• ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #60165  από manoula 2
 Κυρ Σεπ 18, 2011 7:11 pm
Ελενα μου εγω περασα ασυε πριν 2 βδομαδες κ απο μερα σε μερα θα εχω το χαρτι.Δεν ξερω τι ποσοστο μου εβγαλαν αλλα μαλλον μου εδωσαν το 67 γιατι μου ειπαν την διαδικασια που θα ακολουθησουμε για να παρουμε λεφτα απο τον στρατο!Που θα παει θα βγει το εμβολιο και θα γινουμε καλα!!
 #60168  από helena
 Κυρ Σεπ 18, 2011 7:36 pm
Ελπίζω κάποια στίγμη να βρεθεί οριστική θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα αλλά μέχρι να γίνει αυτό χρωστάμε στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας να ζουμε τη ζωή μας όσο καλύτερα μπορούμε και να εκμεταλλευόμαστε τα δικαιώματα μας. 'Εχεις κοιτάξει καθόλου να μπεις στο δημόσιο γιατί οι αμέα έχουν πρωτεραιότητα;
 #60190  από manoula 2
 Κυρ Σεπ 18, 2011 11:11 pm
Δεν το εχω ψαξει καθολου!Οσον αφορα τη θεραπεια υπαρχει εμβολιο το εχουν παρει 1863 ατομα στην Αμερικη και ειχαν πληρη ιαση ακομα κ οσοι ειχαν κινητικα....ειναι σε φαση ΙΙ.Θα περιμενουμε αλλα σε αυτα τα αγγελουδια μας οφειλουμε να ειμαστε ορθιες!!!
 #60207  από helena
 Δευ Σεπ 19, 2011 12:17 pm
Θα το ψάξω για το εμβόλιο. Ξέρεις ποιά φαρμακευτική έκανε τις έρευνες; Πάντως ένας νευροχειρουργός που παρακολουθεί τις θεραπείες που βρίσκονται σε εξέλιξη μου είπε ότι στη δική μου περίπτωση που έχει βλάβες όλος την σχεδόν ο εγκέφαλος και το ανοσοποιητικό μου σύστημα υπολειτουργεί δεν κάνει καμία αγωγή εκτός από tysabri και αν δεν πιάσει αυτό μιλάμε για άλλα ανοσοκατασταλτικά.'Οταν διαγνώστικα μετά την κορτιζόνη έκανα Avonex αλλά ήταν σαν έπαιρνα καραμελές για 2 μήνες...δηλαδή τίποτα δεν μου'καναν. Παρεπιπτόντως, εσύ πονάς καθόλου; Γιατί εγώ ήδη παίρνω παυσίπονα.