Teo έγραψε:Teo έγραψε:Νομίζω χάνουμε την ουσία... To άμα είναι άχρηστοι οι νευρολόγοι -ο καθένας τους- μετριέται με τη χρησιμότητα της εκάστοτε πράξης τους... ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΗ, ΤΟΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;;;Υποννοείς οτι είμαι γλείφτης για αυτά που φράφω, έχεις το θράσος να μου λες οτι "προφανώς για μενα δεν είναι η ΣΚΠ η ουσία (και μαλιστα με bold και υπογράμμιση), σχολιάζεις με πολύ ειρωνικό ύφος τα γραφώμενα μου. ΟΧΙ, δεν υπονόησα τίποτα τέτοιο, ούτε τα γραφόμενά σου είναι που σχολιάζω αλλά την προκείμενη κατάσταση στην οποία αναφέρεσαι...
Με το να κράζουμε τους γιατρούς δεν πρόκειται να γίνουμε καλύτερα. Με το να τους γλείφουμε θα γίνουμε, δηλαδή, έ;![]()
ΕΓΩ ΔΕΝ ΥΠΟΝΟΗΣΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΓΛΕΙΦΤΗΣ... OMΩΣ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ...
Ναι οκ και εγώ συμφωνω στο οτι υπάρχουν οι μαφίες και οι πρακτικές των φαρμακευτικών. Αυτά όμως είναι χιλιοειπωμένα και ακόμα περισσότερο αν θέλετε στους καρκινοπαθείς και έχουν αρχίσει να κουράζουν γιατι θα μας περάσουν για εμπαθείς.
Ποιός θα μας περάσει για εμπαθείς; ΑΥΤΟΙ;;;!!! Και γιατί; επειδή δίνουμε στοιχεία αδιάσειστα; Εξ άλλου, και να τους γλείφαμε, δε θα μας έδιναν περισσότερη σημασία...
Και όχι, δεν είναι "ΟΚ", αλλά όποιον κουράζουν, ας μην τα διαβάζει επι τέλους...
Αυτά και ελπίζω να μην το πάρουν προσωπικά όσοι έχουν γράψει διάφορα κατα καιρους κατα των γιατρών.
Δε με ενοχλει καθόλου να το πάρω προσωπικά, διότι όσα έγραψα αντιστοιχούν στην πραγματικότητα μεχρι την τελευταία τελεία, αλλά η γενική νοοτροπία του να "φτυαρίζουμε τη σκόνη κάτω από το χαλί", δε βλέπω τι νόημα έχει...
ΔEN ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ αλλά για νοοτροπίες που βλέπουμε καθεμέρα: Εμείς, και να σταματήσουμε ν'ασχολούμαστε, οι επιπτώσεις των όσων κανουν ή ΔΕΝ κάνουν, λένε ή δε λενε, κεφάλαια που υπεξαιρούν ή δεν υπεξαιρούν, άρθρα που δημοσιεύουν ή δε δημοσιεύουν, γνωματεύσεις που υπογράφουν ή δεν υπογράφουν, ξαναπέφτει, αναπόφευκτα, απάνω μας... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ, όπως λες κι εσύ...
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Μπορείς να έχεις όποια άποψη θέλεις, αλλά είναι ανεπίτρεπτο να αναφέρεσαι στα λόγια κάποιου άλλου με αυτό το ύφος.
Στις συμπεριφορές τους αναφέρομαι, όχι στις απόψεις σου, με τις οποίες, έτσι όπως τις εκθέτεις, ομολογώ ότι δε συμφωνώ.
Η έλλειψη επαγγελματικής δεοντολογίας, όμως, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, έχει άμεσα να κάνει με τη σκπ, είτε μας αρέσει είτε όχι.
Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχεις από τους νευρολόγους, ούτε τι μπορεί να σου έχουν κάνει, ούτε αν είσαι σοβαρή περίπτωση.
Ενας λόγος παραπάνω, επομένως, να τα πάρεις τοις μετρητοίς, δε φαντάζομαι να υπονοείς εσύ ότι τα βγάζω από την κοιλιά μου...
όλοι διαβάζουν και έχουν κρίση. Αν η κρίση μου είναι λανθσμένη, και σε οποιαδήποτε αναφορά, πες μου σε τι ακριβώς...
Και σε παρακαλώ για τελευταία φορά να σταματήσεις τα σχόλια για γλειψίματα και για το ποια είναι η ουσία για μενα ή για οποιονδήποτε άλλο γιατί είναι προσβλητικά υποννούμενα.
Σου επαναλαμβάνω ότι δεν εννοούσα εσένα προσωπικά, αλλά το γεγονός ότι αναφέρεσαι στα γραφόμενα ορισμένων σαν "κράξιμο", δηλαδή σαν ατεκμηρίωτα σχόλια. Η αναφορά αυτή είναι εξ ίσου προσβλητική, και η κατάσταση για τον πάσχοντα ακόμα προβληματικότερη, ιδίως επικινδυνη, εφ όσον η γνώμη του ειναι ατεκμηρίωτα "θετική"...
Α, και στο παραπάνω σχόλιο της Nick., ασφαλώς θα έβαζα copy-paste...Η αλήθεια είναι όμως Nick. μου, ότι τα έβγαλε από το φέησμπουκ αφού τον "έκραξα" στις τεχνικούς οπτικού πεδίου του νοσοκομείου... Εγινε "καλύτερος" γι αυτό;;; Αμφίβολο, αφού έβγαλε δημοσίευση (όχι στο pubmed, βέβαια, εκεί δεν τον έπαιρνε) ότι 90% των πασχόντων με τα θεματα υγείας από τα οποία πάσχω ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ τα προβλήματά μου, ωστόσο χαρτιά δε μου έδωσε... ενω του είχα "επανεκθέσει" τις "ειδικές ανάγκες" μου, είπε ότι θα μου έγραφε ότι ήθελα, αλλά γιόκ... Σε μια τέτοια περιπτωση, το "γλείψιμο" είναι απόλυτα δικαιολογημένο, μέχρι και "δέον" αν είναι να μας δώσει ότι δικαιούμαστε... ΑΝ ΔΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ, και το κράξιμο είναι εξ ίσου...
Η γιαγιά η Κασσάνδρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τετ Σεπ 07, 2011 12:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για να επικρατήσει το κακό, αρκεί όλοι οι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα Εdmund Burke