Είμαι καινούρια εδώ...Διαγνώστηκα πριν ένα χρόνο περίπου αφού παρέλησα στην αριστερη πλευρά. Μετά από 14 μήνες έχω τετραπάρεση και δεν μπορώ να πω ότι αυτοεξυπηρετούμαι. Το μόνο πράγμα που με πληγώνει όμως είναι ότι δεν μπορώ να βγάλω βόλτα τον γιο μου, τον άγγελο μου, μόνη μου. Δεν ξέρω αν μπορεί να με καταλάβει κανείς... Δεν με ενδιαφέρει αν δεν μπορώ να περπατήσω χωρίς βοήθεια ούτε αν δεν μπορώ να κρατήσω το πιρούνι πολλές φορές. Το μόνο που θα ήθελα είναι να πάω βόλτα τον άγγελο μου.
helena έγραψε:Είμαι καινούρια εδώ...Διαγνώστηκα πριν ένα χρόνο περίπου αφού παρέλησα στην αριστερη πλευρά. Μετά από 14 μήνες έχω τετραπάρεση και δεν μπορώ να πω ότι αυτοεξυπηρετούμαι. Το μόνο πράγμα που με πληγώνει όμως είναι ότι δεν μπορώ να βγάλω βόλτα τον γιο μου, τον άγγελο μου, μόνη μου. Δεν ξέρω αν μπορεί να με καταλάβει κανείς... Δεν με ενδιαφέρει αν δεν μπορώ να περπατήσω χωρίς βοήθεια ούτε αν δεν μπορώ να κρατήσω το πιρούνι πολλές φορές. Το μόνο που θα ήθελα είναι να πάω βόλτα τον άγγελο μου.
ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ??????????ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ. Κ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΥ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Κ ΓΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΜΑΙ 3 Μ 4 ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ Κ ΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑ ΗΘΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ..
ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΑΣΑ , ΠΑΙΡΝΑΩ ΚΛΠ!ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΣΟΡΙ ΣΕ ΑΠΟΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΣΧΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΣΕ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΠΕΡΥΣΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΑ Κ ΓΩ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΤΑ 2!ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΦΥΓΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ Κ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΗΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΛΑ!!!!!!!!!!
ΓΕΡΕΣ ΩΣΕΙΣ Κ ΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ...ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ! ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Ο ΓΙΟΣ Μ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ,ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟ ΕΞΩ,ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΚΛΑΜΑ Κ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΑΝΑ ΕΙΣΑΙ Κ ΣΥ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ Κ ΑΝ ΕΧΕΙΣ Κ ΖΩΗΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!ΑΠΟ ΤΗΝΑΛΛΗ ΜΟΝΗ Μ ΣΕ ΞΕΝΟ ΤΟΠΟ , ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΗ Κ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Κ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ! Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΙΣΟΝ ΠΙΕΣΗ 24ΩΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ..ΠΕΛΑΓΩΣΑ Κ ΑΚΟΜΑ ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΗ ΝΙΩΘΩ......
ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Μ Κ ΜΕΝΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ Κ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ
Κ