• ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #60793  από βικακι
 Τετ Σεπ 28, 2011 10:01 am
Θέλω να κανω τα χαρτια μου για την απαλλαγή τελων και για καρτα σταθμευσης αλλά τ με τα ΚΕ.Π.Α. δεν γνωριζει κανεις τιποτα.Ξερει κανεις τι χαρτια χρειαζονται;Εχω χαρτι απο Β'θμια επιτροπη με 67%αλλά δεν το δεχονται στο μηχανολογικο.Μενω στη Θεσ/νικη και μου ειπαν να περάσω και από αλλη επιτροπη.Από πού;Τι χαρτια χρειαζονται κανεις δεν μου εδωσε πληροφοριες :confusion-seeingstars:
:text-thankyouyellow:
 #61080  από anna iatropoulou
 Κυρ Οκτ 02, 2011 10:10 pm
βικακι έγραψε:Θέλω να κανω τα χαρτια μου για την απαλλαγή τελων και για καρτα σταθμευσης αλλά τ με τα ΚΕ.Π.Α. δεν γνωριζει κανεις τιποτα.Ξερει κανεις τι χαρτια χρειαζονται;Εχω χαρτι απο Β'θμια επιτροπη με 67%αλλά δεν το δεχονται στο μηχανολογικο.Μενω στη Θεσ/νικη και μου ειπαν να περάσω και από αλλη επιτροπη.Από πού;Τι χαρτια χρειαζονται κανεις δεν μου εδωσε πληροφοριες :confusion-seeingstars:

Γειασου βικακι! Και γω σε αυτη την διαδικασια ειμαι ,λοιπον ολες οι επιτροπες ειναι στο ΙΚΑ τωρα.Η νυφη μου πηγε και ρωτησε και της ειπαν να παει στο ΙΚΑ τησ πυλης Αξιου .Παρε αρχικα μαζι σου το βιβλιαριο σου και την αποφαση του ικα. Εκει θα σου πουν τι αλλα χαρτια χρειαζονται για να κανεις αιτηση.
 #61082  από anna iatropoulou
 Κυρ Οκτ 02, 2011 10:13 pm
anna iatropoulou έγραψε:
βικακι έγραψε:Θέλω να κανω τα χαρτια μου για την απαλλαγή τελων και για καρτα σταθμευσης αλλά τ με τα ΚΕ.Π.Α. δεν γνωριζει κανεις τιποτα.Ξερει κανεις τι χαρτια χρειαζονται;Εχω χαρτι απο Β'θμια επιτροπη με 67%αλλά δεν το δεχονται στο μηχανολογικο.Μενω στη Θεσ/νικη και μου ειπαν να περάσω και από αλλη επιτροπη.Από πού;Τι χαρτια χρειαζονται κανεις δεν μου εδωσε πληροφοριες :confusion-seeingstars:

Γειασου βικακι! Και γω σε αυτη την διαδικασια ειμαι ,λοιπον ολες οι επιτροπες ειναι στο ΙΚΑ τωρα.Η νυφη μου πηγε και ρωτησε και της ειπαν να παει στο ΙΚΑ τησ πυλης Αξιου .Παρε αρχικα μαζι σου το βιβλιαριο σου και την αποφαση του ικα. Εκει θα σου πουν τι αλλα χαρτια χρειαζονται για να κανεις αιτηση.

Υ.Γ Αν πας γραψε τι εγινε για να ξερω και εγω πως να κινηθω. :romance-adore: :romance-heartsthree:
 #62494  από Κώστας
 Κυρ Οκτ 23, 2011 11:10 pm
Τι έγινε τελικά με τα χαρτιά; Πήγες; Υποθέτω θα σου είπαν πως πρεπει να περάσεις ειδική επιτροπή τελών κυκλοφορίας! Πες μου ότι έγινε κι΄ αυτό να τρελαθώ τελείως!
 #62522  από anna iatropoulou
 Δευ Οκτ 24, 2011 4:54 pm
ΓειαΚσας! Καναμε την αιτηση για απαλλαγη και στις 21 Νοεμβριου θα παμε να μας πουν αν εγινε δεκτη και ποτε θα περασω επιτροπη.Οπως φαινετε δεν πιστευω να προλαβω για εφετος! Ελπιζω να ισχυει τουλαχιστον για 2-3 χρονια.Οποιο γνωριζει περισσοτερα ας γραψει.
 #63355  από Μαρία
 Σάβ Νοέμ 05, 2011 8:37 pm
τι χαρτια προσκόμισες για να κάνεις την αίτηση???
 #63364  από kate2002
 Σάβ Νοέμ 05, 2011 11:06 pm
anna iatropoulou έγραψε:ΓειαΚσας! Καναμε την αιτηση για απαλλαγη και στις 21 Νοεμβριου θα παμε να μας πουν αν εγινε δεκτη και ποτε θα περασω επιτροπη.Οπως φαινετε δεν πιστευω να προλαβω για εφετος! Ελπιζω να ισχυει τουλαχιστον για 2-3 χρονια.Οποιο γνωριζει περισσοτερα ας γραψει.
εμενα, η αποφαση της επιτροπης λεει οτι ισχυει για 3 χρονια. όμως, αν πας στην εφορια να παρεις το σημα με αυτο το χαρτι (3 ευρω δηλαδη) θα σου ζητησουν υπ.δηλωση οτι δεν οδηγαει αλλος το αυτοκινητό σου, μονο εσυ. η ασφαλιστικη δε καλυπτει αν γινει ατυχημα με αλλον οδηγο εαν δεν προηγηθει εγγραφη δηλωση για την χρηση απο άλλον την προηγουμενη στην εφορια, κλπ κλπ... και αφου κοιταγα για κανα 10λεπτο μια το χαρτι-μια το διακοσαρι-μια την δηλωση, τελικα ... μουφυγε το διακοσαρι και πηγα τα υπολοιπα σπιτι :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #63442  από anna iatropoulou
 Δευ Νοέμ 07, 2011 7:31 pm
Γειασου Μαρια! :greetings-waveyellow: Πρεπει να πας στο ΙΚΑ να σου δωσουν μια αιτηση να συμπληρωσεις και εκει θα σου δωσουν ενα χαρτι που γραφει αναλυτικα τι χρειαζεται, ειναι αρκετα χαρτια.Αν δεν μπορεις εσυ μπορει να παει καποιος δικος σου.
 #63443  από Π.Μ79
 Δευ Νοέμ 07, 2011 7:36 pm
Μπορείς να γράψεις τα χαρτιά αφού έχεις κάνει ήδη την αίτηση?

Είναι δύσκολο να τρέχουμε 10 φορές στο ΙΚΑ. Να τα δούμε εδώ, να τα μαζέψουμε.
 #63446  από anna iatropoulou
 Δευ Νοέμ 07, 2011 7:43 pm
Π.Μ79 έγραψε:Μπορείς να γράψεις τα χαρτιά αφού έχεις κάνει ήδη την αίτηση?

Είναι δύσκολο να τρέχουμε 10 φορές στο ΙΚΑ. Να τα δούμε εδώ, να τα μαζέψουμε.

Θα παρεις την αιτηση σπιτι σου να την συμπληρωσεις και θα τα καταθεσεις ολα μαι.