• Διήμερο Διεπιστημονικό Σεμινάριο για την Σκλήρυνση Κατά Πλάκ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #61134  από FANTOMAS
 Δευ Οκτ 03, 2011 4:10 pm
Fotis έγραψε: Τουλάχιστον όμως το ευχαριστήθηκα.
Σκέψου και να μην είχες άλλη δουλειά εκεί και να πήγενες ΜΟΝΟ για το χαβαλέ σου , πάντως μπράβο σου που τόλμησες το αυτονόητο.
 #61138  από Fotis
 Δευ Οκτ 03, 2011 5:07 pm
Η αλήθεια είναι ότι έπαθα λίγο πλάκα όταν μπήκα στην είσοδο του ξενοδοχείου και είδα την αφίσα. Σκέφτηκα ότι κάποιος με δουλεύει...

Τελικά συνδύασα τις δουλειές με την διασκέδαση...
 #61139  από FANTOMAS
 Δευ Οκτ 03, 2011 5:44 pm
Εγώ όταν πηγαίνω στο Νευρολόγο μου (μόνο για άδειες κλπ) το χόμπι μου είναι οι ειδικευόμενοι που τους ξεκινάω με απλοϊκό και χαζό :teasing-tease: ύφος απλές ερωτήσεις και στο τέλος τους πάω στις ερωτήσεις περι αυτοάνοσης θεωρείας , αντιγόνο κλπ και μένουν μλκες :scared-eek: , τώρα πρέπει να περιμένω όμως την επόμενη φουρνιά γιατί αυτοί με έμαθαν και όταν πηγαίνω κρύβονται :crying-blue:
 #61146  από manos81
 Δευ Οκτ 03, 2011 7:34 pm
o sigenikos mou filos katevike apo germania gia to sinedrio auto .mou eipe pos tha me enimerosei me to ti neo kai ti ekselikseis.exw kanei malakia toso kero kai den tou eixa pei oti exw sklirinsi.opote den ton ksetinaksa stis erotiseis..tora pou tou to eipa tha tou kanw steno markarisma :banana-dreads:
 #61159  από EFFIE
 Δευ Οκτ 03, 2011 9:47 pm
manos81 έγραψε:o sigenikos mou filos katevike apo germania gia to sinedrio auto .mou eipe pos tha me enimerosei me to ti neo kai ti ekselikseis.exw kanei malakia toso kero kai den tou eixa pei oti exw sklirinsi.opote den ton ksetinaksa stis erotiseis..tora pou tou to eipa tha tou kanw steno markarisma :banana-dreads:
καλησπερες!! και μενα ο γιατρος μου ηταν ενας απο τους ομιλητες.....μολις μαθω τιποτα νεα..θα τα συζητησουμε ολοι μαζι εδω........... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #61498  από EFFIE
 Δευ Οκτ 10, 2011 10:30 am
EFFIE έγραψε:
manos81 έγραψε:o sigenikos mou filos katevike apo germania gia to sinedrio auto .mou eipe pos tha me enimerosei me to ti neo kai ti ekselikseis.exw kanei malakia toso kero kai den tou eixa pei oti exw sklirinsi.opote den ton ksetinaksa stis erotiseis..tora pou tou to eipa tha tou kanw steno markarisma :banana-dreads:
καλησπερες!! και μενα ο γιατρος μου ηταν ενας απο τους ομιλητες.....μολις μαθω τιποτα νεα..θα τα συζητησουμε ολοι μαζι εδω........... :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
καλημερα!!
παιδια δεν υπωθηκε τιποτα καινουριο, δεν παραδεχονται την χενφα και υπομονη ως το νοεμβριο που θα γινει το πανευρωπαικο στο αμστερνταμ :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
 #61550  από FANTOMAS
 Δευ Οκτ 10, 2011 5:03 pm
EFFIE έγραψε:
EFFIE έγραψε:
καλημερα!!
παιδια δεν υπωθηκε τιποτα καινουριο, δεν παραδεχονται την χενφα και υπομονη ως το νοεμβριο που θα γινει το πανευρωπαικο στο αμστερνταμ :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow: :greetings-waveyellow:
Μάνο κάνε copy paste την απάντηση της EFIE , είμαι σίγουρος.