Θέλω να κανω τα χαρτια μου για την απαλλαγή τελων και για καρτα σταθμευσης αλλά τ με τα ΚΕ.Π.Α. δεν γνωριζει κανεις τιποτα.Ξερει κανεις τι χαρτια χρειαζονται;Εχω χαρτι απο Β'θμια επιτροπη με 67%αλλά δεν το δεχονται στο μηχανολογικο.Μενω στη Θεσ/νικη και μου ειπαν να περάσω και από αλλη επιτροπη.Από πού;Τι χαρτια χρειαζονται κανεις δεν μου εδωσε πληροφοριες

βικακι έγραψε:Θέλω να κανω τα χαρτια μου για την απαλλαγή τελων και για καρτα σταθμευσης αλλά τ με τα ΚΕ.Π.Α. δεν γνωριζει κανεις τιποτα.Ξερει κανεις τι χαρτια χρειαζονται;Εχω χαρτι απο Β'θμια επιτροπη με 67%αλλά δεν το δεχονται στο μηχανολογικο.Μενω στη Θεσ/νικη και μου ειπαν να περάσω και από αλλη επιτροπη.Από πού;Τι χαρτια χρειαζονται κανεις δεν μου εδωσε πληροφοριες![]()
Γειασου βικακι! Και γω σε αυτη την διαδικασια ειμαι ,λοιπον ολες οι επιτροπες ειναι στο ΙΚΑ τωρα.Η νυφη μου πηγε και ρωτησε και της ειπαν να παει στο ΙΚΑ τησ πυλης Αξιου .Παρε αρχικα μαζι σου το βιβλιαριο σου και την αποφαση του ικα. Εκει θα σου πουν τι αλλα χαρτια χρειαζονται για να κανεις αιτηση.