• Μαγνητική Τομογραφία

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #6127  από LL--MM
 Δευ Ιουν 22, 2009 6:32 pm
Μμμμ... Μήπως να έπαιρνες κανένα δικό σου ηρεμιστικό σιντάκι μαζί; Βέβαια, μετα η μουσική αυτή θα θυμίζει τομογράφο και δεν θ' αντέχεις να την ξανακούσεις... :shock:
 #6128  από princeofathens2004
 Δευ Ιουν 22, 2009 6:36 pm
Καλησπέρα σε μικρούς και μεγάλους.

Συγγνώμη για την καθυστέρηση στην ανάγνωση των μηνυμάτων σας αλλά ... ποτέ δεν είναι αργά.
Λοιπόν
IOANNA Z.
Μαγνητική θώρακα κάνω από την αρχή γιατί εκεί βρήκαν σε μένα την εστία που μου προκαλούσε τα μουδιάσματα. Οι άλλες δύο ήταν μετά από αυτό "υποχρεωτικές". Και νε μεν του αυχένα βγαίνει μέχρι τώρα καθαρή, αυτή του εγκεφάλου ήταν καθαρή στην αρχή αλλά ύστερα "βρώμισε" και έτσι ξεκίνησα τη θεραπεία.
Το χρονικό διάστημα που βρίσκομαι εντός του τομογράφου είναι περίπου 2 ώρες. Το πρόβλημά μου είναι να κρατηθώ και μην κοιμηθώ γιατί όπως είπα συνήθως κλείνω το πρώτο ραντεβού και είναι λίγο δύσκολα. Κατά τ' άλλα καλά. Αν μπορούσα και συμπλήρωνα και κανένα sudoku, ακόμα καλύτερα θα ήταν.

mary_d_ath
Τα ματάκια δεν πρέπει να τα ανοίγεις αφού έτσι σου είπαν. Απ' ότι κατάλαβα κάνεις μαγνητική εγκεφάλου;
Όσο για το μόνη και έρημη που μπήκες και να ήθελες δε χωράει εκεί μέσα άλλος.
Τώρα για τις παραγγελίες (καφέ, πορτοκαλάδα, μασάζ) το αφήνω χωρίς σχόλιο.

Μιχαελα
Κατάλαβες γιατί κάνω μαγνητική θώρακα. Η εστία που υπήρχε εκεί έκανε τα μουδιάσματα και έφταναν μέχρι ακριβώς κάτω από το στήθος. Αν είχα (τότε) κάτι στον εγκέφαλο ή στον αυχένα θα είχα και μουδιάσματα πιο ψηλά.

Maria77
Μάλλον κι εσύ κάνεις μαγνητική εγκεφάλου; Πρέπει να τα έχεις κλειστά. Κακώς που δεν στο είπαν. Βέβαια δε χάλασε κι ο κόσμος αν τα ανοίγεις που και που. Τι να δεις θα μου πεις!
Α και κάτι που ξέχασα. Τα μάτια πρέπει να παραμένουν κλειστά για όσο διαρκεί το "κομπρεσέρ". Στα κενά τα ανοίγεις κανονικά.

Πω πω πολλές γυναίκες μαζευτήκατε! Παναγία μου!
Τα λέμε
 #6134  από Maria77
 Δευ Ιουν 22, 2009 7:07 pm
Prince σ' ευχαριστώ πολύ! Κάνω μαγνητική εγκεφάλου και αυχένα! Και τόσο διάστημα δεν μου είχαν αναφέρει πως πρέπει να έχω κλειστά τα μάτια...νευρίασα τώρα :shock:
 #6137  από babis
 Δευ Ιουν 22, 2009 7:11 pm
Γειά σου Foti. Καλώς ήρθες στη παρέα μας :)
 #6142  από michaelz21789
 Δευ Ιουν 22, 2009 7:41 pm
Ναι ρε παιδια και γω εχω κανει ουκ ολιγες φορες μαγν εγκεφαλου και δν μ ειπαν τπτ για τα ματια και γω καθομουν και χαζευα το ταβανι (πολυ ενδιαφερον σημειο για παρατηρηση) σαν τις λευκες φυλακες ειναι!
 #6143  από elena
 Δευ Ιουν 22, 2009 7:48 pm
Prince 2 ώρες για μαγνητική εγκεφάλου,αυχένα ,θώρακα?εμένα κρατάει 3 τέταρτα...πολύ μεγάλη διαφορά δεν νομίζεις?ώρες τώρα είναι να ψάχνομε και για το ιατρικό κέντρο που πάω!!!
στους υπόλοιπους πόση ώρα κρατάει? :?
 #6147  από ΜΙΜΙΚΑ
 Δευ Ιουν 22, 2009 8:00 pm
Καλώς ήρθες Φώτη! Να πάνε όλα καλά!
Παιδιά, εγώ κάνω όπως και ο Prince 3 κάθε φορά κι εμένα διαρκούν κανά 2ωρο και αμέσως μόλις αρχίσουν κοιμάμαι (όπως και η Irene) σαν να είμαι σε λιβάδι (αυτό θα πει κοπάνα από την πραγματικότητα) !
Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι με ξυπνάνε ή για να μου αλλάξουν πηνίο, να μου βάλουν σκιαγραφικό, ή γιατι μέσα στον ύπνο μου πατάω ενίοτε και το κουμπί ειδοποίησης και με ρωτάνε δυνατά τι συμβαίνει κι έτσι δεν με αφήνουν (οι ασυνείδητοι :evil: ) να κοιμηθώ "σερί".

(Στις πρώτες μαγνητικές που έκανα προ 8,5 ετών, δεν μου έβαζαν ακουστικά αλλά και πάλι κοιμόμουνα)
 #6148  από elena
 Δευ Ιουν 22, 2009 8:00 pm
Γιατί να υπάρχει όμως αυτή η διαφορά?μου κάνει εντύπωση :!:
 #6149  από Maria77
 Δευ Ιουν 22, 2009 8:02 pm
Σε μένα 1 με 1,5 ώρα για μαγνητική εγκεφάλου και αυχένα απ' ότι θυμάμαι!