• ΕΚΟΨΑ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ!!!

• Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
Αγωγές ιντερφερόνης (Interferon beta-1a) όπως PLEGRIDY, AVONEX, REBIF, BETAFERON, EXTAVIA κτλ.
 #62049  από maria72
 Δευ Οκτ 17, 2011 9:18 pm
κι όμως...........πολύ γρήγορα ξαναγράφω για την χενφα!
Ο τέταρτος επεμβατικός(εκτός Ελλάδος) ασχολείται πολύ , διαβάζει πολύ για την χενφα ,δεν ξέρει ακριβώς πως, ούτε είναι σίγουρος αν όντως σχετίζονται (τρέχουν ακόμα πολλές ευρωπαϊκές μελέτες μου είπε). Οι Αμερικάνοι βιάστηκαν να το απορρίψουν μου είπε ......
ΤΙ ΝΑ ΠΩ??????ΤΑ ΧΩ ΧΑΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟ TRIPLEX ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΩ!
 #62051  από Isolexion
 Δευ Οκτ 17, 2011 9:42 pm
maria72 έγραψε:Χαρακτηριστικά και εω συντομία μου είπε ότι τα τελευταία 2 χρόνια έγιναν πολλές ΣΟΒΑΡΕΣ μελέτες για την θεωρεία που καταλήγουν ότι είναι μία ανοησία. Ήταν ενήμερος για το τι γίνεται και στην Ελλάδα και μου είπε ότι δεν φταίνε οι ασθενείς που τρέχουν να την κάνουν , είναι ΝΤΡΟΠΗ που κάποιοι συναδέλφοι μας ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.
maria72 έγραψε:Ο τέταρτος επεμβατικός(εκτός Ελλάδος) ασχολείται πολύ , διαβάζει πολύ για την χενφα ,δεν ξέρει ακριβώς πως, ούτε είναι σίγουρος αν όντως σχετίζονται (τρέχουν ακόμα πολλές ευρωπαϊκές μελέτες μου είπε). Οι Αμερικάνοι βιάστηκαν να το απορρίψουν μου είπε ......
Ελπίζω να είναι διαφορετικά άτομα αυτοί οι δύο γιατροί. Ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί λιγάκι... :?:
 #62052  από maria72
 Δευ Οκτ 17, 2011 10:03 pm
Isolexion έγραψε:
maria72 έγραψε:Χαρακτηριστικά και εω συντομία μου είπε ότι τα τελευταία 2 χρόνια έγιναν πολλές ΣΟΒΑΡΕΣ μελέτες για την θεωρεία που καταλήγουν ότι είναι μία ανοησία. Ήταν ενήμερος για το τι γίνεται και στην Ελλάδα και μου είπε ότι δεν φταίνε οι ασθενείς που τρέχουν να την κάνουν , είναι ΝΤΡΟΠΗ που κάποιοι συναδέλφοι μας ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.
maria72 έγραψε:Ο τέταρτος επεμβατικός(εκτός Ελλάδος) ασχολείται πολύ , διαβάζει πολύ για την χενφα ,δεν ξέρει ακριβώς πως, ούτε είναι σίγουρος αν όντως σχετίζονται (τρέχουν ακόμα πολλές ευρωπαϊκές μελέτες μου είπε). Οι Αμερικάνοι βιάστηκαν να το απορρίψουν μου είπε ......
Ελπίζω να είναι διαφορετικά άτομα αυτοί οι δύο γιατροί. Ομολογώ ότι έχω μπερδευτεί λιγάκι... :?:

αυτό είναι το ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ. Εγώ να δεις τι έπαθα !
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ? Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα.
Ούτε μου είπε σίγουρα....., αλλά φαινόταν ότι δεν θα τον εκπλήξει καθόλου αν βγει βάσιμο!
Ξέρω ότι θα λέτε μέχρι τώρα φώναζε κατά τώρα τι? Μεταφέρω αυτά που μου λένε....πάντα ανώνυμα όπως είπε και ο Πελλοπιδας.ΤΙ ΝΑ ΠΩ? Θα βγουν κι άλλες μελέτες.....
 #62057  από passenger
 Δευ Οκτ 17, 2011 11:47 pm
Πελλοπιδα εσυ εγινες καλλα?......
 #62059  από pelopidas
 Τρί Οκτ 18, 2011 7:37 am
δες το ιστορικο επεμβασεων χενφα, το ενημερωσα
δεν ξερω για ποσο θα ειμαι καλα
αλλα αν κατι στραβωσει, τον δρομο τον εμαθα
 #62063  από maria72
 Τρί Οκτ 18, 2011 9:29 am
Συνεχίζω να ψάχνω . ΜΗΝ θεωρηθεί ότι ασπάστηκα την θεωρία . Είπα ότι θα κάνω triplex: μην ξεχνάτε ότι είναι ακίνδυνο και ότι εμένα δεν θα μου κοστίσει . Οπότε δεν έχω τίποτα να χάσω
 #62074  από maria72
 Τρί Οκτ 18, 2011 12:06 pm
και όσο ψάχνω και ρωτάω τόσο μπερδεύομαι. Με εξαίρεση τον <τέταρτο > κανείς δεν λέει υπέρ της θεωρίας.Εν αναμονη συζήτησης μαζί του..................

Πελοπίδα, έχω μία απορία: βλέπω ότι είσαι γιατρός στην Αθήνα .Εγώ που έφυγα πριν μερικά χρόνια βρήκα ένα σωρό συναδέλφους να ρωτήσω.Εσύ???Τις αντίθετες πάμπολλες απόψεις τις αγνοείς?

εσύ δεν ξέρεις γιατί σταμάτησε ο ακαδημαϊκός τις επεμβάσεις?
ούτε τα υπόλοιπα περί φατρίας με συναδέλφους τα ονόματα των οποίων πολλοί εδώ μέσα γνωρίζουν και έχουν πάει??

ΔΕΝ ΞΕΡΩ..............ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΦΕΡΟΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ.................ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.
YΓ Με ρώτησες για ευθύνες.Η αντίθετη επώνυμη πλευρά πως θα πληρώσει ???ΜΗΝ κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας τώρα.
 #62078  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τρί Οκτ 18, 2011 1:02 pm
΄Ετσι για λίγο θα μπώ στην κουβέντα και θα αναφερθώ στα δικά μου . Το 1998 καθηγητής - ιατρός νευρολόγος μου είπε ότι έχω ΣΚΠ . Τον ιούλιο του 2010 έκανα αγγειοπλαστική , το γνωστό ξεβούλωμα των αρτηριών και ενώ στην αρχή νόμιζα ότι γλίτωσα από το βάσανο της ΣΚΠ τώρα όλα ταζ γνωστά προβλήματα της αρώστιας έχουν επιστρέψει . Α για να μην το ξεχνάω το επίδομα έχει λήξει η χορήγηση του τέλη Ιουλίου έκανα αίτηση για συνέχιση χορήγησης και ακόμη περιμένω για να περάσω από ΥΕ . Αυτά και τέλος !!!
 #62079  από maria72
 Τρί Οκτ 18, 2011 1:20 pm
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ έγραψε:΄Ετσι για λίγο θα μπώ στην κουβέντα και θα αναφερθώ στα δικά μου . Το 1998 καθηγητής - ιατρός νευρολόγος μου είπε ότι έχω ΣΚΠ . Τον ιούλιο του 2010 έκανα αγγειοπλαστική , το γνωστό ξεβούλωμα των αρτηριών και ενώ στην αρχή νόμιζα ότι γλίτωσα από το βάσανο της ΣΚΠ τώρα όλα ταζ γνωστά προβλήματα της αρώστιας έχουν επιστρέψει . Α για να μην το ξεχνάω το επίδομα έχει λήξει η χορήγηση του τέλη Ιουλίου έκανα αίτηση για συνέχιση χορήγησης και ακόμη περιμένω για να περάσω από ΥΕ . Αυτά και τέλος !!!
Τις φλέβες σου ξεβούλωσαν. Τώρα οι υποστηρικτές της θεωρίας θα σου πουν ότι ή ΞΑΝΑΒΟΥΛΩΣΑΝ ή είχες κι άλλες βουλωμένες που είχαν διαφύγει της προσοχής.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΨΑΧΝΩ , ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ...............

Μια ερωτηση μονο :δηλ.επί ένα χρόνο αυτά τα συμπτώματα έφυγαν(χωρίς άλλη θεραπεία ?)και τώρα επέστρεψαν ?
 #62103  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τρί Οκτ 18, 2011 7:26 pm
Περπατάω με την βοήθιεια ενός υπέροχου μπλέ μπαστουνιού . Το ξεβούλωμα όπως σωστά είπες των φλεβών δεν με οδήγησε στο να το πετάξω.Τελικά τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται ,