Fotis έγραψε: Τουλάχιστον όμως το ευχαριστήθηκα.Σκέψου και να μην είχες άλλη δουλειά εκεί και να πήγενες ΜΟΝΟ για το χαβαλέ σου , πάντως μπράβο σου που τόλμησες το αυτονόητο.
Εμείς ζούμε με την ΣΚΠ και αυτοί ζούν απο αυτήν
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Fotis έγραψε: Τουλάχιστον όμως το ευχαριστήθηκα.Σκέψου και να μην είχες άλλη δουλειά εκεί και να πήγενες ΜΟΝΟ για το χαβαλέ σου , πάντως μπράβο σου που τόλμησες το αυτονόητο.
manos81 έγραψε:o sigenikos mou filos katevike apo germania gia to sinedrio auto .mou eipe pos tha me enimerosei me to ti neo kai ti ekselikseis.exw kanei malakia toso kero kai den tou eixa pei oti exw sklirinsi.opote den ton ksetinaksa stis erotiseis..tora pou tou to eipa tha tou kanw steno markarismaκαλησπερες!! και μενα ο γιατρος μου ηταν ενας απο τους ομιλητες.....μολις μαθω τιποτα νεα..θα τα συζητησουμε ολοι μαζι εδω...........
EFFIE έγραψε:καλημερα!!manos81 έγραψε:o sigenikos mou filos katevike apo germania gia to sinedrio auto .mou eipe pos tha me enimerosei me to ti neo kai ti ekselikseis.exw kanei malakia toso kero kai den tou eixa pei oti exw sklirinsi.opote den ton ksetinaksa stis erotiseis..tora pou tou to eipa tha tou kanw steno markarismaκαλησπερες!! και μενα ο γιατρος μου ηταν ενας απο τους ομιλητες.....μολις μαθω τιποτα νεα..θα τα συζητησουμε ολοι μαζι εδω...........![]()
podiki έγραψε:κλασικά , αλλά τι μας νοιάζει εμάς ?κι αυτο σωστο ειναι....!!
EFFIE έγραψε:Μάνο κάνε copy paste την απάντηση της EFIE , είμαι σίγουρος.EFFIE έγραψε:καλημερα!!manos81 έγραψε:o sigenikos mou filos katevike apo germania gia to sinedrio auto .mou eipe pos tha me enimerosei me to ti neo kai ti ekselikseis.exw kanei malakia toso kero kai den tou eixa pei oti exw sklirinsi.opote den ton ksetinaksa stis erotiseis..tora pou tou to eipa tha tou kanw steno markarismaκαλησπερες!! και μενα ο γιατρος μου ηταν ενας απο τους ομιλητες.....μολις μαθω τιποτα νεα..θα τα συζητησουμε ολοι μαζι εδω...........![]()
παιδια δεν υπωθηκε τιποτα καινουριο, δεν παραδεχονται την χενφα και υπομονη ως το νοεμβριο που θα γινει το πανευρωπαικο στο αμστερνταμ![]()
![]()