xaxaxaxaxa...>!!!! καλό...~! δεν του δάγκωσες την καρωτίδα...!~~~ χαχαχαχαχαχχαχα!!!!
να σαι καλά γελάσαμε πρωί-πρωί...!!!! και τελικά δεν μας είπες...πήγες σε ψυχολόγο ??? ή σου βρήκε άλλος γιατρός τι είχες.????
Σκλήρυνση κατά πλάκας
anty έγραψε:Εννοειται οτι με ενδιαφερει το τηλεφωνό του. Το θεμα μου ειναι κλεινεις ευκολα ραντεβου μαζι του;;; Εγω μενω επαρχια (Κρητη συγκεκριμενα). Αυτο που θα προσπαθησω να κανω ειναι επειδή κλεινω ραντεβού και με την κ. Καραγεωργίου να δω αν θα μπορουσα να το κανονισω την ιδια μερα, αφου και οι 2 ειναι στο ιδιο νοσοκομειο...Παπαδάκης Ιωάννης στο Ηράκλειο. Αυτός βρήκε τη ΣΚΠ μου όταν πήγα τυφλή απο το ένα ματι θεωρώντας ότι έχω υπερκόπωση. Στο Ηράκλειο, στη Μιλάτου. Αυριο το τηλ με πμ
nansu έγραψε:xaxaxaxaxa...>!!!! καλό...~! δεν του δάγκωσες την καρωτίδα...!~~~ χαχαχαχαχαχχαχα!!!!Όχι βέβαια δεν πήγα σε ψυχολόγο. Με βρήκε από μόνη της όταν το μάτι και το πόδι υπέκυψαν και έσκασα στο γκαζόν ενός γηπέδου ποδοσφαίρου ενώ έτρεχα σε ένα ποδοσφαιριστή που είχε κτυπήσει.
να σαι καλά γελάσαμε πρωί-πρωί...!!!! και τελικά δεν μας είπες...πήγες σε ψυχολόγο ??? ή σου βρήκε άλλος γιατρός τι είχες.????