• κερατοκωνος και σκπ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #62271  από nansu
 Παρ Οκτ 21, 2011 9:23 am
xaxaxaxaxa...>!!!! καλό...~! δεν του δάγκωσες την καρωτίδα...!~~~ χαχαχαχαχαχχαχα!!!!
να σαι καλά γελάσαμε πρωί-πρωί...!!!! και τελικά δεν μας είπες...πήγες σε ψυχολόγο ??? ή σου βρήκε άλλος γιατρός τι είχες.????
 #62849  από maraki12
 Σάβ Οκτ 29, 2011 2:55 am
anty έγραψε:Εννοειται οτι με ενδιαφερει το τηλεφωνό του. Το θεμα μου ειναι κλεινεις ευκολα ραντεβου μαζι του;;; Εγω μενω επαρχια (Κρητη συγκεκριμενα). Αυτο που θα προσπαθησω να κανω ειναι επειδή κλεινω ραντεβού και με την κ. Καραγεωργίου να δω αν θα μπορουσα να το κανονισω την ιδια μερα, αφου και οι 2 ειναι στο ιδιο νοσοκομειο...
Παπαδάκης Ιωάννης στο Ηράκλειο. Αυτός βρήκε τη ΣΚΠ μου όταν πήγα τυφλή απο το ένα ματι θεωρώντας ότι έχω υπερκόπωση. Στο Ηράκλειο, στη Μιλάτου. Αυριο το τηλ με πμ
Α και έσωσε και τη γιαγια μου απο τυφλωση με εγχειρηση που δεν αναλαμβαναν αλλοι.
 #62865  από anty
 Σάβ Οκτ 29, 2011 12:35 pm
Ευχαριστω για την πληροφορία. Αλλα μιας και εισαι απο Ηρακλειο. Τον κερατοκωνο μου τον ανακαλυψανε στο ΒΕΜΟ. Φανταζομαι το γνωριζεις το κεντρο. Μου ειπαν για εναν γιατρό εκεί τον Κυμιωνή... Εσυ εχεις ακουσει κατι γι' αυτόν;;; Θελω να βρω εναν καλο γιατρό που να ειναι ειδικός για τον κερατόκωνο. Μου ειπαν οτι στο Βεμο είναι καλά γι' αυτό το πράγμα....
 #62867  από maraki12
 Σάβ Οκτ 29, 2011 12:43 pm
Στο ΒΕΜΜΟ έχω κανει λειζερ για τα ματια αλλά ειναι 10 χρονια τώρα. Δεν τον ξερω αυτόν που λες, αλλά γενικα είναι μια καλή επιλογη το ΒΕΜΜΟ.
Ο μονος που μπορώ να συστήσω είναι αυτός που σου πα. Δέχεται νομιζω χωρίς ραντεβου, με τη σειρα και ειναι συμβεβλημένος με όλα τα ταμεία. Για όσο θα χουμε ταμεία ακομα ;)
Πάω να βρω το βιβλιάριο να σου στείλω και το τηλ..
 #62998  από Π.Μ79
 Τρί Νοέμ 01, 2011 1:56 am
nansu έγραψε:xaxaxaxaxa...>!!!! καλό...~! δεν του δάγκωσες την καρωτίδα...!~~~ χαχαχαχαχαχχαχα!!!!
να σαι καλά γελάσαμε πρωί-πρωί...!!!! και τελικά δεν μας είπες...πήγες σε ψυχολόγο ??? ή σου βρήκε άλλος γιατρός τι είχες.????
Όχι βέβαια δεν πήγα σε ψυχολόγο. Με βρήκε από μόνη της όταν το μάτι και το πόδι υπέκυψαν και έσκασα στο γκαζόν ενός γηπέδου ποδοσφαίρου ενώ έτρεχα σε ένα ποδοσφαιριστή που είχε κτυπήσει.

Ε μετά απ'αυτό, δεν ήθελε και διδακτορικό για να το βρουν.

Από τότε βέβαια ορκίστηκα ότι ο επόμενος γιατρός οποιασδήποτε ειδικότητας μου πει ότι αυτό που αισθάνομαι είναι ψυχολογικό, τότε μάλλον θα πρέπει να είναι πολύ τυχερός, γιατί για να σωθεί κάποιος από τρήση καρωτίδας ή σφαγίτιδας, έχει δεν έχει 45 δευτερόλεπτα ζωής.
 #63064  από nansu
 Τετ Νοέμ 02, 2011 10:17 am
xaxaxxaxaxaxax...>!!!!! theos....!!! proskunao.....!!!!!!
dn exeis akousei pou lene.... min mlekseis me giatro kai dikigoro???????
e tora....einai na min mleksoun mazi s giatroi kai dikigoroi...!!! xaxaxaxaxaaxaaxa!!! :laughing-rolling: :laughing-rolling: