόσο χρόνο κάνει για την καταθεση δικαιολογητικών και μετά για την επιτροπή??
- ε και κανένα χρόνο μεχρι την εκκαθάριση..

ε μέχρι τότε θα εχουμε γίνει ΟΛΟΙ καλά και θα τους χαιρετάμε!!
 #65110  από EFFIE
 Παρ Δεκ 09, 2011 12:35 pm
litsa έγραψε:
Γιάννης έγραψε:Πήγα σήμερα να καταθέσω τα χαρτιά για επιτροπή (νόμιζα). Τι μου είπαν; Μου έκλεισαν ραντεβού για να τα καταθέσω. Πότε; 23/12
Το κουλό ποιο είναι; Επειδή δεν πρόκειται για σύνταξη ή επίδομα πρέπει λέει να πληρώσω το παράβολο κοντά 50 ευρώ
ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟ
καλά κάθε ικα έχει τον δικό του ρυθμό παραλαβής αιτήσεων ???
- συνήθως ποια ειναι τα χρονικά όρια??

- πόσο χρόνο κάνει για την αιτηση?
- πόσο χρόνο κάνει για την καταθεση δικαιολογητικών και μετά για την επιτροπή??
- ε και κανένα χρόνο μεχρι την εκκαθάριση..

ε μέχρι τότε θα εχουμε γίνει ΟΛΟΙ καλά και θα τους χαιρετάμε!!
ποσο δικιο εχεις!!!!!!!!!!!!!!
εμενα μου πηρε κανα 2 βδομαδες μεχρι να μου κλεισουν ραντεβου καταθεσης των δικαιολογητικων και ενας μηνας περιπου μεχρι να παω επιτροπο Κ ΑΛΛΕΣ 15 ΜΕΡΕΣ μεχρι να παρω την απαντηση που θα ναι βεβαια παραπανω λογο εορτων...........τι να πω..........
ουτε αρρωστος ουτε αναπηρος ουτε τιποτα δεν επιτρεπεται να εισαι στην ελλαδα :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars: :confusion-seeingstars:
 #65113  από LL--MM
 Παρ Δεκ 09, 2011 2:08 pm
ΑΝΝΑ59 έγραψε:Καλη δυναμη Γιωργο ! ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ !!!!!!!!!!!!! :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble: :violence-pistoldouble:
Δυστυχώς, φίλοι μου, ο Γιώργος πέρασε στα ΚΕΠΑ μεν, αλλά όχι με το νέο εγκληματικό ΕΠΠΠΑ* δε...
Τον πήγαν βάσει του παλιού κανονισμού**... Εξ ού και το "γενναιόδωρο" ποσοστό, το οποίο, μην ξεχνάμε, είναι τριετούς διάρκειας,
Π.Μ79 έγραψε:
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:Τον Ιούλιο του 2011 έληξε η τριετής χορήγηση του επιδόματος για δεύτερη φορά .
Α οκ τότε, πας για την 3η και φαρμακερή. All the best ;)
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΙΜΟ, ενώ θα έπρεπε, βάσει του παλαιότερου κανονισμού... Φαρμακερή μεν, όχι τελευταία δε... :x
ΟΧΙ ΟΚ, ΛΟΙΠΟΝ, δυστυχώς, φίλε μου... Το τί γίνεται από δώ και πέρα, άγνωστο... :evil:
*Ενιαίος Πίνακας Προσδιορισμού Ποσοστών Αναπηρίας: Τζάμπα πάει ο τσαμπουκάς στο νέο ΕΠΠΠΑ... :snooty: Ε, πα πα παααα :doh:
**Κανονισμός Εκτίμησης Βαθμού Αναπηρίας

Η γιαγιά η Κασσάνδρα
 #66371  από ΜΙΜΙΚΑ
 Παρ Ιαν 13, 2012 1:38 pm
Βρε παιδιά, η 3η φορά που περνάμε επιτροπή δεν είναι και η τελευταία ??? (δεν εννοώ η τελευταία ΜΑΣ :scared-eek: ).
Το ποσοστό μας έχει να κάνει με το εάν θα μονιμοποιηθεί η αναπηρική μας σύνταξη ? Δηλαδή αν κριθείς ότι είσαι >67% ξαναπερνάς επιτροπή, ενώ αν είσαι πχ 70% ή 80% η 3η είναι η οριστική?
 #66383  από Γιάννης
 Παρ Ιαν 13, 2012 5:48 pm
ΜΙΜΙΚΑ έγραψε:Βρε παιδιά, η 3η φορά που περνάμε επιτροπή δεν είναι και η τελευταία ???
Μέσα στο μυαλό μου είσαι Μιμίκα μου; Εντελώς τυχαία σήμερα που μιλούσα στο τηλέφωνο με ένα μέλος του φόρουμ μου είπε ότι παίρνει το επίδομα από το 1997 και περνάει επιτροπή κάθε 3-4 χρόνια άρα...
 #66392  από ΜΙΜΙΚΑ
 Παρ Ιαν 13, 2012 6:24 pm
Τότε Γιάννη μου, μάλλον την πάτησα! Μου έχουν δώσει ραντεβού από το ΚΕΠΑ που ανήκω (Κεφαλληνίας .. Αθήνα) για τέλος Φεβρουαρίου για να υποβάλω αίτηση να περάσω νωρίτερα από το ορισθέν από την προηγούμενη επιτροπή (Οκτώβριο 2012), λόγω επιδείνωσής μου από την απόφαση της επιτροπής έως σήμερα, με το σκεπτικό ότι η 3η θα είναι η τελευταία επιτροπή, οπότε και θα έπαιρνα ολόκληρη τη σύνταξή μου πια, τα αναδρομικά μου και το εφ'απαξ μου.
Δηλαδή τώρα θα πάρω τα αρ......... μου ?
 #66405  από Μιμικαμ
 Σάβ Ιαν 14, 2012 8:41 am
Καλημέρα παιδάκια..... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Δεν θέλω να σας απαγοητεύσω, αλλά η πικρή αλήθεια σχετικά με τα ερωτήματά σας για τις επιτροπές και τι χρονικό ορίζοντα έχουν είναι απο την εμπειρία μου τουλάχιστον, εχω κλείσει 15ετία και ακόμα περνώ επιτροπή για το επίδομα, μου το ανανεώνουν κάθε τέσσερα πέντε χρόνια και πάει λέγοντας, δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα, τώρα ξαναπερνώ στο τέλος του 13.....αυτά......και θα δούμε αν μέχρι τότε θα υπάρχει πλέον επίδομα, ή ακόμα και Κ
ράτος.... :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek:

Μιμίκα μου, μην αγχώνεσαι, νομίζω οτι θα περάσεις κανονικά επιτροπή, θα σου το ανανεώσει για τρια τέσσερα χρόνια, με την ελπίδα οτι μέχρι τότε θα έχεις γίνει καλά και θα πάψεις να τους ενοχλείς, αλλωστε τους συμφέρει κάθε τρεις και λίγο να μας τρέχουν.....πρέπει να ζήσουν κι αυτοί...μην το ξεχνάμε..... :scared-shocked: :scared-shocked: :scared-shocked: