• ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #60094  από helena
 Σάβ Σεπ 17, 2011 7:28 pm
Ευχαριστώ όλους για το καλοσόρισμα. Είναι σημαντικό να αισθανόμαστε ότι ναι μεν έχουμε χάσει πολλά απ'αυτή τη νόσο αλλά τώρα ανήκουμε σε μια καινούρια ομάδα ανθρώπων. Πιστεύω ότι , δυστυχώς, ζουμε σε μία χώρα με πολλά ταμπού και αυτό μας δυσκολεύει ακόμα περισσότερο να διαχειριστούμε την κατάσταση μας.
 #60095  από manoula 2
 Σάβ Σεπ 17, 2011 7:46 pm
Καλως ορισες!Οτι κανεις καντο για το ζουζουνι σου!Σε καταλαβαινω γιατι ειμαι μανα 22 χρονων με 2 παιδακια!Ζητηστε να παρετε ματαθεση να πας κοντα στους γονεις σου να; σε βοηθησουν....Κι εγω αυτο εκανα!
 #60096  από helena
 Σάβ Σεπ 17, 2011 8:18 pm
Μακάρι να μπορούσα να εργαστώ πρώτα απ'όλα! Βγαίνω σε αναπηρική σύνταξη με τουλάχιστον 81% αναπηρία! Άσε που σχεδόν ότι υπάρχει σε αυτοάνοσο το έχω! Η μεγαλύτερη μου βλάβη είναι στην παρεγγεφαλίδα και φυσικά έχω χάσει τελείως το αισθητικοκινητικό κομμάτι. Πέφτω πάνω σε τοίχους και νιώθω ότι συνέχεια γίνεται σεισμός! Απ΄τη μία γελάω με τα χάλια μου...απ΄την άλλη με πιανει το παράπονο που δεν μπορώ να αισθανθώ οταν ακουμπάω τον γιο μου! Τουλάχιστον ο άντρας μου λόγω της αναπηρίας μου παίρνει μεγαλύτερη άδεια και τον έχουν ήδη μεταθέσει σχετικά κοντά.
 #60098  από manoula 2
 Σάβ Σεπ 17, 2011 8:35 pm
Kι εγω θελω να εργαστω αλλα οπου παω κ πω τι εχω θα με διωξουν!Τρελαινομαι οταν τα πρωινα θελω μιση ωρα να ξεμουδιασω για να παρω αγκαλια τα μωρα μου και να τα αλλαξω να τα ταισω.Ο μεγαλος μου 22 μηνων κατι εχει καταλαβει....Με χαιδευει στα ποδια με φιλαει κ μου λεει οτι μαγαπαει!Κανεναν να μην αξιωνει να ερχεται στην θεση μας εγω ειμαι πολυ ελαφρια περιπτωση αλλα οταν εχεις 2 μωρα να μεγαλωσεις ολα μπροστα σου μοιαζουν με βουνο!
 #60104  από helena
 Σάβ Σεπ 17, 2011 9:37 pm
Εγώ είχα σύμβαση και δεν είχαν πρόβλημα με την νοσο αλλά κατέρευσα την πρώτη ώρα που μπήκα στην αίθουσα να κάνω μάθημα μετά από την διάγνωση. Ο νευρολόγος μου λέει να ξεχάσω τη δουλειά. Η μορφή που έχω είναι από της πιο δύσκολες. Η αναπηρία συσσωρεύεται και για να διατηρηθω οσο γινεται στην κατάσταση που βρίσκομαι πρέπει ασχοληθώ με την φυσική μου κατάσταση και να μην σπαταλάω ενέργεια. 'Εχεις περάσει από υγειονομική επιτροπή για ποσοστό αναπηρίας;
 #60108  από soulla
 Σάβ Σεπ 17, 2011 10:07 pm
[youtube]Hq06ksX5RQU[/youtube]αγάπησα τα παιδιά μου πριν να τα δω,μάλλον όπως ολες και οι καινούριες και παλιές φίλες της παρέας :romance-kisscheek: λοιπόν κορίτσια η λύση είναι μόνο μια απαράβατος όρος εμείς και να σερνόμαστε και γονατιστες και στο σπίτι μόνο να τα βλέπουμε....αυτά μας χρειάζονται μπορεί να πιάσαμε πάτο αλλά δεν έχει παρακάτω...τέλος εδω...σηκωνόμαστε η σκπ αν μας αφήσει που εύχομαι ότι είμαστε κοντά ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ κάντε υπομονή ψάξτε και το κυριότερο καντε αυτο που ξέρετε να ΑΓΑΠΑΤΕ :romance-kisscheek:

ναι εγω τα λέω όλα αυτά γυρισα απο το 3ημερο κορτιζονουχο ταξιδακι μου..από το δωμάτιο του νοσοκομείου oi υπόλοιποι έβλεπαν το parking αλλά εγω έβλεπα την θάλασσα και ονειρευομουν....
 #60110  από helena
 Σάβ Σεπ 17, 2011 10:27 pm
Παιδάκια...όταν ονομάσανε αυτό που έχω είπα ότι επιτέλους ξέρω τι είναι αυτό που έχω να αντιμετωπίσω γιατί είχα συμπτώματα χρόνια (μην πω δεκαετίες). Το πιστεύετε ότι επειδή πριν δούλευα 16 ώρες την ημέρα δεν είχα προσέξει πόσο όμορφα είναι τα λουλούδια όταν ανθίζουν την άνοιξη; Πρώτη φορά τα πρόσεξα όταν αρρώστησα για τα καλά! Μετά σκέφτηκα ότι θα έχανα την ζωή μου δουλεύοντας...και δε θα εκτιμούσα τη ζωή ...ουτε το κάθε βλέμμα του γιου μου όσο θα'πρεπε...Τελικά μήπως ήμουν πνευματικά ανάπηρη πριν;
 #60112  από soulla
 Σάβ Σεπ 17, 2011 10:40 pm
και εγω ήμουν και μάλλον είμαι λιγάκι ακόμη...αλλά θα το παλέψουμε :romance-kisscheek:
 #60116  από melinaki
 Σάβ Σεπ 17, 2011 11:31 pm
helena έγραψε:Παιδάκια...όταν ονομάσανε αυτό που έχω είπα ότι επιτέλους ξέρω τι είναι αυτό που έχω να αντιμετωπίσω γιατί είχα συμπτώματα χρόνια (μην πω δεκαετίες). Το πιστεύετε ότι επειδή πριν δούλευα 16 ώρες την ημέρα δεν είχα προσέξει πόσο όμορφα είναι τα λουλούδια όταν ανθίζουν την άνοιξη; Πρώτη φορά τα πρόσεξα όταν αρρώστησα για τα καλά! Μετά σκέφτηκα ότι θα έχανα την ζωή μου δουλεύοντας...και δε θα εκτιμούσα τη ζωή ...ουτε το κάθε βλέμμα του γιου μου όσο θα'πρεπε...Τελικά μήπως ήμουν πνευματικά ανάπηρη πριν;

είδες οτν σ είπα οτι ολα για κάποιο σκοπό γίνονται?????προς θεου μακαρι να γινότανε να μασταν ολοι υγειης αλλα..........
 #60151  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Σεπ 18, 2011 6:06 pm
soulla έγραψε:[youtube]Hq06ksX5RQU[/youtube]αγάπησα τα παιδιά μου πριν να τα δω,μάλλον όπως ολες και οι καινούριες και παλιές φίλες της παρέας :romance-kisscheek: λοιπόν κορίτσια η λύση είναι μόνο μια απαράβατος όρος εμείς και να σερνόμαστε και γονατιστες και στο σπίτι μόνο να τα βλέπουμε....αυτά μας χρειάζονται μπορεί να πιάσαμε πάτο αλλά δεν έχει παρακάτω...τέλος εδω...σηκωνόμαστε η σκπ αν μας αφήσει που εύχομαι ότι είμαστε κοντά ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ κάντε υπομονή ψάξτε και το κυριότερο καντε αυτο που ξέρετε να ΑΓΑΠΑΤΕ :romance-kisscheek:

ναι εγω τα λέω όλα αυτά γυρισα απο το 3ημερο κορτιζονουχο ταξιδακι μου..από το δωμάτιο του νοσοκομείου oi υπόλοιποι έβλεπαν το parking αλλά εγω έβλεπα την θάλασσα και ονειρευομουν....
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: ....κι εγω...χρονια κυοφορουσα την κορη μου...μεσα στην καρδια μου...την αγαπησα πριν γεννηθει...κι οταν την πρωτοειδα....ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ !!!!!...Μου αρεσε πολυυυυυυ.....!!!!! Βρε Σουλλα...παλι με εκανες να κλαψω με την....ηλιογεννητη... :romance-heartsthree: ....τι κακια που εισαι !!!!! :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: :romance-kisscheek: